Seuran viikkohoroskooppi 20.9.–26.9.

Jaa artikkeliTilaa Seura
Kirjailija Miika Nousiainen
Kirjailija Miika Nousiainen on syntynyt 23.9.1973. Hyvää syntymäpäivää! © Jarmo Wright / OM-arkisto

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Talouteen tai omistamiseen liittyvät asiat ovat nyt tavalla tai toisella tapetilla. Joko haluat järjestellä asioita uusiksi tai joku pyytää neuvojasi omien raha-asioidensa hoitamiseen. Luovuutesi ja vireytesi ovat korostuneen vahvoja, joten varaa tavallista runsaammin aikaa ja tilaisuuksia niiden purkamiseen.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Haluat tulla kuulluksi ja nähdyksi sellaisena kuin olet. Tuot ajatuksiasi julki tavallista avoimemmin etkä kaihda hankalienkaan asioiden esiin ottamista. Jakso mahdollistaakin monien aiemmin syntyneiden väärinkäsitysten korjaamisen ja mieltä hiertäneiden asioiden selvittämisen. Voit taas hengittää vapaammin.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jonkin hankkeesi kriittiset vaiheet ovat käsillä. Osaat pukea ajatuksesi ja aikomuksesi sanoiksi siten, että muutkin ymmärtävät, mitä tavoittelet. Saat monia hyvää tarkoittavia neuvoja, joista osa voi osoittautua arvokkaiksikin, mutta pidä silti langat tiukasti omissa käsissäsi ja päätösvalta itselläsi.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet ottanut hoitaaksesi melkoisen määrän asioita, ja nyt sinulle alkaa valjeta, miten paljon aikaa ja vaivaa niiden hoitaminen vaatiikaan. Sen sijaan, että tekisit kaiken puolivillaisesti, ole järjestelmällinen ja hoida yksi asia kerrallaan loppuun. Olet energinen ja tehokas, joten onnistut kyllä, kunhan et hötkyile.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Jonkinlaista konfliktinpoikasta on ilmassa. Joudut puuttumaan jonkun henkilön tekemisiin tai antamaan suoraa palautetta jostain asiasta, joka on menossa pahasti pieleen. Se vaatii tahdikkuutta, mutta asioiden kaunistelu tai vähättely ei auta kumpaakaan osapuolta. Ota siis asia viipymättä rohkeasti puheeksi.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Päästäksesi eteenpäin sinun on ensin peräydyttävä hieman. Tämä pätee erityisesti erilaisiin kiistoihin ja pattitilanteisiin. Väkisin runnomalla saatat asiat vain entistä tiukempaan solmuun, kun taas sovinnollisella ja muita kunnioittavalla asenteella saavutat päämääräsi vaivattomasti. Hio siis itseilmaisuasi.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Sinun kannattaa nyt riisua ruusunpunaiset lasit nenältäsi, sillä vaikka maailma näyttäytyy niiden läpi kovin kauniina ja hyväntahtoisena, se ei sitä aina ja kaikissa asioissa ole. Vältä tai pyri ainakin siirtämään kaikenlaisten sopimusten allekirjoittamista tuonnemmaksi äläkä usko aivan jokaista kuulemaasi nyyhkytarinaa.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Asiat eivät nyt edisty toiveittesi mukaisesti, sillä ainakin jonkinlaista säätöä tai mutkia matkaan on luvassa. Kunhan pysyttelet itse mahdollisimman rauhallisena ja suostut kuuntelemaan muidenkin mielipiteitä ja ottamaan heidän näkemyksensä huomioon, edistystä alkaa pian tapahtua. Avainsana on kärsivällisyys.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sinun kannattaa nyt panna itseäsi enemmän likoon kaikissa hankkeissasi. Niin saat purettua luovuuttasi ja lisättyä työsi mielekkyyttä. Huomaat, että mitä enemmän tuot omia ajatuksiasi julki, sitä enemmän niitä ja menestystä syntyy. Rohkeutesi kasvaessa uskaltaudut myös nostamaan riman entistä korkeammalle.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Puhkut intoa jonkin hankkeen suhteen, mutta vaikka innostus onkin upea voimavara, kannattaa silti varoa sortumasta ylioptimismiin. Koeta siis suitsia haluasi rynniä eteenpäin ja lykkää etenkin sopimusten laatimista ainakin sen verran, että ehdit tarkastaa faktojen todenperäisyyden. Et halua tulla vedätetyksi.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Joudut hieman tahtomattasikin edustamaan järjen ääntä asiassa, jossa muut eivät suostu sitä kuuntelemaan. Vaikka sysäisit mieluusti vastuun välillä muille, ei sitä tilaisuutta tähän hätään ole tarjolla, joten viisainta lienee ottaa lusikka kauniiseen käteen ja olla jämäkkä. Kiitos seuraa jälkijunassa.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet selättänyt jonkin haastavan asian tai elämänvaiheen ja saanut samalla arvokasta oppia. Nyt voit hyvällä omallatunnolla ottaa hieman rennommin. Kauan et malttane laakereillasi lepäillä, joten voit ehkä samalla miettiä, mihin haluaisit seuraavaksi panostaa. Jokin mittavampikin projekti voisi sopia pirtaasi.

X