Seuran viikkohoroskooppi 20.11.–26.11. – Hyvää syntymäpäivää, Tuomari Nurmio!

Jaa artikkeli
Muusikko Hannu ”Tuomari” Nurmio on syntynyt 21.11.1950. Hyvää syntymäpäivää!
Muusikko Hannu ”Tuomari” Nurmio on syntynyt 21.11.1950. Hyvää syntymäpäivää! © Jonne Räsänen/OM-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Tuomari Nurmio viettää syntymäpäiviään 21. marraskuuta – onnea!

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Lämminhenkinen ja positiivinen jakso, joka suosii erityisesti läheisiä ihmissuhteita. Jos olet vailla kumppania, sopiva ehdokas voi nyt ilmestyä kuvioihin. Rahaan tai omaisuuteen liittyvät asiat nousevat esille, ja jokin niitä koskeva käänne saattaa yllättää iloisesti. Ajattelusi on nyt poikkeuksellisen luovaa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Sinulla on nyt tavallistakin suurempi tarve saada olla oma itsesi ja elää arvojesi mukaisesti. Puolustat pontevasti periaatteitasi etkä salli niitä tallottavan tai kohdeltavan epäkunnioittavasti. Saatat huomata kasvaneesi ulos jostain asiasta tai suhteesta, ja jonkinlainen irtiotto voi nyt olla ajankohtainen.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Ihmissuhteissasi on liikehdintää, ja tunteet voivat myrskytäkin, mutta onnistut pysymään tilanteen tasalla ja valamaan ajoissa öljyä laineille. Ilmaiset ajatuksiasi ja tunteitasi tavallista avoimemmin, ja jokin suhde voi nyt saada aivan uutta syvyyttä tai muuttaa muotoaan. Ole varovainen investointien suhteen.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Joku koettaa provosoida sinua tai kyseenalaistaa tapaasi toimia tai ajatella. Älä lähde mukaan hänen peliinsä vaan keskity omiin juttuihisi. Vältä liiallista yksityiskohtiin juuttumista ja suuntaudu mieluummin isompiin kokonaisuuksiin ja pitkän tähtäimen tavoitteeseesi. Kuntoilu virkistää kehoasi ja mieltäsi.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet nyt poikkeuksellisen järjestelmällinen ja osaat suhtautua ongelmiin rationaalisesti ja käytännönläheisesti. Tiedät tarkkaan, mitä haluat, eikä sinua ole helppoa saada horjahtamaan polulta kulkiessasi päämäärääsi kohti. Ryhdikkyytesi ei jää muiltakaan huomaamatta, ja saatkin nyt osaksesi paljon tsemppiä ja ihailua.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet nyt tavallista rauhallisempi ja osaat suhtautua huumorilla ja leppoisasti pieniin vastoinkäymisiin ja siihen, ettei kaikki välttämättä suju toiveidesi ja suunnitelmiesi mukaan. Ihmiset viihtyvät hyväntuulisessa seurassasi, ja teet itsekin parhaasi vaaliaksesi myönteistä ilmapiiriä. Joku läheinen yllättää.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Elämästä nautiskelu ja itsesi hemmottelu houkuttelevat sinua nyt enemmän kuin työ ja vastuu. On tärkeää sallia itsensä ottaa aika ajoin rennommin, mutta jos menet toistuvasti siitä, missä aita on matalin, kannattaa valmistautua myös vastaamaan seurauksista. Älä anna otteesi kirvota kokonaan vaan tähtää tasapainoon.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Saatat nyt kokea kilpailua tai tarvetta näyttää osaamistasi sellaisissakin tilanteissa, joita olet aiemmin pitänyt rentoina ja paineista vapaina. Se kielii enemmän omasta epävarmuudestasi kuin totuudesta. Mieti, mitä tarvitsisit palauttaaksesi itsevarmuutesi. Ehkä voisit tehdä jotain pelkän hauskuuden vuoksi.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Ympärilläsi tuntuu leijuvan jonkinlaista tähtipölyä. Sinussa on jotain sellaista, joka houkuttelee muita vastustamattomasti puoleensa, joten kannattaa varautua monenlaisiin lähestymisyrityksiin. Jos olet itse piilotellut lämpimiä tunteita jotakuta kohtaan, nyt olisi tuhannen taalan paikka pukea ne sanoiksi.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Kaipaat lämpöä ja huomiota, mutta saatat ilmaista tarpeesi liian vaativaan sävyyn, mikä voi aiheuttaa väärinkäsityksiä ja jännitteitä. Muista, että pakottamalla et pääse tavoitteeseesi. Ota enemmän vastuuta omasta onnellisuudestasi. Tee jotain, joka tekee sinut iloiseksi, niin huomaat paineiden hellittävän.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet valmis näkemään paljon ylimääräistä vaivaa saattaaksesi asiat juuri sellaiselle tolalle, jolla tahdot niiden olevan. Ahkeruus on ehdottomasti hyvästä, mutta on terveellistä tiedostaa, että joskus asiat menevät omaa rataansa huolimatta siitä, kuinka kovasti niiden eteen rehkit. Jätä tilaa myös yllätyksille.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Jos olet apea tai ärtynyt, työnnä arjen pikku harmit tietoisesti hetkeksi taka-alalle ja raivaa aikaa ja tilaa ystäville, taide-elämyksille, hyvälle ruualle tai mille tahansa, mitä koet nyt kaipaavasi. Se houkuttelee taas parhaat puolesi pintaan ja palauttaa hymyn huulillesi ja asiat oikeisiin mittasuhteisiinsa.

X