Seuran viikkohoroskooppi 21.6.–27.6.

Jaa artikkeliTilaa Seura
Näyttelijä Nicke Lignell
Näyttelijä Nicke Lignell on syntynyt 24.6.1966. Hyvää syntymäpäivää! © Tiia ahjotuli / om-arkisto

Rapu

(21.6.–22.7.)

Sinulla on nyt kädessäsi mahtavat kortit, sillä energiasi on vahvaa, päämäärätietoisuutesi huipussaan ja itsevarmuutesikin kohdallaan. Se, joka antaa lempeän ja rauhallisen ulkokuoresi hämätä ja luulee sinun olevan helppo vastus, joutuu kokemaan melkoisen yllätyksen. Valitse, mihin haluat supervoimiasi käyttää.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Romanttiset seikkailut ja kevytmielinen elämä vetävät sinua nyt vastustamattomasti puoleensa, mutta tunnet samalla huonoa omaatuntoa töiden kasaantumisesta. Lakkaa huolehtimasta ja ota rennosti. Työt kyllä odottavat, ja itse asiassa tehokkuutesi ja luovuutesi kasvavat, kun uskallat välillä irrotella kunnolla.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Sinulla on nostetta usealla elämäsi osa-alueella, mutta tällä kertaa ovien avaamiseen tarvitaan lisäksesi joku toinen, joka toimii suosittelijanasi tai muunlaisena välikätenä. Tämä hämmentää sinua, sillä olet tottunut puhumaan itse puolestasi. Ole avoin mutta älä vietävissä. Katso myös kolikon kääntöpuolelle.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Energiasi on pulppuilevaa ja mielesi janoaa uusia kokemuksia. Jos suinkin mahdollista, nyt olisi loistava hetki pakata matkalaukku ja lähteä tutkimaan, mitä maailmalla on tarjottavana kotikontujen tuttujen kasvojen ja tapahtumien lisäksi. Jos et pääse reissuun, rikastuta elämääsi tekemällä jotain aivan uutta.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Olet yleensäkin taitava neuvottelija, mutta nyt osaat asettaa sanasi siten, että vain taivas on rajana sille, mitä voit saavuttaa. Ehkä kannattaa kuitenkin miettiä, millaisilla asioilla on sinulle todella merkitystä. Ei välttämättä ole hyväksi, että kahmit etuisuuksia itsellesi vain siksi, että kukaan ei nyt tunnu osaavan sanoa sinulle ei.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet loistavassa vedossa, ja mielialasikin on huipussaan. Hauskanpidon lomassa voisit leikitellä ajatuksella, millaista elämää tahtoisit viettää vaikkapa viiden vuoden kuluttua, sillä jakso on otollinen erilaisten projektien alullepanemiseen. Jos jo tiedät, mitä tahdot saavuttaa, kylvä ensimmäiset siemenet nyt.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Saat toistuvasti tunnustusta osaamisestasi ja ahkeruudestasi, mutta useimmiten kehujen kylkiäisenä niskoillesi sysätään uusia, yhä vaativampia hommia ja entistä enemmän vastuuta. Sinun on opeteltava vetämään rajat ja panemaan hintalappu vapaa-ajallesi ja ihmissuhteillesi. Niitä ei pidä myydä pilkkahintaan.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olet hyvin toiveikkaalla ja luottavaisella mielellä, minkä vuoksi jotkut saattavat syyttää sinua turhasta haihattelusta, mutta itse asiassa jakso on todella positiivinen, ja hurjimmillekin haaveillesi löytyy katetta. Pitää vain päättää olla välittämättä liikaa muiden mielipiteistä ja uskaltaa kurkottaa tähtiin.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Et haaveile suurista seikkailuista vaan viihdyt mainiosti tutuissa ympyröissä lähimpiesi seurassa. Tämä ei suinkaan tarkoita, että olisit jotenkin lamaantunut. Päinvastoin, elämäsi on hyvinkin rikasta ja mielekästä. Mikäli innostut jostakin uudesta projektista, se liittyy todennäköisimmin kotiin tai asumiseen.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Läheiset ihmissuhteet sekä ottavat että antavat nyt eniten. Luvassa voi olla yhteentörmäyksiä tai menneiden kaivelua. Älä heittäydy puolustuskannalle tai yritä hiljentää vastapuolta vaan kuuntele, mitä toisilla on sanottavana. Ilman puhdistaminen tekee hyvää, ja sen jälkeen voit keskittyä hauskempiin asioihin.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Jokin asia elämässäsi on tullut tiensä päähän, mutta vielä et näe, mitä sen tilalle on tulossa, joten ei ihmekään, jos olosi on hutera tai jopa pelokas. Koeta suhtautua olotilaasi ymmärtävästi ja ajattele, että epämukava tunne johtuu siitä, että olet parhaillaan kasvamassa. Etsi rohkaisua inspiroivista esikuvista.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet jo voiton puolella jonkin aiemmin alullepanemasi hankkeen suhteen, ja voitkin onnitella itseäsi hyvin tehdystä pohjatyöstä. Nyt sinulta vaaditaan pelisilmää ja kärsivällisyyttä, jotta et hosumisellasi tai luottamalla liikaa vääriin ihmisiin tee sille hallaa. Keskity vaihteeksi lomailuun ja hauskanpitoon.

X