Seuran viikkohoroskooppi 2.4.–8.4. – Hyvää syntymäpäivää, Märta Tikkanen!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Kirjailija Märta Tikkanen on syntynyt 3.4.1935. Hyvää syntymäpäivää!
Kirjailija Märta Tikkanen on syntynyt 3.4.1935. Hyvää syntymäpäivää! © Sampo Korhonen/Om-arkosto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Märta Tikkanen viettää syntymäpäiviään 3. huhtikuuta – onnea!

Oinas

(21.3.–19.4.)

Suhtaudut optimistisesti tulevaisuuteen, minkä vuoksi mielialasi on korkealla, ja olet kohottavaa seuraa. Kääntöpuolena saattaa olla, että otat turhankin suuria riskejä tai tuhlaat yli varojesi. Sinulle voi olla osin epäselvää, mitä muut sinulta nyt odottavat, ja tästä voi seurata hämminkiä. Avoin keskustelu auttaa.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Haluat tähdätä korkealle ja esiintyä eduksesi, mutta et välttämättä jakaa ajatuksiasi ja haaveitasi muiden kanssa. Liika yksityisyyden varjelu voi kuitenkin johtaa siihen, että alat kiertää kehää, jolloin näköalasi kapenee. Luotettava hengenheimolainen olisi kultaakin kalliimpi, joten sellaista kannattaa nyt etsiä.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Ihmissuhteissa on nyt liikehdintää. Ehkä jokin ystävyyssuhde muuttaa muotoaan tai joudut selvittelemään perheriitoja. Toisten aito ja kiireetön kuunteleminen auttaa avaamaan solmuja. Saat mielenkiintoisia uutisia, vinkkejä tai tietoja, joita ei kannata sivuuttaa, sillä niistä voi olla sinulle suuresti hyötyä.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Kotiin ja lähipiiriisi liittyvät asiat vievät nyt eniten huomiotasi. Saatat suunnitella muuttoa tai remonttia, ja aika onkin siihen sopiva. Luota intuitioosi päätöksiä tehdessäsi, mutta pidä myös budjetti mielessäsi. Asemasi jossain yhteisössä tai työpaikalla voi nousta, ja kontollesi kasaantua lisää vastuuta.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Kaipaat syvempää merkitystä olemisellesi ja tekemisillesi. Pohdi, mitkä asiat ovat sinulle aidosti tärkeitä ja pyri lisäämään niiden määrää elämässäsi. Muista kuitenkin, että arjen sujuvuus edellyttää myös vähemmän hohdokkaiden askareiden hoitamista. Saat tarjouksen, joka voi olla liiankin hyvä ollakseen totta.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Tarkkailet maailmaa tavallistakin kriittisemmin ja huomaat oitis, jos jokin ei ole sitä, miltä näyttää, tai jos jonkun motiivit ovat kyseenalaiset. Myös rahaan liittyvät kysymykset kiinnostavat. Vaikka monenlaista neuvojaa ja asiantuntijaa pyörii ympärilläsi, osaat erottaa heidänkin joukostaan jyvät akanoista.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Erilaiset kumppanuudet ovat keskiössä. Kyse voi olla romantiikasta, ystävyydestä, työ- tai harrastuskuvioista. Olennaista on, että yhdessä olette enemmän ja pystytte parempaan kuin yksin. Olet nyt taipuvainen haaveilemaan ja näkemään maailman ruusunpunaisten lasien läpi, joten anna tärkeiden päätösten odottaa.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Kiirettä pitää, eivätkä työt tunnu huhkimisestasi huolimatta vähenevän. Mieti, vaativatko muut sinulta tosiaan moista uurastusta vai oletko itse pahin piiskurisi. Käsillä olevaa pulmaa kannattaa lähestyä muistelemalla, miten olet aiemmin toiminut vastaavassa tilanteessa. Kannattaako nyt tehdä samoin vain toisin?

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Jokin kokemus antaa sinulle ajattelemisen aihetta ja käynnistää prosessin, joka voi johtaa suureen muutokseen. Kaipaat muutenkin vaihtelua, ja esimerkiksi asumiseen liittyvät asiat voivat nyt joutua myllerrykseen. Pelkästä vaihtelunhalusta muutosta ei kuitenkaan kannata hosua tapahtuvaksi. Mieti, mikä kohentaisi elämääsi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Huoli läheisestäsi tuo riittämättömyyden tunnetta, ja se heijastuu koko elämääsi. Huolehdi nyt ensisijaisesti itsestäsi. Varaa aikaa riittävälle levolle ja tee asioita, jotka ovat itsellesi rakkaita ja tärkeitä. Hyvän ystävän kanssa jaettuna taakka kevenee ja usko itseesi palaa. Jokin mukava yllätys odottaa.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Suhteissa perheeseen tai sukulaisiin voi esiintyä kitkaa. Hyvin tunnepitoisia reaktioita kannattaa välttää ja ratkoa kiistoja vasta pahimpien kuohujen tasaannuttua. Olet pettynyt jonkin projektisi hitaaseen edistymiseen, mutta vika löytyy omasta kärsimättömyydestäsi. Käytä kykyäsi sopeutua ja pyri harmoniaan.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Sinulla on onnea sekä rahaan liittyvissä asioissa että rakkaudessa. Ongelmia voi sen sijaan ilmetä hankkeissa, jotka eivät ota edetäkseen suunnitelmiesi mukaan. Mitä tiukemmin yrität kontrolloida asioita, sitä tahmeammaksi meno muuttuu. Nyt olisikin tärkeää uskaltaa höllätä otetta ja katsoa, mitä siitä seuraa.

X