Seuran viikkohoroskooppi 2.9.-8.9. – Hyvää syntymäpäivää, Tiina Lymi!

Jaa artikkeli
Tiina Lymi viikkohoroskooppi
Näyttelijä ja ohjaaja Tiina Lymi syntyi 3.9.1971 ja juhlii nyt 50-vuotissyntämäpäiviään. © Marjo Tynkkynen/Otavamedia
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä ja ohjaaja Tiina Lymi viettää syntymäpäiväänsä 3. syyskuuta. Paljon onnea, Tiina!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, miten tähtimerkkisi syksy käynnistyy. Syntympäväiväänsä juhlii syyskuussa näyttelijä Tiina Lymi!

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Mielialasi voivat heilahdella laidasta laitaan, mutta jakson saldo on silti ehdottomasti positiivinen. Elämässäsi riittää kihelmöivää jännitystä, romantiikkaa ja kipinää, mikä saa sinut tuntemaan olevasi väkevästi elossa. Rehellisyys ihmissuhteissa syventää niitä entisestään ja tuo lisää kaipaamaasi vakautta.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Jakso on hyvä etenkin rakkauden ja sosiaalisen elämän kannalta. Myös jokin isompi hanke on myötätuulessa, ja jos löydät riittävästi aikaa saadaksesi paneutua siihen rauhassa ja syvällisesti, sen parissa työskentely voi olla hyvin antoisaa ja voimauttavaa. Karsi elämästäsi turhat rönsyt ja keskity olennaiseen.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Syyskuu 2021 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

kuukausihoroskooppi syyskuu

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä syyskuussa on luvassa. © iStock

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Itsevarmuutesi on kohdillaan, olet tavallista avoimempi ja uskallat luottaa toisiin ihmisiin ja asioiden sujumiseen. Nyt kannattaa kurkottaa rohkeasti korkealle ja ylittää totutut mukavuusrajat. Rohkeutesi ja aloitteellisuutesi palkitaan, ja voit saada elämääsi asioita tai henkilöitä, jotka tulevat jäädäkseen.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Koet monesti sitoutumisen hankalaksi, sillä pelkäät menettäväsi sen myötä vapautesi. Nyt olet kuitenkin valmis antamaan kaikkesi jonkin riittävän tärkeäksi kokemasi asian puolesta. Olet myös tavallista rauhallisempi ja kärsivällisempi, mikä auttaa sinua luomaan hyvän ja vakaan pohjan sille, mitä tavoittelet.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Elämäsi vilkastuu, ja esimerkiksi siirtymisiä paikasta toiseen on tavallista enemmän. Intuitiosi on vahva, joten sinun kannattaa antaa sen toimia oppaanasi tai ainakin kuunnella sitä päätöksiä tehdessäsi. Ihmissuhteissasi on lämpöä, ja saatat saada tunnustusta merkittävästä roolistasi jonkun henkilön elämässä.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Sekä sanoissasi että teoissasi on sulavuutta. Pystyt saattamaan aloittamasi asiat päätökseen ilman suurempia pähkäilyjä tai virheitä ja vakuuttamaan toiset mielikuvituksellisimpienkin hankkeidesi ja ideoidesi mielekkyydestä. Keskustelut samanhenkisten henkilöiden kanssa antavat vielä lisää tuulta purjeisiisi.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Sinulta vaaditaan ripeyttä ja rohkeutta tarttua eteesi tuleviin tilaisuuksiin, sillä ne ovat luonteeltaan äkkinäisiä. Tunnet kyllä, mitkä niistä sopivat itsellesi, joten et joudu ottamaan turhia riskejä tai päädy kiipeliin, vaikka toimisitkin näennäisesti hetken mielijohteesta. Hauskuutta ja yllätyksiä piisaa.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Monesti vauhti ja toiminta ovat sinulle tarkkuutta tärkeämpää, mutta nyt keskittymiskykysi on poikkeuksellisen hyvä. Kiinnität myös tavallista enemmän huomiota yksityiskohtiin ja hoksaat asioita, jotka normaalisti jäisivät huomaamatta. Nyt onkin oikea hetki tehdä tarkkuutta vaativia suunnitelmia tai nikkaroida jotakin.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Jos tunnet perhosia vatsassasi, ne vain enteilevät jakson kiihtyvää tempoa ja valmistavat sinua nopeasti vaihtuviin tilanteisiin. Itseluottamuksesi ja oikeudentuntosi korostuvat. Uskallat ilmaista ajatuksesi selkeästi ääneen ja saatat löytää itsesi vaikkapa puolustamasta jotakuta heikommassa asemassa olevaa.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Luvassa on leppoisa mutta tehokas jakso. Osaat säilyttää malttisi tavallista paremmin ongelmia kohdatessasi ja tehdä järkeviä päätöksiä nopeallakin aikataululla. Vaikka asiat tapahtuisivat vikkelästi, et koe elämääsi liian hektiseksi vaan pysyt rauhallisena ja luottavaisena. Myös ihmissuhteesi ovat sopuisia.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Tunnet kenties toimivasi verkkaisemmin kuin muut ympärilläsi, mikä voi hermostuttaa sinua. Älä anna toisten tekemisten ja vauhdin vaikuttaa itseesi. Pidä kiinni itsellesi sopivasta tahdista, niin vältyt turhalta stressiltä ja hätiköidyiltä päätöksiltä, jotka voisivat viedä harhaan. Mukava yllätys odottaa.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Kaikki sanallinen viestintä on sinulle nyt poikkeuksellisen helppoa, antoisaa ja tuottoisaa. Käytä jakso hyväksesi vaikkapa järjestämällä illanistujaiset tai muuta mieluisaa keskusteluseuraa tai aloittamalla neuvottelut jostakin itsellesi tärkeästä asiasta. Nyt on oikea aika pyytää palvelusta tai esittää treffikutsu.

X