Seuran viikkohoroskooppi 21.5-26.5. – Hyvää syntymäpäivää, Ristomatti Ratia!

Jaa artikkeli
Ristomatti Ratio
Ristomatti Ratia on syntynyt 23. toukokuuta 1941. © Jorma Marstio/Otavamedia
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Ristomatti Ratia viettää syntymäpäiviään 23. toukokuuta. Paljon onnea, Ristomatti!

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet epävarma jonkin hankkeen suhteen etkä tiedä, mitä tehdä. Vaikka yltiöpäistä riskinottoa kannattaakin välttää, täysin sivustakatsojaksi ei pidä jäädä, jollet halua pitkästyttää myöhemmin itseäsi ja muita loputtomalla jossittelulla. Tee siirtosi ja katso, mitä tapahtuu. Prosessin edetessä varmuutesi kasvaa.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Olet jonkin uuden kynnyksellä. Ennen kuin heittäydyt sen vietäväksi, olisi kuitenkin hyvä puhdistaa pöytä ja setviä keskeneräiset sotkut. Jos suostut näkemään tämän vaivan, uuden aloittaminen on paljon mutkattomampaa ja miellyttävämpää. Luovuutesi kukoistaa. Voisit hyödyntää sitä enemmän arkisissakin pulmissa.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Rakastat suuria elkeitä, mutta nyt voima piilee pienissä konkreettisissa teoissa. Mikäli olet suunnitellut tehdä parannuksia vaikka elintapoihisi tai ihmissuhteisiisi, nyt on hyvä ottaa ensimmäinen askel. Pieni liike voi käynnistää dominoefektin, jonka vaikuttavuutta voit itsekin jälkikäteen vain hämmästellä.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Koet ehkä epävarmuutta, kun et voi vaikuttaa siihen, mitä ympärilläsi tapahtuu. Koeta olla stressaamatta sellaisesta, mikä on vaikutusvaltasi ulottumattomissa ja luottaa siihen, että asioilla on kuitenkin tapana järjestyä. Keskity tekemiseen, jonka konkreettiset tulokset voit nähdä heti. Vaali ystävyyssuhteitasi.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Maisemanvaihdos tekisi hyvää, sillä kaipaat kenties uutta perspektiiviä asioihin. Näkökulmaa vaihtaaksesi sinun ei tarvitse matkustaa konkreettisesti kauas, mutta rutiineja on hyvä rikkoa, käydä uusissa paikoissa ja tavata uusia ihmisiä. Jos olet tyytymätön, älä ainakaan jää itse kyhäämääsi satimeen.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jos jokin asia ei ota edetäkseen, nyt on oikea hetki lakata lyömästä päätään seinään ja tähyillä toiseen suuntaan. Voit käyttää hedelmättömään ponnisteluun tuhlaamasi energian paljon hyödyllisemmin. Ota aikalisä ja pohdi, mitä kaikkea muuta tavoittelemisen arvoista ympäriltäsi löytyy. Etsiskele tekemisen iloa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Elämässäsi puhaltavat muutoksen tuulet, mutta prosessin hitaus voi saada sinut tuntemaan, ettei mitään tapahdu. Ison laivan kääntyminen vie paljon aikaa, ja on vain hyvä, että ehdit kunnolla sopeutua muutokseen. Sinulla on kenties tarkka mielikuva siitä, mitä haluat, mutta elämällä on hauskasti tapana yllättää.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Pikkuharmeja ja viivästyksiä voi nyt olla luvassa, mutta älä anna niiden viedä hyvää tuultasi ja virettäsi. ­Sinulla on selvät suunnitelmat, ja niiden mutkistuminen arvatenkin harmittaa, mutta tulet huomaamaan, että viivästyksistä on loppupeleissä hyötyäkin. Saat tilaisuuden hioa kuviosi entistäkin paremmiksi.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Tähdet lupaavat sinulle menestystä kaikissa hankkeissa, joihin lähdet mukaan täydestä sydämestäsi ja joille annat varauksettoman panoksesi. Suurin este menestymisellesi löytyy peilistä. Olet taipuvainen laiskuuteen, ja mukavuudenhalusi voi mennä ahkeruuden edelle. Tee ryhtiliike ja tao nyt, kun rauta on kuumaa.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Rakkausrintamalla on vireää, ja muutenkin elämäsi kuplii kuin taikaliemi padassa. Yllätyksiä on siis lupa odottaa, mutta ei sinun niiden armoille tarvitse jäädä. Ole itsekin aktiivinen ja tee asioita, jotka vievät elämääsi toivomaasi suuntaan. Olet kekseliäs ja vilkas käänteissäsi, joten tylsää hetkeä ei tule.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Ihmissuhteet ovat keskiössä ja vaativat paitsi huomiotasi myös aktiivisia toimia. Jos vanhat toimintatavat johtavat toistuvasti pattitilanteeseen tai riitaan, nyt on hyvä hetki kokeilla uusia tapoja edetä. Pysy liikkeessä ja pura energiaasi fyysisesti. Samalla mielesi työstää ongelmia, ja oivalluksia syntyy.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Edessäsi on oikein mukava jakso – varsinkin, jos pysyttelet loitolla muiden kiistoista tai turhista valtataisteluista. Sinulla on nyt tarkka vainu erottaa jyvät akanoista niin ihmisten kuin erilaisten hankkeidenkin suhteen. Nyt kannattaakin keskittyä vain siihen, mitä eniten haluat tehdä. Valitse myös seurasi taiten.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Toukokuu 2021 – Lue oma horoskooppisi!

X