Seuran viikkohoroskooppi 21.2.–27.2. – Hyvää syntymäpäivää, Antti Litja!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Näyttelijä Antti Litja on syntynyt 21.2.1938. Hyvää syntymäpäivää!
Näyttelijä Antti Litja on syntynyt 21.2.1938. Hyvää syntymäpäivää! © Markku Ulander / lehtikuva
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Antti Litja viettää syntymäpäiviään 21. helmikuuta – onnea!

Näyttelijä Antti Litja on syntynyt 21. helmikuuta 1938. Lue, mitä Seuran viikkohoroskooppi lupaa tulevalle viikolle.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Jokin sekaannus vaikuttaa aikatauluihisi ja sotkee suunnitelmiasi. Sen sijaan, että purkaisit ärtymystäsi toisiin, sovella lempeää ja ymmärtäväistä asennetta sotkun aiheuttajaan. Huomaat yllätykseksesi, miten asiat järjestyvät pehmein keinoin paljon rivakammin kuin läksyttämällä ja esittämällä uhkavaatimuksia.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Ihmissuhteet ovat nyt keskiössä. Kiinnitä erityistä huomiota tilanteisiin, joissa epäilet tulevasi jotenkin vedätetyksi tai muuten väärin kohdelluksi, sillä niistä löytyy sinulle oiva kasvun paikka. Epäilyillesi on harvoin katetta, joten ongelma ja myös ratkaisun avaimet piilevät omassa viestinnässäsi. Hio sitä.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olosi voi tuntua ristiriitaiselta, sillä tunteet ottavat nyt helposti voiton järjestä, johon olet tottunut luottamaan päätöksiä tehdessäsi. Älä hätäänny vaan kuuntele rauhassa, mitä intuitiosi ja sydämesi sinulle viestittävät. Asiat eivät ole mustavalkoisia Tärkeää on, että olet itse sinut päätöstesi kanssa.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet taipuvainen yltiöoptimismiin sijoitusten ja muiden hankkeittesi kanssa, mikä saattaa johtaa pettymyksiin. Innostuksesi saa sinut helposti käymään ylikierroksilla, jolloin tylsiin muotoseikkoihin tai pienellä präntättyyn on vaikea keskittyä. Niihin paneutuminen voi kuitenkin säästää sinut monelta harmilta.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Eteesi tulee yllätyksiä ja muutoksia. Joustava asenne ja avoimuus ovat hyviä työkaluja pohtiessasi, mikä olisi paras tapa toimia. Muista pitää jalkasi maassa ja pääsi kylmänä äläkä suostu tekemään päätöksiä tai sopimuksia ilman riittäviä tietoja ja harkinta-aikaa. Älä anna muille päätösvaltaa omiin asioihisi.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Ylpeys voi nyt käydä lankeemuksen edellä, sillä jos ylenkatsot muiden neuvoja tai ehdotuksia ja pidät itsepäisesti kiinni omista toimintatavoistasi ja suunnitelmistasi, luvassa saattaa olla kunnon mahalasku. Toisaalta siitäkin voi oppia paljon, mutta vähemmällä selviät, jos et nyt esitä joka alan asiantuntijaa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Joku uusi tuttavuus saattaa tehdä sinuun niin suuren vaikutuksen, että tulet vahingossa jakaneeksi hyvinkin henkilökohtaisia asioitasi tai mielipiteitäsi, mitä ihmettelet ja voit jopa katua myöhemmin. Muutoinkin avoimuuden ja yksityisyyden teemat ovat jollain tapaa korostuneesti esillä. Opit paljon itsestäsi.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Joku kaipaa nyt tukeasi, mutta ei tohdi pyytää sitä suoraan. Sinä puolestasi saatat arastella oma-aloitteista avun tarjoamista hienotunteisuussyistä, jolloin mitään ei tapahdu. Ota rohkeasti aloite omiin käsiisi. Kokemus osoittautuu hyvin antoisaksi ja tärkeäksi molemmin puolin ja kohottaa itseluottamustasi.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Töissä ja muissa askareissa, joissa oma toimintasi ja ratkaisusi ovat avainasemassa, pyyhkii hyvin. Olet ahkera ja poikkeuksellisen joustava myös tiimityöskentelyssä. Sydämen asioissa sen sijaan voi esiintyä turbulenssia. Koet ehkä, että asiat eivät ole hallinnassasi. Äkki-ihastumisia ja -vihastumisia ilmenee.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Arjen vaatimukset tympivät sinua, ja jos et pääse niitä pakoon fyysisesti, teet sen vetäytymällä omiin ajatuksiisi. Tämä tekee sinusta hajamielisen ja alttiin unohtelulle ja virheille, jotka ovat omiaan laskemaan mielialaasi entisestään. Pyri katkaisemaan ikävä kierre, sillä kukaan muu ei sitä puolestasi tee.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Pidä hatustasi kiinni, sillä jakso äkkikäänteineen, nousuineen ja laskuineen muistuttaa erehdyttävästi vuoristorataa. On mahdotonta pysyä tyynenä, sillä kokemukset täyttävät sinut vuoroin riemulla, vuoroin kihisevällä kiukulla. Lienee parasta keskittyä kulloiseenkin hetkeen. Jälkikäteen riittää muisteltavaa.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Asumiseen tai työhön liittyvät kysymykset saattavat askarruttaa, mutta muuten jakso rullaa eteenpäin omalla painollaan, joten saat nyt itse maustaa sen haluamallasi tavalla. Seuraelämäsi voisi kaivata piristysruisketta tai kuntosi kohentamista, ja niihin voit helposti ja nopeasti vaikuttaa omilla toimillasi.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Helmikuu 2020

Seuran vuosihoroskooppi 2020

Seuran viikkohoroskooppi

Anna.fin kuukausihoroskooppi

X