Seuran viikkohoroskooppi 19.7.–25.7.

Jaa kaverilleTilaa Seura
Neil Hardwick
Ohjaaja ja käsikirjoittaja Neil Hardwick on syntynyt 22.7.1948. Hyvää syntymäpäivää! © Pekka Nieminen / otavamedia

Rapu

(21.6.–22.7.)

Jakso suosii itsensä kehittämistä ja uusien hankkeiden alulle panoa. Huomaat olevasi nyt valmis puntaroimaan heikkouksiasi rehellisesti ja suhtaudut nöyrästi ja rakentavasti asioihin, joissa tiedät olevan parantamisen varaa. Olet pidettyä seuraa, ja toiset auttavat sinua mielellään kaikessa, mihin kaipaat tukea.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Tunnut saaneen ylimääräisen annoksen virtaa, ja sitä piisaa nyt niin seuraelämään, kuntoiluun kuin erilaisiin projekteihinkin. Panostat mielelläsi tavallista enemmän tekemisiisi ja nostat riman korkealle. Menestyt kaikessa, mihin ryhdyt, mikä puolestaan ruokkii itseluottamustasi ja elämäniloasi entisestään.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Vuorovaikutus on tärkeässä roolissa, joten pidä huolta, ettet patoa asioita sisällesi, missä ne verottavat energiaasi johtamatta mihinkään positiiviseen. Ihmissuhteissasi voi tapahtua muutoksia, mutta niitä on turha pelätä etukäteen. Järkevyytesi ja käytännöllisyytesi auttavat sinua luovimaan eri tilanteissa.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olet pulppuileva ja vireä, ja ilmaiset itseäsi luovasti elämän eri osa-alueilla. Toiset hakeutuvat seuraasi kuin virkistävälle lähteelle, ja roolisi erilaisissa kokoonpanoissa on poikkeuksellisen korostunut. Nyt ei siis ole aika pitää kynttilää vakan alla, vaan antaa liekin loistaa ja tuoda valoa muillekin.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Elät vahvaa ja intensiivistä vaihetta, eikä arkinen puuhailu riitä nyt pitämään tyytyväisyyttäsi yllä. Matkustaminen sopii jaksoon hyvin, mutta jos siihen ei ole tilaisuutta, ruoki mieltäsi ja aistejasi muunlaisin tavoin. Elämän suuret kysymykset pohdituttavat, tai haluat syventää tietämystäsi jossakin asiassa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Tunnet kasvaneesi ulos joistakin aiemmin tärkeinä pitämistäsi asioista ja hamuat uusia haasteita ja tavoitteita. Jos et pidä varaasi, ahdistaviksi käyneistä puitteista vapaaksi rimpuilu voi johtaa ylilyönteihin, joita joudut paikkailemaan tai harmittelemaan myöhemmin. Anna itsellesi reilusti lupa etsiä uutta.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Joudut ratkaisevaan rooliin jossain yllättävässä pulmatilanteessa, mutta kylmäpäisyytesi ansiosta suoriudut ongelmasta tyylikkäästi. Et suvaitse mitään pinnallista tai puolivillaista vaan haluat pureutua aidosti asioihin ja ongelmiin. Keskustelut hengenheimolaisen kanssa yltävät ennennäkemättömiin sfääreihin.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Mielialasi vaihtuvat niin nopeasti, että muut eivät tahdo pysyä perässä. Mikään ei nyt ole sinulle neutraalia, vaan suhtaudut kaikkeen suurella tunteella etkä peittele sen kummemmin ihastustasi kuin vähemmän mairittelevia mielipiteitäsikään. Rauhoittuminen olisi enemmän kuin suotavaa. Rutiinit auttavat maadoittumaan.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Panet nyt paljon painoa elämyksille, ilottelulle ja nautinnoille, mutta jos lataat niihin liikaa odotuksia, joudut vääjäämättä pettymään. Kannattaa mieluummin pyrkiä olemaan avoin ja vastaanottavainen kaikelle sille hyvälle, mikä osaksesi lankeaa aivan odottamatta ja suunnittelematta. Näin saat yllättyä iloisesti.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Jakso suosii romantiikkaa, ja joku saattaa hyvinkin pyyhkäistä jalat altasi, mikä hämmästyttää itseäsikin. Niilläkin, joihin Amorin nuoli ei nyt osu, ihmissuhteet ovat keskiössä. Haluat tehdä hyvää muille ja satsata sopuisaan yhdessäoloon. Jonkinlainen oivallus saa sinut asettamaan itsellesi uusia tavoitteita.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet kerkeä sekä mieleltäsi että kieleltäsi, ja älylliset haasteet, syvälliset keskustelut tai mielipiteiden vaihto sekä uusien asioiden omaksuminen sujuvat leikiten. Toisaalta olet myös nostalgisella tuulella ja antaudut mielelläsi vanhojen muistojen valtaan. Ehkäpä kannattaisi kirjoittaa jotain muistiinkin?

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Elämäsi on nyt hyvin dynaamista. Kaipaat kenties jonkinlaista uudistumista tai muutosta, ja mitä selkeämmin pystyt toivomasi asian hahmottamaan tai sanoiksi pukemaan, sitä nopeammin pääset eteenpäin sen tavoittelussa. Kannattaa olla erityisen tarkka siinä, mitä toivot, sillä muutos voi tulla pikemmin kuin uskotkaan.

X