Seuran viikkohoroskooppi 21.9.–27.9.

Jaa kaverilleTilaa Seura
Johanna Vuoksenmaa
Vuonna 1965 syntynyt ohjaaja ja käsikirjoittaja Johanna Vuoksenmaa juhlii syntymäpäiviään 21.9. Onneksi olkoon! © TIIA AHJOTULI / OTAVAMEDIA

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jakson painopiste on työssä ja tekemisessä, joissa pääsetkin loistamaan ja etenemään aimo harppauksin. Ihmissuhteet jäävät hieman taka-alalle, ja päällimmäinen niihin liittyvä tunne lienee hämmennys. Et ole itsekään aivan varma, mitä sillä saralla tavoittelet, joten anna ajan kulua ja keskity suosiolla muuhun.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Sinulla on paljon ideoita ja suunnitelmia, mutta saatat intosi sokaisemana unohtaa kertoa niistä läheisillesi, mikä johtaa helposti ongelmiin ja mielipahaan. Hidasta siis tahtiasi sen verran, että muutkin pysyvät kärryillä ja luota siihen, että saat heiltä kyllä tukea hankkeillesi.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Elät antoisaa ja mielenkiintoista vaihetta, joka on viemässä sinua aivan uusille urille elämässäsi. Sinun on kuitenkin hyvä muistaa, että vaikka palkinto häämöttäisi jo näköpiirissäsi, kyynärpäätaktiikkaa ei sovi käyttää, mikäli haluat elämääsi myös harmoniaa ja tasapainoa. Huomioi siis toisetkin ympärilläsi.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Tunne-elämäsi on nyt tapetilla. Jos olet yrittänyt tukahduttaa tai selitellä jotain itseäsi vaivaavaa asiaa parhain päin liian pitkään, räjähdys lienee vääjäämätön. Riitely voi olla hyvästäkin ja puhdistaa ilmaa, kunhan sen tekee rakentavasti ja osaa jatkaa puhtaalta pöydältä eteenpäin. Rehellisyys kannattaa.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Ihmissuhteissasi tapahtuu, halusit tai et. Jos jokin suhde on tullut tiensä päähän, alkaa sen jatkaminen käydä yksinkertaisesti mahdottomaksi, vaikka siitä luopuminen pelottaisikin. Niin kauan kuin suljet silmäsi tosiasioilta, sinun on turhaa odottaa kasvavasi tai pääseväsi eteenpäin elämässäsi, ja se tekee kipeää.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Jokin unelmasi alkaa olla kosketusetäisyydellä, mutta hämmästykseksesi olosi on pikemminkin tyhjä kuin riemuisa. Ei huolta, vauhtisi on vain ollut niin lujaa, että kaikki muu seuraa hieman jälkijunassa. Varaa itsellesi aikaa sisäistää tapahtunutta ja pysähdy tietoisesti nauttimaan hetkestä ja menestyksestäsi.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Onnistut pysymään tyynenä, vaikka ympärillä kuohuisikin. Varmuutesi näkyy muillekin, ja koska pystyt suhtautumaan asioihin rauhallisesti ja ongelmiin objektiivisesti, moni turvautuu sinuun ahdingossaan. Tunnepuolella et olekaan aivan yhtä itsevarma, ja varsinkin eräs ihmissuhde tuottaa päänvaivaa tai sydänsurua.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Jos asiat eivät suju kuten haluaisit tai ihmissuhteissasi on kitkaa, kannattaa katsoa peiliin ennen kuin osoittaa syyttävällä sormella muita. Tutki rehellisesti aiempia tekemisiäsi ja ratkaisujasi nähdäksesi, miten ne ovat vaikuttaneet asioiden nykyiseen tilaan. Sinulla on nyt tilaisuus oivaltaa jotain tärkeää.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Suuntasi on nyt vahvasti eteenpäin ja vauhtikin melkoinen. Uskallat tehdä poikkeuksellisen rohkeita ratkaisuja ja päästää irti asioista, joita aikaisemmin olet pitänyt välttämättöminä tukipilareina elämässäsi. Olemuksestasi huokuu vahvaa dynaamisuutta ja varmuutta, eikä kenestäkään ole nyt pysäyttämään sinua.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Joudut melkoiseen prässiin, ja sinuun kohdistetaan runsaasti paineita ja odotuksia. Tilanteen tasalle nouseminen voi tuntua ylivoimaiselta, ja stressi nakertaa mielialaasi. Pyri keskittymään yhteen asiaan kerrallaan, ettet hajota energiaasi liian laajalle. Tee myös ympäristöllesi selväksi, missä rajasi kulkevat.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Vaikka asiat eivät menekään suunnitelmiesi mukaan tai sinun ehdoillasi, ne menevät kuitenkin vauhdikkaasti eteenpäin. Luvassa on menestystä ja hienoja onnistumisia, joista pääset nauttimaan. Ihmissuhderintamalla saatat kohdata tilanteita, joissa totutut tapasi toimia eivät pädekään, ja tunne voittaa järjen.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Jaksosta tulee miellyttävä, mikäli maltat antaa muidenkin vaikuttaa sen kulkuun sen sijaan, että vaatisit heitä tanssimaan pillisi mukaan. Se nimittäin saattaisi johtaa suuriinkin riitoihin ja yhteentörmäyksiin. Pidä siis draama loitolla ja huolehdi itse, että saat tarvitsemasi vaivaamatta toisia.

X