Seuran viikkohoroskooppi 19.6.–25.6. – Hyvää syntymäpäivää, rouva Eeva Ahtisaari!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Presidentin puoliso Eeva Ahtisaari on syntynyt 18.6.1936. Hyvää syntymäpäivää!
Presidentin puoliso Eeva Ahtisaari on syntynyt 18.6.1936. Hyvää syntymäpäivää! Kuva: Anni Reenpää/LK
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Eeva Ahtisaari viettää syntymäpäiviään 18. kesäkuuta – onnea!

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Jakso sisältää paljon yllätyksiä, joten älä edes yritä noudattaa aiemmin laatimiasi suunnitelmia. Joku henkilö menneisyydestä voi ilmoitella itsestään tai haluat itse palata selvittämään jotain kauan sitten tapahtunutta asiaa. Mielenkiintoisimmat käänteet koskevat yksityiselämää, työ ei nyt niinkään inspiroi.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Osaat nyt ilmaista itseäsi viehkeästi ja elävästi, minkä vuoksi loistat henkevissä keskusteluissa ja illanistujaisissa. Elämässäsi on muutenkin nyt aivan erityistä menoa ja meininkiä. Muut hakeutuvatkin erityisen mielellään seuraasi saadakseen siitä osansa. Tunteet ohjaavat valintojasi, ja ihastut herkästi.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Ihmissuhteet ovat näkyvimmin jakson keskiössä. Rakkauteen on ehkä tullut ryppyjä, joita joudut silottelemaan tai muulla tavoin panemaan itseäsi aiempaa enemmän peliin. Jokin palava ihastuskin voi nyt astua kuvioihin. Tiedonhalusi on suurta, ja kartutat mielelläsi osaamistasi useammallakin eri elämänalueella.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Langat eivät tahdo pysyä hyppysissäsi, mikä hämmentää sinua, sillä olet tottunut ohjailemaan kaikkea, mitä elämässäsi ja lähipiirissäsi tapahtuu. Jos onnistut hölläämään pipoasi ja tyydyt asettumaan apukuskin paikalle, jakso tarjoaa paljon hauskoja yllätyksiä. Vältä turhaa draamaa ja suukopua, niin hyvin menee.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Sosiaalinen elämä ja kepeä jutustelu tuottavat sinulle suurta nautintoa, mutta jokin läheinen ihmissuhde on nyt ajautunut pisteeseen, jonka setviminen vaatii myös vakavampaa keskustelua. Älä yritä lykätä asian käsittelyä tai lakaista ongelmaa maton alle vaan ota härkää sarvista ja kerro, miltä sinusta tuntuu.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jokin suurehko elämääsi ravisteleva muutos saattaa nyt tulla ajankohtaiseksi. Voimavarasi ja resurssisi riittävät kyllä sen läpiviemiseen, mutta anna itsellesi riittävästi aikaa sopeutua tilanteeseen ja sulatella asiaa. Olet hyvin energinen ja ahkera, joten jokin isompi projekti sopii mainiosti tähän saumaan.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Elämässäsi riittää nyt vauhtia ja käänteitä vaikka muille jakaa, mutta arvostelukykysi ei ole parhaimmillaan, joten pidä sen verran malttia matkassa, ettei menosi muutu päättömäksi kohellukseksi. Olet hieman hyväuskoinen, ja joku saattaakin yrittää höynäyttää sinua. Ole kriittinen äläkä usko kaikkea kuulemaasi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Raha-asiat ovat jakson keskiössä. Saatat joutua miettimään varojesi riittävyyttä, mutta myös tilaisuus ansaita lisää on mahdollinen. Suhtaudut asioihin käytännönläheisesti ja olet nyt muutenkin jalat niin tukevasti maassa, että romanssia kanssasi haikailevan on uurastettava tosissaan saadakseen pääsi pyörälle.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olet hyvässä vireessä ja viihdyt omissa oloissasi. Muut kokevat kuitenkin sinut niin kiehtovaksi, että seuraan tuppaajia riittää miltei riesaksi asti. Pidä huolta, että saat riittävästi kaipaamaasi omaa rauhaa, jotta pääset kosketuksiin ajatustesi ja luovuutesi kanssa. Jokin oivallus muuttaa elämäsi suuntaa.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet tavallista energisempi, joten nyt kannattaa ottaa työn alle jokin vaativampi projekti, johon voit suunnata puhtisi ja innostuksesi. Rakkauselämäsi on niin ikään vahvaa ja vireää. Vakiintuneet löytävät suhteestaan ja kumppanistaan uusia puolia, ja sinkut saattavat heittäytyä täysillä romanssin pyörteisiin.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Sinusta saattaa nyt tuntua siltä, että kaikki hauska ja mielenkiintoinen tapahtuu jossain muualla kuin omassa elämässäsi. Pinnan alla on kuitenkin tulossa asioita enemmän kuin uskotkaan, ja hyödyt suuresti siitä, että säästelet paukkujasi tuleviin hankkeisiisi. Jokin niistä tulee muuttamaan elämääsi yllättävällä tavalla.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Kipuilet jonkin asian suhteen. Kriisi tietää kuitenkin kasvua, ja muutos palvelee sinua hyvällä tavalla, vaikket itse olisi sitä alun perin halunnutkaan. Sinulla riittää tarmoa ja resursseja panna alulle isompiakin projekteja, mutta turhaa hoppuilua kannattaa välttää, sillä tulokset paljastuvat vasta myöhemmin.

X