Seuran viikkohoroskooppi 19.4.–25.4.

Jaa kaverilleTilaa Seura
Seppo Räty
Keihäänheittäjä Seppo Räty on syntynyt 27.4.1962. Hyvää syntymäpäivää! © Mikko Stig / Lehtikuva

Härkä

(20.4.–20.5.)

Pitkän talven jälkeen toukasta on nyt kuoriutumassa perhonen. Tunnet olosi virkeäksi ja kuin uudelleen syntyneeksi. Olet motivoitunut ja valmis tekemään elämänlaatuasi parantavia muutoksia. Vaikka energiaa nyt riittääkin yllin kyllin, pidä silti huolta, ettet innostu polttamaan kynttilääsi molemmista päistä.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet hereillä ja aistit herkästi asioita. Nautit täysillä elämän pienistä iloista, rakkaiden kanssa yhdessäolosta ja luonnon ihmeistä etkä toistaiseksi kaipaa elämääsi mitään sen suurempaa seikkailua. Samanhenkisten ihmisten seura tukee itseluottamustasi ja vahvistaa käsitystäsi siitä, mitä elämältäsi haluat.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Jakso on emotionaalisesti uuvuttava, sillä mikäli kaapissasi on luurankoja tai olet tukahduttanut todellisia tunteitasi, ne alkavat nyt ilmoitella itsestään ja vaatia esillepääsyä. Älä kuitenkaan ota arkoja asioita puheeksi ennen kuin olet itse valmis ja halukas siihen. Saat kyllä ymmärrystä osaksesi.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Sinusta huokuu nyt empatiaa ja lämpöä, joka houkuttelee ihmisiä uskoutumaan sinulle henkilökohtaisissa asioissaan ja ongelmissaan. Se saattaa aluksi hämmentää sinua, mutta saat pian huomata, että toisten kuuntelu voi olla hyvinkin palkitsevaa ja avaavaa. Älä kuitenkaan anna sen syödä liikaa voimavarojasi.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Nyt kannattaa katsoa taaksepäin, sillä paradoksaalisesti se auttaa sinua hahmottamaan paremmin tulevaisuutta ja laatimaan sitä koskevia suunnitelmia. Mikä tahansa lapsuudenalbumien selailusta museokäynteihin tai toisten elämäkertojen lukemiseen saattaa poikia oivalluksia, joten tutki menneitä laaja-alaisesti.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Tunteesi ovat pinnassa, ja saatat huomata purskahtavasi itkuun mitä omituisimmissa tilanteissa tai joutuvasi valtavien tunnekuohujen valtaan näennäisen mitättömistä syistä. Tilanne on ohimenevä, joten suhtaudu siihen eräänlaisena tunne-elämän kevätsiivouksena. Objektiivisuuteen on turha yrittää edes pyrkiä.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Tunnet kenties itsesi hieman haavoittuvaksi ja haluat ainakin toisinaan viettää aikaa omissa oloissasi. Jos jokin suhde tuntuu liian tiukalta tai sitovalta, saatat rimpuilla irti rajustikin. Terveellä pohjalla olevat suhteet sen sijaan voivat hyvin ja kestävät myös sen, että otat välillä hieman kaipaamaasi välimatkaa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Jakson paras anti on ystävyyssuhteissa. Saat tukea suunnitelmillesi, neuvoja ja konkreettista apua, puhumattakaan hauskanpidon yleisesti hyvää tekevästä vaikutuksesta. Jokin tuttavuus saattaa syventyä ystävyydeksi tai yhteistyökumppanuudeksi. Varoituksen sana koskee törsäämistä. Mieti, mitä oikeasti tarvitset.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet tavanomaista ronskimpi niin teoissasi kuin mielipiteissäsikin, joten saatat tulla möläyttäneeksi tai tehneeksi jotain sellaista, mihin et normaalisti ryhtyisi. Vastaat suoraselkäisesti tekojesi seurauksista ja osaat perustella toimesi. Pienen piperryksen sijaan maalaat nyt mieluummin isolla pensselillä.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Ympäristönvaihdos tekisi hyvää ja auttaisi sinua hahmottamaan elämääsi ja asioita, joita ehkä siihen kaipaat. Mikäli fyysinen matkustaminen ei onnistu, anna ainakin mielesi lentää tarjoamalla sille paljon uusia ja erilaisia virikkeitä. Materialistiset hankinnat houkuttelevat sinua nyt enemmän kuin romantiikka.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Käyt melkoisilla kierroksilla, mikä voi näkyä poikkeuksellisen holtittomana käytöksenä. Saatat tavoitella himoitsemiasi asioita liiankin ahnaasti, eikä kohtuus tunnu kuuluvan sanavarastoosi lainkaan. Älä kiihdytä jo ennestään levotonta mieltäsi vaan hakeudu mahdollisimman rauhoittavaan ympäristöön ja seuraan.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Ihmissuhteesi ovat nyt hyvin intensiivisiä, ja tunteet leiskuvat vahvoina niin hyvässä kuin pahassakin. Suhteet, joissa kaikki on kohdallaan ja kommunikointi avointa, tuottavat suurta tyydytystä, mutta mahdolliset jännitteet puskevat pinnan alta esiin, joten suhteet, joissa sellaisia piilee, ovat nyt tulenarkoja.

X