Seuran viikkohoroskooppi 2.12.-8.12. – Hyvää syntymäpäivää, Antti Holma!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Antti Holma viikkohoroskooppi
Antti Holma syntyi 6. joulukuuta vuonna 1982. © Tommi Tuomi/Otavamedia
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä-kirjailija Antti Holma viettää 38-vuotissyntymäpäiväänsä 6. joulukuuta.

Seuran viikkohoroskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, Antti Holma!

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Tilaisuuksia tipahtelee eteesi, kun vain pidät silmäsi auki etkä odota muiden päättävän puolestasi. Ole hereillä ja toimi jahkailematta, niin saat jaksosta parhaan hyödyn irti. Jokin tuttavuus avartaa näkemyksiäsi, ja saatat innostua toimimaan aikaisemmasta poikkeavalla tavalla. Ehkä aloitat uuden harrastuksen?

Kauris

(22.12.–19.1.)

Kaipaat aikaa ja rauhaa järjestellä ajatuksiasi ja pohtia tulevaa. Kieltäydy kaikista turhista menoista ja kissanristiäisistä, sillä ihmisvilinä ja hälinä rasittavat sinua nyt tavallista enemmän ja riistävät aikaasi ja energiaasi itsellesi merkityksellisemmältä puuhastelulta. Jotain suurta on syntymäisillään.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Joulukuu 2021 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi joulukuu

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä joulukuussa on luvassa. © iStock

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olet onnistunut luomaan toimivat rutiinit tai tehnyt pohjatyön niin hyvin, että asiat rullaavat omalla painollaan. Sinulla onkin nyt aikaa toteuttaa itseäsi. Kaikenlainen luova tekeminen ruokkii mieltäsi ja voi poikia uusiakin ideoita. Ihmissuhteissa olet melkoinen vikuri etkä suostu kenenkään komenneltavaksi.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Asiat kulkevat toivomaasi suuntaan, ja jyvät satavat laariisi. Älä jää ihmettelemään, mistä moinen johtuu, vaan ota reippaasti tilanteesta kaikki mahdollinen irti. Kyse ei ole tuurista, sillä nyt saat kiittää itseäsi ja omia ponnistelujasi. Ilmassa on myös romantiikkaa. Etenkin sinkuilla tuntuu nyt olevan kovasti vientiä.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Uudet hankkeet, yhteistyö- ja muut kumppanuudet, ideat ja harrastukset ovat nyt ajankohtaisia. Joku yrittää tuputtaa neuvojaan, ja saatat jopa teeskennellä kuuntelevasi niitä, mutta tärkeimmät päätökset teet vaistonvaraisesti ja itsenäisesti. Jokin yllättävä kohtaaminen voi muuttaa elämääsi. Huomioi läheisiäsi.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Suunnitelmasi tuppaavat nyt muuttumaan lyhyellä varoitusajalla, ja muutoinkin saatat kokea, että asioiden kontrollointi on tavallista vaikeampaa, mikä nostaa stressitasoasi ja voi nakertaa itsevarmuuttasi ja turvallisuudentunnettasi. Myös ihmissuhteissa riittää tapahtumia. Varaudu yllättymään positiivisesti.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Pieni kurinpalautus voisi tehdä hyvää, jos olet viime aikoina tullut lipsuneeksi terveellisistä elintavoista tai laiskotelleeksi liikaa. Laadi aikataulu ja luo uusia rutiineja ja pidä niistä kiinni. Huomaat, ettei elämäsi suinkaan muutu ilottomaksi. Saat siihen vain lisää ryhtiä ja kaipaamaasi kipinää.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Olet tavallista leikkisämpi ja avoimempi, ja sosiaalinen elämäsi on antoisaa ja eloisaa. Rentoutesi ja hyväntuulisuutesi tarttuvat ­muihinkin, joten ei ihme, että seurasi on nyt hyvin haluttua. Annat paljon muille, mutta saat myös ilon olla vastaanottavana osapuolena. Joku tai jokin yllättää sinut myönteisesti.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Mainio jakso. Pääset näyttämään monipuolisesti kykyjäsi ja saavutat menestystä hankkeissasi. Ihmissuhteissa on kepeyttä, ja saat osaksesi huomiota ja ihailua. Osaat nauttia elämän pienistä ja isoista iloista etkä kanna huolta huomisesta. Pieni varoituksen sana liittyy rahankäyttöön. Älä törsää yli varojesi.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jokin ajankohtainen ongelma voi tuntua tutulta. Muistele, miten viimeksi toimit vastaavassa tilanteessa ja hyödynnä kokemuksen tuomaa viisautta. Saat yllättävän ehdotuksen, jota kannattaa harkita tosissaan. Älä silti hätiköi. Pohdi, oletko aidosti valmis sitomaan energiaasi ja aikaasi asian vaatimalla tavalla.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Sukulaisiin tai ystäviin liittyvät suhteet ovat nyt tavalla tai toisella jakson keskiössä. Sinulla on keskeinen rooli eräiden henkilöiden välisessä kiistassa, ja saatat joutua ikävään välikäteen. Osaat kuitenkin ratkaista asian tyylikkäästi ja diplomaattisesti. Omat hankkeesi etenevät hitaasti mutta varmasti.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Olet hyvässä vedossa ja osaat tuoda parhaat puolesi esiin luontevasti. Sosiaalinen elämäsi on vilkasta, ja nautit saamastasi huomiosta ja hauskanpidosta estottomasti. Jokin hanke, joka on ollut ehkä pitkäänkin jäissä tai vastatuulessa, alkaa edetä vauhdikkaasti. Palikat loksahtelevat kohdalleen kuin itsestään.

X