Seuran viikkohoroskooppi 18.5.-24.5.2018

Jaa artikkeliTilaa Seura
Paula Siimes
Näyttelijä Paula Siimes on syntynyt 20.5.1963. Lämpimät onnittelut Paulalle! © tiia ahjotuli / om-arkisto

Härkä

(20.4.–20.5.)

Uudistava ja ravisteleva Uranus-planeetta tulee merkkiisi seitsemäksi vuodeksi. Arvosi ja toimintatapasi tulevat muuttumaan. Toimit juuri nyt hyvin dynaamisesti, ehkä pakonomaisesti. Ole siis tietoinen, että voit herättää vastarintaa. Suhteissa on raikkaita keskusteluhetkiä, mutta romantiikasta voit vain haaveilla.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Sinua kutsuu yhä enemmän paikka, joka on kaukana tai veden läheisyydessä. Kesälomailuun voi tulla uusia piirteitä, jotka kehkeytyvät vasta myöhemmin. Tulevat viikot ovat täynnä energiaa, ja saat tilaisuuksia liikkua vapaasti ja matkustella. Saat kokea hauskoja hetkiä, ja tunnet rauhallisuutta erään ihmisen seurassa.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Tietoisuus yleisestä ongelmasta herää, tai alat liikkua enemmän siellä, missä muutetaan maailmaa. Raha-asioissa alkaa tapahtua, ja joku ottaa rohkeita askelia. Yhteinen hankinta voi olla ajankohtainen lähiviikkoina. Venus on loistava ja lämmittää sydäntäsi.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Sinua hoputetaan nyt johonkin kovassa tahdissa.Työssä voi olla tiivis tunnelma, sillä kiireen tunne on jatkuvasti läsnä. Isompia muutoksia vaikuttaisi tapahtuvan ympärilläsi, eikä sinulla ole niihin osaa eikä arpaa. Ehkä seuraat vierestä toisten suuria elämänmuutoksia. Rakas ihminen on lähiaikoina tavoittamattomissa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Pääset tosissasi uuden työtehtävän kimppuun, tai sitten muutoksia tulee työrutiineissasi. On aika keskittyä myös terveydentilasi huoltamiseen tai muuttaa jotain ruokavaliossa. Näet toisen kaupungin tai ulkomaat uudessa valossa, jos ei nyt niin lähitulevaisuudessa. Rauhalliset tapaamiset ystävien kanssa kiinnostavat jälleen.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Saat enemmän vapautta, ja työnteko tuntuu helpommalta. Talousasioissa voi ilmetä jotain erikoista, ehkä pääset taloudellisesta taakasta, mikä sekin sekin vapauttaa oloasi. Harrastukseen panostaminen voi alkaa, ja siihen tulee uusi sävy. Tai sitten harrastus on aivan uusi. Kosiskelevia eleitä on ilmassa, mutta vaatimuksesi ovat korkeat.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Alat aktivoitua selvästi. Ehkä hikoilet enemmän työssäsi tulevina viikkoina ja valmistelet kaiken ennen lomia. Tahti on tällä jaksolla yllättävän tiivis, ja kuvaan mukaan voi tulla muutoksia tai peruutuksia. Kauempana asuva ystävä ottaa yhteyttä, ja vietät mukavia hetkiä hänen kanssaan. Muitakin lämpimiä kontakteja on luvassa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Sinulla on alkamassa kausi, jolloin arjessasi tapahtuu huomattavia muutoksia. Voit kokea jo nyt, miten työnteko onkin yhtäkkiä vapauttavaa tai miten irti olet työn raskaammista puolista. Arkeasi voi tulla helpottamaan uusia tekniikoita. Suhteissa ilmenee omistamisenhalua puolin tai toisin. Yritä syventää suhdetta.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Aloitteiden aika on pikku hiljaa ohi, ja sinun täytyy keskittyä konkreettiseen toteutukseen. Tulevien viikkojen aikana kasaat tai siirrät tavaroita, ostat tai myyt niitä tai huollat kehoasi. Muukin konkreettinen puuhastelu sopii kuvaan. Suhteissa alkaa uusia värinöitä pitkän tauon jälkeen, tai olet taas ystävien lähellä.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Viime aikojen rasitus häviää kuin tuhka tuuleen, sillä Mars saapuu vauhdittamaan sinua pariksi kuukaudeksi. Olet jälleen keskittynyt päätavoitteeseesi ja heität sivuseikat myöhemmäksi. Kodissasi, kodin ympäristössä tai perheessäsi voi olla uusia tuulia. Asunnon hankintakin voi kiinnostaa nyt tai myöhemmin.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Sinulla ilmenee uusia tarpeita ilmaista itseäsi. Arkisessa työssä se ei pääse esiin, mutta ehkä alat kirjoittaa tai puhua nopeammin tai käyttää uusia välineitä yhteydenpitoon. Opiskelu on monille ajankohtaista, ja siihen liittyy uusia ajatuksia tai uutta tekniikkaa. Lepo on myös tärkeää, joten ota itsellesi aikaa.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Sinulla on alkamassa jakso, jolloin osallistut enemmän ja joudut usein ryhmien keskelle. Nauti täysillä esimerkiksi ryhmäliikunnasta. Koordinoit tiimiäsi onnistuneesti. Alat suhtautua eri tavalla materiaan ja rahaan, ja pääset lähiaikoina irti vanhasta kiinnikkeestä. Suhteissa korostuu perinteikkyys, ja menneisyydestä ilmaantuu ihminen.

X