Seuran viikkohoroskooppi 2.11.–8.11.

Laulaja Matti Esko
Vuonna 1947 syntynyt laulaja Matti Esko juhlii syntymäpäiviään 5.11. Onneksi olkoon! © TIIA AHJOTULI / OM-ARKISTO

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jokin asia ei etene toivomassasi tahdissa, mutta se ei oikeuta sinua purkamaan turhautuneisuuttasi kanssaihmisiin. Mieti, olivatko odotuksesi alun perinkään realistiset. Pohdi myös, mitä konkreettista hankkeen edistämiseksi voi tehdä. Jos ei mitään, niele pettymyksesi ja kohdista energiasi johonkin, joka sujuu helpommin.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Jos jokin asia on sinulle todella tärkeä, nyt on aika panostaa siihen täysillä, vaikka se edellyttäisikin päivien venymistä tai juhlien väliin jättämistä. Nyt ei ole lusmuilun eikä voimien säästelyn aika, sillä rauta on taottava kuumana. Saat paljon tukea ja kannustusta läheisiltäsi, kun vain ymmärrät pyytää.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Hankaluuksia tuottanut asia ratkeaisi käden käänteessä, jos vain suostuisit pukemaan avuntarpeesi sanoiksi. Pieni nöyrtyminen siis kannattaa. Jokin henkinen harrastus tai kulttuurielämys antaisi kaipaamaasi sielunravintoa ja auttaisi vahvistamaan sisäisiä voimavarojasi. Fyysisellä puolella vointisi on mainio.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Käyt fyysisesti ylikierroksilla. Pura ylenpalttista energiaasi vaikka paikkojen kohentamiseen kotona tai tavanomaista raskaampaan liikuntaan, niin kehosi ja mielesi rauhoittuvat, ja tiedon käsittely sekä kaikki muu keskittymistä vaativa tekeminen helpottuvat huomattavasti. Omista aikaa perheelle ja ystäville.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet epätavallisen realistinen ja suhtaudut asioihin kypsästi ja objektiivisesti. Nyt kannattaakin ottaa käsittelyyn isoja tai hankalilta tuntuneita asioita ja tarkastella niitä kiihkottomasti ja analyyttisesti. Myös toiset huomaavat sinussa tapahtuneen muutoksen ja kuuntelevat näkemyksiäsi aiempaa tarkemmin.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet tehokas ja ahkeroit joskus jopa oman hyvinvointisi kustannuksella. Maailma ei kaadu, vaikka ottaisitkin välillä vähän rennommin. Pienet pettymykset lievittyvät parhaiten ystävien seurassa tai vaikka urheilun parissa, joten niitä ei kannata jäädä yksin kotiin märehtimään. Raha-asiasi ovat hyvällä tolalla.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Jokin kohtaaminen inspiroi ja rohkaisee sinua kehittämään ja haastamaan itseäsi. Se tekee sinulle hyvää ja kohottaa itseluottamustasi. Ilmaiset itseäsi tavallista osuvammin ja kiinnostavammin ja saat vaivatta vangittua toisten huomion, mikä tekee verkostoitumisesta ja suunnitelmiesi edistämisestä nyt helppoa.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Sinulla on monta rautaa tulessa, mutta se ei tarkoita sitä, että kaikki pitää tehdä itse ja heti. Totuttele jakamaan tehtäviä toisten kanssa ja priorisoimaan tekemisiäsi, niin painostava kiireen tunne helpottaa. Järjestä myös tarkoituksella aikaa yhdessäololle läheistesi kanssa. Se auttaa sinua maadoittumaan.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Luvassa on miellyttävä ja harmoninen jakso. Olet itsevarma ja rento etkä anna pienten vastoinkäymisten nakertaa hyväntuulisuuttasi. Toiset rentoutuvat leppoisassa seurassasi, ja etenkin romanttisissa suhteissa saat kokea antoisia ja ikimuistoisia hetkiä. Ainoa asia, jossa on parantamisen varaa, on ruokavaliosi.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet hieman alamaissa ja suuntaat enemmän huomiota menneisiin asioihin kuin nykyhetkeen tai tulevaan. Se kannattaa ainoastaan, mikäli aiot oikeasti ottaa opiksesi jostain aiemmin tekemästäsi virheestä. Muussa tapauksessa se on hukkaan heitettyä energiaa. Keskity mieluummin asioihin, jotka tapahtuvat juuri nyt.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet tottunut järkiperusteiseen ongelmanratkaisuun, ja monesti se, miten muut asiat kokevat, jää sinulta liian vähälle huomiolle. Et ole itsekään immuuni tunteille, joten panosta vaihteeksi rauhalliseen viestintään ja etenkin kuunteluun. Kehuja ja kauniita sanoja ei kannata säästellä. Fyysinen vireesi on hyvä.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olet luova ja pursuat ideoita, joista moni on toteuttamisen arvoinen. Pienet pahantuulisuuden puuskat kannattaa kesyttää liikunnalla ja vaalia jaksamista syömällä terveellisesti ja huolehtimalla levon riittävyydestä. Läheiset ihmissuhteet koettelevat ajoittain hermojasi mutta toisaalta antavat myös eniten.