Seuran viikkohoroskooppi 21.12.–27.12.

Jaa kaverilleTilaa Seura
Jääkiekkoilija Timo Jutila
Vuonna 1963 syntynyt jääkiekkoilija Timo Jutila on jouluaaton poikia Hyvää syntymäpäivää! © Arto Wiikari / om-arkisto

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet tasapainoinen ja viihdyt poikkeuksellisen hyvin nahoissasi, mikä saa muidenkin olon seurassasi mukavaksi ja helpoksi. Tiedät, kuka olet, mistä tulet, ja minne haluat seuraavaksi mennä, eikä sinulla ole tarvetta korostaa tai vähätellä itseäsi. Jätäthän tilaa myös elämän sinulle järjestämille yllätyksille?

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Mielenkiinnon kohteesi ulottuvat laajalle, ja nautit saadessasi oppia uusia asioita ja nähdessäsi jotain, jota et ole ennen nähnyt. Elät täyteläistä ja onnellista vaihetta, ja luottamuksesi tulevaisuuteen on hyvä. Kenties suunnittelet matkaa, joka joko kestää pitkään tai suuntautuu jonnekin kauas.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet tavanomaista rennompi ja leikkisämpi, mikä ilahduttaa myös läheisiäsi. Niin ikään luovuutesi virtaa poikkeuksellisen vuolaana, ja saatat saada hyviä ideoita, joita voit myöhemmin hyödyntää ammatillisessakin mielessä. Toiset auttavat sinua mielellään tavoittelemaan haaveitasi, kunhan vain lausut ne ääneen.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Maltat viimeinkin rauhoittua aloillesi – etenkin jos pääset vaihtamaan ajatuksiasi kiinnostavassa seurassa oikein ajan kanssa. Suhtaudut luottavaisesti tulevaisuuteen ja suunnittelet ehkä myös talouteesi pitkällä tähtäimellä vaikuttavia investointeja. Joku saattaa kyseenalaistaa ajattelusi. Älä provosoidu.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Mitä rauhallisempana pysyttelet, sitä tehokkaammin suoriudut tekemisistäsi. Vaali siis leppoisuutta ja rentoa otetta kaikessa, mihin ryhdyt. Kuuntele myös intuitiotasi avoimin mielin ja suhtaudu sen tarjoamiin viesteihin yhtä arvostavasti kuin luottoystäväsi neuvoihin. Saatat löytää uuden näkökulman asioihin.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Kun laadit suunnitelmia tulevaisuuden varalle, ei kannata lyödä vielä mitään lukkoon, sillä arvostelukykysi ei nyt ole parhaimmillaan, ja olet taipuvainen liikaan optimismiin ja omien resurssiesi yliarvioimiseen. Olet ahne uusille elämyksille ja nautinnoille, mutta varo hankkimasta niitä muiden kustannuksella.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Olet eduksesi sosiaalisissa tilanteissa. Viehätysvoimasi, herkkyytesi ja tahdikkuutesi ovat vastustamaton yhdistelmä, jonka voit halutessasi valjastaa uusien valloitusten tekemiseen, vanhojen riitojen sopimiseen tai juhlien järjestämiseen. Täydenkuun aika tuo mukanaan hauskoja yllätyksiä ja osuvia oivalluksia.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Nautinnollinen joutilaisuus tuo parhaat puolesi esiin, ja jaksat taas olla avarakatseinen, hauska ja antelias. Riisu siis stressi ja arjen paineet ainakin joksikin aikaa harteiltasi ja keskity siihen, minkä parhaiten osaat eli tunnelman luomiseen ja säkenöintiin. Pieni varoituksen sana koskee liikaa tuhlailua.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Suuntasi on eteenpäin ja palat halusta saada laajentaa näkemyksiäsi ja kokemuksiasi, hankkia uusia taitoja ja aloittaa uusia projekteja. Kannattaa kuitenkin rauhoittua, sillä vaarana on, että hajotat energiasi liian laajalle, ja lopputulos jää paljon laihemmaksi kuin silloin, jos keskittyisit vain pariin asiaan kerrallaan.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Ilmaiset itseäsi värikkäästi ja elävästi, ja ihmiset viihtyvät seurassasi. Saadaksesi asiat sujumaan haluamallasi tavalla joudut kuitenkin venymään tavallista enemmän ja esittämään tiukkojakin vaatimuksia muille. Jokin vanha tuttavuus saattaa uudistua ja nykyiset tarjoavat paljon iloa. Hauskoja hetkiä piisaa.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Olet syystäkin hilpeällä ja positiivisella mielellä, sillä kaikki, mihin keksit ryhtyä, tuntuu onnistuvan yli odotusten. Itseluottamuksesi on hyvä, ja saat helposti puhuttua ihmiset ideoidesi taakse. Uusiin tuttavuuksiin kannattaa suhtautua uteliaan avoimesti, sillä joukosta saattaa löytyä varsinainen kultajyvä.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet energinen, sanavalmis ja idearikas ja kerrassaan mainiossa vedossa, joten nyt kannattaa hakeutua sinne, missä sattuu ja tapahtuu. Iloinen asenteesi, jota levität anteliaasti ympärillesi, vetää muita puoleensa ja piristää tunnelmaa kaikkialla, missä liikut. Vastalahjaksi saat kokea monta mukavaa yllätystä.

X