Seuran viikkohoroskooppi 21.8.–27.8. – Hyvää syntymäpäivää, Tommi Korpela!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Näyttelijä Tommi Korpela on syntynyt 23.8.1968. Hyvää syntymäpäivää!
Näyttelijä Tommi Korpela on syntynyt 23.8.1968. Hyvää syntymäpäivää! Kuva: Tiia Ahjotuli/Om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Tommi Korpela viettää syntymäpäiviään 23. elokuuta – onnea!

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet energinen ja aikaansaava. Laadit mielelläsi tarkkoja suunnitelmia ja asetat kunnianhimoisia tavoitteita, joita kohti kurkottaa. Viestintäsi on terävää ja selkeää, etkä arastele pyytää sitä, mitä tarvitset ja haluat. Tao toki, kun rauta on kuumaa, mutta varaa aikaa myös perheelle, ystäville ja hauskanpidolle.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Jakson paras anti löytyy ihmissuhteista ja sosiaalisesta kanssakäymisestä. Olet elementissäsi päästessäsi järjestämään kutsuja ja tutustuttamaan ihmisiä toisiinsa. Osoitat myös tavallista herkemmin tunteitasi rakkaillesi ja tunnet muutenkin tarvetta saada avata sisintäsi. Kasaantuvat työt saattavat stressata.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Mitä enemmän uskallat käyttää intuitiotasi ja luovuuttasi, sitä hienompia oivalluksia ja mahdollisuuksia sinulle avautuu. Älä odota, että joku muu tekee aloitteen vaan ota itse rohkeasti härkää sarvista ja sano ääneen uskaliailtakin tuntuvat ideasi tai ajatuksesi. Jokin niistä saattaa lähteä upeaan liitoon.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Tiedät, mitä olet tekemässä ja etenisit mielelläsi vauhdikkaasti, mutta toiset tuntuvat nakkelevan kapuloita rattaisiisi minkä ehtivät. Ideoitasi tai toimintatapojasi kyseenalaistetaan, ja joudut perustelemaan valintojasi kyllästymiseen asti. Keskity vain omiin tekemisiisi äläkä tuhlaa energiaasi kiukutteluun.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Edessäsi on harmoninen jakso, jonka aikana hankkeesi edistyvät tasaisen varmasti. Ihmissuhteissakin vallitsee suloinen sopu, ja monimutkaisetkin asiat ja neuvottelut hoituvat kitkatta. Nyt kannattaakin keskittyä viemään loppuun keskeneräisiä projekteja ja ottaa puheeksi asioita, joiden käsittelyä olet lykännyt.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Rutiineista voi nyt olla hankalaa pitää kiinni, sillä häiriötekijöitä ilmaantuu tiellesi yhtenään. Parhaiten pärjäät, kun annat suosiolla periksi ja hyväksyt sen, että pitkäjänteinen tekeminen on nyt vastatuulessa. Sen sijaan muuten elämäsi on vaihtelevaa ja yllätyksellistä, joten pitkästymisen vaaraa ei ainakaan ole.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Ilmassa on hämmennystä, ja elämäsi voi joltain osin tuntua jopa kaoottiselta. Voit parantaa tilannetta omalta osaltasi kiinnittämällä erityistä huomiota siihen, että ilmaiset ajatuksesi ja toiveesi mahdollisimman täsmällisesti ja tarkasti. Tee asioita, jotka tuovat sinulle turvallisuudentunnetta ja mielihyvää.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet yleensä pitelemätön tehopakkaus, mutta nyt saatat tuntea vastustamatonta vetoa laiskotteluun. Elämäsi on kuitenkin melko hektistä, ja eteesi tulee yhtenään tilanteita, jotka vaativat nopeaa reagointia. Salli itsellesi pieni hemmotteluhetki aina tilaisuuden tullen, niin jaksat vastata haasteisiin paremmin.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Ympärilläsi kuohuu, mutta onnistut tyrskyjen keskellä löytämään sisäisen rauhan, mikä auttaa sinua tarkastelemaan asioita ja pohtimaan vaihtoehtoja viileän analyyttisesti. Muutkin panevat merkille järkkymättömyytesi ja kääntyvät mieluusti ongelmissaan puoleesi. Jokin uusi yllättävä ystävyys voi saada alkunsa.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Sinulla on nyt pakottava tarve saada asiat menemään itsellesi mieluisalla tavalla, mutta onnistuminen on ankaran vääntämisen takana. Ehkä olisi helpompaa mennä hetki virran mukana ja katsoa, mihin suuntaan asiat ovat kääntyäkseen ilman tiukkaa ohjailua. Saatat yllättyä positiivisesti ja kenties oppiakin jotain.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Olet mainiossa vedossa. Nautit elämästäsi, ja tekemisis täsi paistaa aito ilo, mikä on omiaan antamaan lisää pontta ponnisteluihisi. Myös itseluottamuksesi on nyt vahva, ja uskallat tuoda tavanomaista rohkeammin ideoitasi esiin. Ei ihme, että jokin haaveesi voi nyt hyvinkin ottaa jättiloikan kohti toteutumistaan.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Edessäsi on jännittävä ja yllätyksellinen jakso, jonka antiin kannattaa suhtautua avoimin ja kiitollisin mielin. Kuulet ehkä jännittäviä uutisia tai tutustut kiinnostavaan henkilöön, jonka ansiosta elämäsi saa uutta väriä tai muuttaa jopa kokonaan suuntaansa. Myös oma sisäinen elämäsi on vireää ja idearikasta.

X