Seuran viikkohoroskooppi 2.8.–8.8.

Jaa artikkeliTilaa Seura
Eicca Toppinen
Sellisti Eicca Toppinen on syntynyt 5.8.1975. Hyvää syntymäpäivää! © Tiia ahjotuli / om-arkisto

Leijona

(23.7.–22.8.)

Uusi vaihe elämässäsi on oraalla, ja kunhan tiedostat, mistä on kyse, ja alat suunnata energiaasi ja ajatuksiasi sitä kohti, kasvu lähtee liikkeelle rakettimaisella nopeudella. Älä yritä kiirehtiä tai tehdä muutosta muutoksen vuoksi vaan odota, että tunnet varmasti sisimmässäsi, mistä on kyse. Luota intuitioosi.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Muut kokevat sinut nyt poikkeuksellisen puoleensavetäväksi ja hakeutuvat mieluusti lähellesi. Itsekin olet pikkuhiljaa lämpenemässä seuraelämälle ja hauskanpidolle hiljaisemman ja vetäytyneemmän kauden jälkeen. Anna isompien hankkeiden toistaiseksi vielä odottaa ja keskity olemaan ja elämään tässä ja nyt.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Vilkas jakso tuo mukanaan useita houkuttelevia mahdollisuuksia tutustua uusiin ihmisiin tai aloittaa uusia kiinnostavia projekteja. Annat mielelläsi aikaasi ja huomiotasi muille, mutta osaat myös puolustaa rajojasi huomatessasi jonkun yrittävän hyötyä hyväntahtoisuudestasi. Kunnianhimosi tulee nyt palkituksi.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Tuleva jakso hellii sinua monin tavoin. Elämäsi on nyt hyvin fyysistä ja sensuellia, ja etenkin romanttiset suhteet kukoistavat ja syvenevät entisestään. Sen lisäksi onni saattaa potkia raha-asioissa. Joko aiemmin tekemäsi sijoitukset alkavat poikia tai keksit aivan uuden, tuottoisan tavan kartuttaa varallisuuttasi.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Iloisuutesi, optimistisuutesi ja anteliaisuutesi tekevät sinusta suosittua seuraa. Jos suinkin mahdollista, jakso kannattaakin pyhittää lomailulle ja hauskanpidolle, mutta mikäli joudut uurastamaan töissä, ei sielläkään mene hullummin. Tunnut nyt olevan onnettaren suosikki ja menestyt kaikessa, mihin ryhdyt.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Itsevarmuutesi horjuu, ja reagoit vahvasti, mikäli koet, että kykyjäsi tai sitoutuneisuuttasi kyseenalaistetaan. Älä anna egosi määrätä toimiasi vaan yritä nähdä toisten perimmäiset motiivit ja keskity suuriin kokonaisuuksiin yksityiskohtien sijaan. Kyky nähdä asioiden koominen puoli ei olisi nyt pahitteeksi.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olosuhteet ja tilanteet saattavat nyt vaihdella nopeastikin, joten mitä joustavammin pystyt muutoksiin suhtautumaan, sitä sutjakkaammin ja stressittömämmin pystyt nousemaan tilanteen tasalle ja muuttamaan tarpeen mukaan kurssiasi. Mikäli tarraudut kynsin hampain aiempiin suunnitelmiisi, homma karahtaa kiville.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Joudut nyt tasapainottelemaan omien toiveittesi ja ulkoapäin tulevien vaatimusten välillä. Vaikka haluatkin täyttää toisten odotukset, et voi kokonaan laiminlyödä omiakaan tarpeitasi ilman, että mielialasi laskee ja kapinamieli nostaa päätään. Pyri löytämään kultainen keskitie, niin jaksosta tulee mitä antoisin.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Jakso puhaltaa elämääsi uutta virtaa. Jokin uusi tuttavuus, romanssi tai projekti voi nyt hyvinkin tulla ajankohtaiseksi. Energiasi on vireää ja ajattelusi tuoretta. Kaikki, mihin ryhdyt omasta halustasi, saa hienon alun, mutta toisten pillin mukaan tanssiessasi askeleesi sotkeutuvat ja tuloksena on mahalasku.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Läheisesi vievät niin huomiotasi kuin voimavarojasikin, mikä voi välillä kiristää pinnaasi. Tee mahdollisuuksiesi mukaan pieniä irtiottoja, mene kävelylle tai elokuviin tai tee jotain muuta omaksi iloksesi, niin jaksat taas paremmin olla läsnä siellä, missä sinua tarvitaan. Älä epäröi pyytää ulkopuolista apua.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Vuorovaikutus toisten kanssa on nyt merkityksellistä. Sujuessaan hyvin se antaa sinulle valtavaa mielihyvää ja yhteenkuulumisen tunnetta ja takkuillessaankin tarjoaa oivan mahdollisuuden kehittää ajatteluasi ja viestintääsi. Sekä mielesi että kehosi kaipaavat virikkeitä, joten muista pitää molemmat liikkeessä.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Olet sangen päättäväisellä tuulella ja valmis tekemään mittaviakin muutoksia elämässäsi etenkin omaisuuteen ja asumiseen liittyvissä asioissa. Jos päätöksesi koskevat muitakin kuin itseäsi, on enemmän kuin paikallaan ottaa huomioon myös heidän mielipiteensä. Muuten edessä voi olla riitoja, ehkä jopa välirikkoja.

X