Seuran viikkohoroskooppi 20.12.–26.12.

Jaa kaverilleTilaa Seura
Taidemaalari Kaj Stenvall viettää syntymäpäiviään 25.12.1951. Hyvää syntymäpäivää!
Taidemaalari Kaj Stenvall viettää syntymäpäiviään 25.12.1951. Hyvää syntymäpäivää! © ANTTI AIMO-KOIVISTO / LEHTIKUVA

Kauris

(22.12.–19.1.)

Edessä on hyvin hektinen jakso, jonka lukuisat onnenpotkut ja muut hienot sattumat saavat sinut epäuskon valtaan. Nyt suurin ongelma tuntuukin olevan, paljonko hyvää olet valmis vastaanottamaan, varsinkin kun pitäisi toimia ja päättää nopeasti. Suhtaudu avoimesti ja kiitollisuudella saamiisi mahdollisuuksiin.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Tunnet levottomuutta ja aistit jo muutoksen ensi henkäykset, mutta mitään konkreettista ei vielä tapahdu, vaan joudut odottelemaan. Kärsivällisyys ei kuulu hyveisiisi, joten pinnasi voi aika ajoin kiristyä, ja saatat ryhtyä sanasotasille melko pienestäkin syystä. Hyväksy se, että asioiden kypsyminen ottaa aikansa.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Tyytyväisyytesi kulkee nyt tavallista tiukemmin käsi kädessä seuran innostavuuden ja miellyttävyyden kanssa. Yksin tunnet olevasi hieman hukassa tai melankolinen, mutta työt hoituvat inspiroivalla porukalla kuin leikiten, ja luonteesi viehättävimmät puolet puhkeavat kukoistukseen kiehtovan seuralaisen rinnalla.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Jakso saattaa olla stressaava, joten nyt on ensiarvoisen tärkeää huolehtia perustarpeistaan. Väsyneenä tai nälkäisenä sinun on vaikeampi olla provosoitumatta tai ylireagoimatta, kun hermojasi koetellaan tai kontollesi sysätään liikaa vastuuta. Mikäli haluat nauttia loppuvuoden juhlista, on pipoa höllennettävä.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Nautit hyörinästä ja pyörinästä ja onnistut levittämään juhlamieltä ympärillesikin. Jos tunnelma uhkaa kiristyä tai epäsopu nostaa päätään, pelkkä läsnäolosi toimii rauhoittavana balsamina. Ilmassa on myös romantiikkaa ja rakkautta. Jokin uusi tuttavuus voi osoittautua erityisen kiinnostavaksi ja lupaavaksi.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Elämässäsi on nyt paljon epävarmuutta, etkä voi luottaa siihen, että asiat sujuvat suunnitelmiesi tai toiveittesi mukaan. Se, mihin voit vaikuttaa, on oma suhtautumisesi muuttuviin tilanteisiin. Varo törsäämästä yli varojesi tai sortumasta muihinkaan ylilyönteihin. Hakeudu ystävälliseen seuraan ja vaali rauhaa.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Jaksoon sisältyy niin dynaamisia tarmonpuuskia kuin paineiden alla kärvistelyäkin. Jos tilanne menee liian ahdistavaksi tai koet, että sinulta vaaditaan kohtuuttomia, sinun on puolustettava itseäsi ja rajojasi, sillä muut eivät välttämättä ahdinkoasi huomaa. Jokin tulevaisuudensuunnitelmasi voi konkretisoitua.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Huomiosi kiinnittyy lähinnä omiin tavoitteisiisi ja mielenkiinnon kohteisiisi, etkä vaivaudu juurikaan peittelemään sitä, miten vähän muiden hankkeet tai hössötys sinua kiinnostavat. Olet taipuvainen dramaattisiin ulostuloihin, ja jos eteesi osuu yhtä kiihkeä henkilö, yhteentörmäys voi olla äänekäs ja näyttävä.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Sinun on vaikeaa rauhoittua ja nauttia juhlapyhistä, sillä sinulla on monta rautaa tulessa, ja palo niiden takomiseen on kova. Sauhuaminen tai ahkerointi eivät kuitenkaan nyt tuo toivottuja tuloksia, joten ota suosiolla aikalisä ja suuntaa huomio läheisiisi. Eräs henkilö kaipaa kipeästi seuraasi ja huomiotasi.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Huoli läheisesi hyvinvoinnista tai muut ihmissuhdekoukerot verottavat hieman juhlamieltäsi, mutta iloa ja onnenhetkiä löytyy kuitenkin aivan yllättävistä paikoista. Luovu ajatuksesta, että voisit hallita sitä, miten asiat menevät tai tehdä ratkaisuja toisten puolesta. Näin pystyt vapautumaan ja rentoutumaan.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)
Edessäsi on hyvin aktiivinen ja antoisa jakso. Osaat esiintyä eduksesi ja olet varsinainen huomiomagneetti, joten ei ole pelkoa, että jäisit juhlissa seinäruusuksi. Voi olla, että suuntaat kuitenkin energiasi juhlimisen sijaan johonkin itsellesi tärkeään hankkeeseen. Menestystä riittää kaikessa, mihin ryhdyt.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Tarkastelet kulunutta vuotta ja ratkaisujesi onnistuneisuutta. Osaat suhtautua asioihin tavallista objektiivisemmin ja myöntää rehdisti, jos olet tullut tehneeksi virhearvioita. Ennen kuin alat laatia tiukkoja suunnitelmia tulevaisuudelle, pysähdy ja keskity olemaan läsnä tässä ja nyt. Nollaus on paikallaan.

X