Seuran viikkohoroskooppi 21.10.-27.10. – Hyvää syntymäpäivää, Pertti Jarla!

Jaa artikkeli
Pertti Jarla
Sarjakuvataiteilija Pertti Jarla syntyi 25. lokakuuta vuonna 1971. © Niclas Mäkelä/Om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Sarjakuvataiteilija Pertti Jarla viettää 50-vuotissyntymäpäiväänsä 25. lokakuuta.

Seuran viikkohoroskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista juhlapäivää 25.10. Pertti Jarla!

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Sinulta vaaditaan nyt joustamisen sijaan jämäkkyyttä, mikä tarkoittaa sitä, että joudut hieman sivuun mukavuusalueeltasi. Se on kuitenkin oman elämäsi kannalta hyvin tärkeää, joten vedä syvään henkeä ja valmistaudu puolustamaan oikeuksiasi. Joka ikisestä asiasta ei kuitenkaan kannata vääntää, joten valitse taistelusi.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Olet taitava pitämään asioita omana tietonasi, mutta nyt ainakin jotain kannattaa jakaa ­muidenkin kanssa. Jaettuna ilo on kaksin­kertainen, ja jokin ideasi voi nyt saada kaipaamaasi vahvistusta ja taustatukea yllättävältä taholta. Jokin uusi projekti tai suhde on oraalla. Anna sen kasvaa ja kehittyä rauhassa. Pertti Jarla juhlii syntymäpäiväänsä 25.10.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Koet ehkä kulkevasi eri tahdissa läheistesi kanssa, joten kahnauksilta on vaikea välttyä. Koeta silti ymmärtää heidänkin tarpeensa. Se, että he eivät halua samoja asioita kuin sinä juuri samalla hetkellä, ei välttämättä tarkoita sitä, että heidän ymmärryksessään olisi vikaa. Ota ja anna vapautta tarpeen mukaan.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Oletko kenties tilanteessa, jossa huomaat kasvaneesi ulos jostain sellaisesta, joka on ollut pitkään tärkeä osa elämääsi? Jo asian myöntäminen itselleen voi olla kriisin paikka. Anna itsellesi aikaa totutella ajatukseen ja pohtia, mikä voisi olla seuraava askel, joka veisi sinua uuteen, mielekkäämpään suuntaan.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Päätöksissäsi, sanoissasi ja tekemisissäsi on nyt hurjasti paloa ja pontta, joten mihin ikinä ­ryhdytkin, luvassa on vahvaa jälkeä. Jokin ­ihmissuhde nousee keskiöön, ja siinä mahdollisesti esiintyneet jännitteet laukeavat. Mitä enemmän voit nyt keskittyä aidosti itseäsi kiinnostaviin asioihin, sitä paremmin voit.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Innokkuutesi on silmiinpistävää, mutta jos suunta ja päämäärä ovat hakusessa, ei ­puuhastelustasi taida jäädä paljonkaan ­konkreettista käteen. Toki harrastaminen ­ pelkän hauskuuden vuoksi puolustaa paikkaansa, mutta tavoitteellisissa projekteissa on nyt tärkeää laatia kunnon suunnitelmat ja pysyttäytyä niissä.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Kiinnitä huomiota siihen, keiden seurassa vietät aikaasi. Ympäröi mahdollisuuksiesi mukaan itsesi ihmisillä, joiden kanssa voit olla aidosti oma itsesi­. Vältä tilanteita, jotka provosoivat valtataisteluun tai turhaan väittelyyn ja vaali pehmeämpää asennetta. Jokin asia elämässäsi voi nyt tulla tiensä päähän.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Jos jokin asia vaivaa sinua, nyt on tärkeää tuoda se julki eikä odottaa tilanteen paranevan itsestään. Kun rohkaistut pukemaan sanoiksi sen mitä sisimmässäsi ajattelet, huomaat selkä­rankasi suoristuvan ja rohkeutesi kasvavan. Elämäsi voi nyt saada merkittävän käänteen, mutta ilman omaa panostasi se ei tapahdu.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Mikäli tunnet epävarmuutta jonkin asian tai hankkeen suhteen, nyt on hyvä hetki pysähtyä miettimään, onko se aidosti sitä, mitä haluat, vai tahdotko kenties sittenkin jotain muuta. Vielä ei ole myöhäistä muuttaa suuntaa tai mieltään. Älä suostu epätyydyttäviin kompromisseihin vaan odota. Pian kaikki kirkastuu.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Arvostelukykysi ei ole parhaimmillaan, joten­ ­isojen päätösten kanssa kannattaa olla varo­vainen tai siirtää niitä tuonnemmaksi. Olet tavallista spontaanimpi ja altis impulssi­­ostoksille tai avautumaan asioista, jotka tavallisesti pitäisit omana tietonasi. Sillä voi kuitenkin olla varsin suotuisia vaikutuksia.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Jos olet viime aikoina keskittynyt liikaa työhön tai velvollisuuksiin, tyytymättömyys alkaa nostaa päätään. Luovuutesi on valtava potentiaali, joka vain odottaa, että käyttäisit sitä useammin ja rohkeammin. Sen avulla voit tehdä arjessakin mielekkäämpiä valintoja ja näyttää maailmalle, kuka sisimmässäsi oikein olet.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Sinun voi nyt olla vaikea löytää yhteistä säveltä muiden kanssa, mutta yrittäminen palkitaan. Vaikka seisotkin vankasti omien ­näkemystesi takana, kannattaa silti kuunnella, mitä sanottavaa asiasta toisin ajattelevilla on. Saatat oivaltaa jotain uutta, ja jos nielet ­ylpeytesi, jopa muuttaa aiempaa ajatteluasi.

 

X