Seuran viikkohoroskooppi 19.8.-25.8. – Hyvää syntymäpäivää, Ville Virtanen!

Jaa artikkeli
Mitä Seuran viikkohoroskooppi lupaa sinulle?
Näyttelijä Ville Virtanen syntyi 19.8.1961. © Tiia Ahjotuli/OM-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä Ville Virtanen viettää syntymäpäiväänsä 16. elokuuta. Paljon onnea, Ville!

Elokuu kääntyy kohti loppuaan, ja on aika katsoa, mitä Seuran viikkohoroskooppi lupaa kuun toiseksi viimeiselle viikolle.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Herätät ehkä hämmennystä ­niissä, jotka ovat luulleet tuntevansa sinut. Sinusta kuoriutuu esiin aivan uusia puolia ja uskallat ottaa käyttöösi kykyjä, joista et ehkä ole itsekään ollut täysin tietoinen. Kasvu ja uudistuminen saavat sinut kukoistamaan, ja voi olla, ettet enää tunne mahtuvasi vanhoihin kuvioihin.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Edessäsi on loistava jakso, jonka aikana voit saavuttaa suuria. Taika piilee tekemisen ilossa ja keksimisen riemussa. Rutiinihommat toki sujuvat myös, mutta jotta hankkeesi todella saisivat ilmaa siipiensä alle, sinun täytyy aidosti nauttia niille omistautumisesta. Lähipiiriisi on nyt tunkua. Ole valikoiva.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Sinusta saattaa tuntua, että missä ikinä oletkin, sinun pitäisi oikeastaan olla jossakin muualla. Siitä seuraa kiireen tuntu, mikä tekee sinut hermostuneeksi. Rauhoita tilanne ja tiedosta, että voit olla vain yhdessä paikassa kerrallaan. Tee se, mihin ryhdyt, paneutuen ja keskittyen ja lopeta turha häslääminen.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Älä vello liikaa omissa mietteissäsi vaan kurkota kohti muita ihmisiä. Sinulle tekee nyt hyvää keskittyä kuuntelemaan toisten ajatuksia omiesi sijaan ja tehdä asioita yhdessä muiden kanssa. Löydät paikkasi yhteisössä etkä tunne itseäsi ulkopuoliseksi tai kummajaiseksi. Jokin suhde voi lujittua entisestään.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Punainen lanka taitaa nyt olla hukassa, etkä ­tiedä, mihin suuntaan sinun tulisi lähteä tai mihin asiaan panostaa. Älä hötkyile. Aikanaan asiat alkavat hahmottua, ja ihmettelet, mikä niissä niin epäselvää olikaan. Hoppuilemalla vain lisäät omaa epävarmuuttasi ja levottomuuttasi. Ole utelias ja nauti prosessista.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet periaatteen ihminen, ja sinua pöyristyttävät rikotut lupaukset ja sovituista suunnitelmista poikkeaminen. Paheksunta ei nyt kuitenkaan auta. Mitä joustavamman asenteen pystyt omaksumaan, sitä helpompi sinun on sopeutua muutoksiin, joita elämä nyt eteesi tuo. Muista, että muutokset voivat olla hyvästäkin.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Sinulle tarjotaan uudenlaista roolia jollain ­elämäsi osa-alueella. Päädyt ehkä jonkun uskotuksi tai apuasi pyydetään yllättävältä taholta. Jos epäilet kykyjäsi, se on turhaa. ­Pystyt nousemaan tilanteen tasalle, ja uusien asioiden oppiminen virkistää mieltäsi. Onnistumiset puolestaan ruokkivat itseluottamustasi.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Elämäsi on nyt laajentumassa tavalla tai toisella. Jotain on tulossa lisää, mutta sisältö voi ­vaihdella. Tuttavapiirisi saattaa kasvaa, vastuualueesi laajentua tai töitä kasaantua tavallista enemmän. Saatat myös kaivata enemmän fyysistä tai henkistä tilaa, jos koet joutuneesi viime aikoina jotenkin ahtaalle.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet hyvä johtamaan muita, mutta nyt ­sinun pitäisi ohjata ennen muuta itseäsi. Jokin ratkaisu, jota olet kenties varovasti tunnus­tellut, tai päätös, jolla olet leikitellyt, on nyt tullut pisteeseen, jossa pelkkä asian pyörittely ei enää riitä. Nyt tarvitaan rohkeutta ryhtyä sen suhteen konkreettisiin tekoihin.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sinulla on joskus taipumusta laiskuuteen, mutta nyt ei kannata jäädä sohvalle makoilemaan, mikäli haluat saada osasi jakson lahjoista. Jokin haave tai suunnitelma, jota olet hellinyt mielessäsi, saa nyt parhaan mahdollisen alun. Älä jää empimään tai kauhistelemaan urakan suuruutta, vaan ota ensimmäinen askel.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Arvioit elämääsi ja etenkin menneisyyden roolia siinä. Vaikka se onkin jättänyt sinuun jälkensä ja muokannut elämääsi, ei se sanele tulevaisuuttasi. Ota lusikka kauniiseen käteen ja ala itse viedä elämääsi haluamaasi suuntaan. Aloita pienistä konkreettisista jutuista ja muutoksista ja kuulostele, miltä tuntuu.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Sinusta tuntuu nyt kenties siltä kuin otteesi olisi herpaantumassa, ja joudut siirtymään ratin takaa matkustajan paikalle. Kunhan selviät ­alkuhämmennyksestä, saat huomata, että kyyti voi olla sangen virkistävää ja nautinnollista, ­vaikka ohjaus ei olisikaan omissa käsissäsi. Uskalla odottaa hyviä asioita tapahtuvaksi.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Elokuu 2021 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

X