Seuran viikkohoroskooppi 2.10.–8.10. – Hyvää syntymäpäivää, Kiti Kokkonen!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Näyttelijä Kiti Kokkonen on syntynyt 4.10.1974. Hyvää syntymäpäivää!
Näyttelijä Kiti Kokkonen on syntynyt 4.10.1974. Hyvää syntymäpäivää! © Sampo Korhonen/OM-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Kiti Kokkonen viettää syntymäpäiviään 4. lokakuuta – onnea!

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Luvassa on antoisa jakso, jonka lahjat kannattaa ottaa vastaan turhia kursailematta. Huomiosi kiinnittyy etupäässä itseesi ja välittömään ympäristöösi, ja haluat sekä kohentaa omaa hyvinvointiasi ja ulkoasuasi että panostaa kotisi viihtyisyyteen ja aistikkuuteen. Henkevät keskustelut ja kulttuuri kohottavat.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Suunnittelet ja haaveilet suuria, ja sinulla saattaakin olla vaikeuksia keskittyä käytännön asioihin, mistä voi tulla sanomista varsinkin kotona. On hienoa, että osaat ja uskallat unelmoida ja käyttää mielikuvitustasi, mutta pyri pitämään edes toinen jalkasi maan pinnalla, ettei otteesi arjesta kirpoa kokonaan.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Kipuilet nyt ehkä jonkin henkilökohtaiseen elämääsi liittyvän asian kanssa tai sinulla voi olla vaikeuksia hahmottaa paikkaasi ja rooliasi jossain yhteisössä. Epävarmuutesi purkautuu ärtymyksenä tai kohtuuttomina vaatimuksina läheisiäsi kohtaan, mikä ei tietenkään tilannetta paranna. Ota aikalisä ja rauhoitu.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Saat osaksesi tunnustusta panoksestasi johonkin hankkeeseen. Vaikka kehut hivelevätkin, älä yritä toistuvasti ylittää itseäsi. Muuten jaksamisesi ja motivaatiosi rajat tulevat pian vastaan. Kiinnitä huomiota ajankäyttöösi ja varsinkin siihen, että levolle ja palautumiselle jää tarpeeksi aikaa. Rakkaus kukoistaa.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Pääset tavoitteisiisi nyt vain toisten avulla, joten mukautuminen heidän tapoihinsa ja vauhtiinsa on ensiarvoisen tärkeää, joskin samalla haastavaa. Kärsimättömyys ja itsepäisyys kostautuvat, joten tee kaikkesi pitääksesi nämä ominaisuutesi kurissa. Sinulla on myötätuulta raha-asioissa, mutta uhkarohkeus ei kannata.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Aikasi ja huomiosi suuntaaminen tasapuolisesti elämäsi eri osa-alueille on nyt avain mielenrauhaan ja menestykseen. Jos keskityt liikaa yhteen asiaan ja jätät muut huomiotta, tasapainosi ja tehokkuutesi horjuvat. Rakkauselämässä on nyt erityistä vipinää, ja eteesi voi osua aivan erityisen kiehtova tuttavuus.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Varo tallomasta toisten varpaille tai pitämästä omia ideoitasi muiden ehdotuksia parempina, sillä liika röyhkeys ja pyrkyryys kääntyvät nyt helposti sinua vastaan ja vaikuttavat hankkeidesi sujuvuuteen tulevaisuudessa. Myös parisuhteessa ja muissa läheisissä ihmissuhteissa on olennaista tehdä kompromisseja.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sanoillasi ja teoillasi on nyt enemmän painoarvoa kuin arvaatkaan. Pääset tekemään tärkeitä päätöksiä niin rahaan kuin ihmissuhteisiinkin liittyvissä asioissa. Pelkästä pomottamisen ilosta niitä ei kuitenkaan kannata tehdä. Yritä keskittyä asioihin, joilla on todellista merkitystä sekä nyt että tulevaisuudessa.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Onnistut pitämään tunnelman ja mielesi kepeänä huolimatta pienistä vastoinkäymisistä ja viivästyksistä, joita eteesi tulee. Pulmat liittyvät lähinnä käytännön järjestelyihin ja konkreettisiin asioihin. Sosiaalinen elämäsi kukoistaa, ja jakso on erityisen otollinen uusien suhteiden ja verkostoitumisen kannalta.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Koet melkoisia paineita siitä, että sinua revitään nyt moneen suuntaan. Huomiotasi vaativat läheisesi, työkuviot ja sekä kotiin että rahaan liittyvät asiat. Tehtävät kasaantuvat, ja aikasi on kortilla, mutta mitään erityisen suurta huolen aihetta ei näköpiirissä ole, joten ota tyynesti asia kerrallaan ja priorisoi.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Osaat nyt luovia tiesi karikoiden ohi kohti menestystä sekä työssäsi että ihmissuhteissasi. Jokin kohtaaminen voi osoittautua tulevaisuutesi kannalta hyvinkin merkittäväksi. Rakkauselämäsi on vireää ja onnellista, varsinkin kun ymmärrät olla lietsomatta turhaa draamaa. Jokin henkilökohtainen unelmasi lähenee.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet nyt hyvin keskittynyt omiin hankkeisiisi etkä kaipaa niihin muiden apua tai mielipiteitä. Olet hyvin karismaattinen ja saat osaksesi huomiota yllättäviltäkin tahoilta, ehkä enemmän kuin välittäisitkään. Vakiintuneissa suhteissa riittää kipinää, ja tuot varsin suorasti julki sen, mitä ajattelet ja haluat.

X