Seuran viikkohoroskooppi 22.1.–28.1. – Hyvää syntymäpäivää, Meiju Suvas!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Laulaja Meiju Suvas on syntynyt 22.1.1959. Hyvää syntymäpäivää!
Laulaja Meiju Suvas on syntynyt 22.1.1959. Hyvää syntymäpäivää! © Tiia Ahjotuli/Om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Meiju Suvas viettää syntymäpäiviään 22. tammikuuta – onnea!

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Pursuat ideoita ja innostusta, mutta aivan mutkattomasti et pääse hankkeitasi edistämään. Päin vastoin saatat kokea, että ajatuksiasi testataan ja vastustetaan nyt tavanomaista enemmän. Se voi ärsyttää, mutta koituu myöhemmin onneksesi, sillä joudut ajattelemaan asiat ainakin kahdesti ja vältät turhat virheet.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Edessäsi on työn- ja velvollisuuksientäyteinen jakso, joka ei jätä tilaa ja aikaa päiväunelmoinnille tai turhalle haihattelulle. Nouset hienosti tilanteen tasalle ja saat hoidettua hommat määräajassa tehokkaasti ja tyylikkäästi. Kiinnostut kenties kehittämään osaamistasi pitemmälle tai ottamaan lisää vastuuta.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet tottunut luottamaan omiin voimavaroihisi ja taitoihisi ponnistellessasi eteenpäin, mutta nyt kannattaa pyrkiä jakamaan niin vastuuta ja velvollisuuksia kuin ideoita ja menestystäkin. Sosiaalinen elämäsi näyttää viriämisen merkkejä, ja jokin kohtaaminen voi osoittautua aivan erityisen merkitykselliseksi.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sinulle on käynyt selväksi, ettei vanhaan ole paluuta. Olet voimiesi tunnossa ja tunnet ehkä piteleväsi kädessäsi taikasauvaa, sillä kaikki, mitä tai ketä osoitat, tuntuu nyt taipuvan tahtoosi. Tee toki kaipaamiasi muutoksia, mutta muista huomioida niitä laatiessasi myös heidät, joita ne tulevat koskemaan.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Jos koet junnaavasi paikallasi huolimatta halustasi siirtyä uuteen vaiheeseen, se on merkki siitä, että jokin menneisyyteen liittyvä asia tai oppi on vielä kohtaamatta. Prosessi etenee, vaikka joutuisitkin välillä ottamaan askelen tai kaksi taaksepäin. Oikotietä ei ole, ja itselleen kannattaa olla rehellinen.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Elämäsi rullaa nyt eteenpäin reippaasti ja mutkattomasti. Osaat arvostaa asioiden sujuvuutta ja varoa tietoisesti turhien ongelmien tai draaman lietsomista. Olet parhaimmillasi päästessäsi puuhastelemaan käytännön asioiden parissa. Ihmissuhteissasi vaalit nyt kepeyttä ja lempeyttä, ja romantiikkakin kukoistaa.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Saatat nyt kokea tyytymättömyyttä tilanteissa, joissa et ennen ole sitä kokenut. Voi hyvinkin olla, että jokin tie on kuljettu loppuun, ja on tullut aika etsiä uusi suunta, mutta älä silti tee hätäisiä päätöksiä vain päästäksesi tuntemasta hankalia tunteita. Anna itsellesi aikaa oivaltaa, mistä kenkä puristaa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Ihmissuhteissasi saattaa nyt esiintyä jonkinlaista hämminkiä, ja väärinymmärrykset ovat enemmän kuin mahdollisia. Siksi nyt ei olekaan aika päästä sanomaan viimeistä sanaa jokaisessa nokkapokassa vaan antaa ja ottaa hieman välimatkaa ja odotella tunteiden asettumista. Luovuutesi kaipaa uutta purkautumisväylää.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Elämässäsi koittaa nyt tavalla tai toisella totuuden hetki. Se voi koskea pari- tai muuta läheistä ihmissuhdettasi tai jotain muuta jokapäiväiseen elämääsi liittyvää asiaa. Jotta pääset eteenpäin, nyt ei ole varaa turhaan kursailuun tai asioiden kaunisteluun, vaan niistä tulee puhua niiden oikeilla nimillä.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Mitä tiukemmin yrität pitää ohjakset omissa käsissäsi, sitä kovemmaksi vastustus yltyy. Päästä irti kontrollintarpeesta ja pyri antamaan asioille aikaa ja ihmisille liekaa, sillä liian tiukka puristus vie umpikujaan. Jos jokin asia tai suhde ei suju toiveidesi mukaan, et voi sitä komentelulla muuksi muuttaa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Jokin ihmissuhde aiheuttaa huolta tai päänvaivaa, mutta mistään lopullisesta välirikosta ei ole kyse. Ehkä olisi syytä kiinnittää huomiota siihen, että kummankin osapuolen tarpeet tulisivat paremmin kuulluiksi. Olet hieman levoton, mutta saat iloa ja tyydytystä tulevien tapaamisten tai projektien suunnittelusta.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet oppinut menneistä koettelemuksista etkä pelkää tulevaa tai tuntematonta. Kaipaat silti ympärillesi vakautta ja harmoniaa ja teet parhaasi luodaksesi kulloisiinkin olosuhteisiin seesteisyyttä ja rauhaa, mistä muutkin lähipiiriisi kuuluvat saavat nauttia. Jokin pitkän tähtäimen unelma ottaa ensiaskeleen.

X