Seuran viikkohoroskooppi 22.11.–28.11.

Jaa artikkeliTilaa Seura
Kirjailija Sinikka Nopola on syntynyt 26.11.1953.
Kirjailija Sinikka Nopola on syntynyt 26.11.1953. Hyvää syntymäpäivää! © Mirva Kakko / OM-arkisto

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Asiat sujuvat mielesi mukaan, joten voit nauttia jakson kepeydestä ja helppoudesta. Uskot toisista yleensä hyvää, mutta totuus ei valitettavasti aina ole yhtä ruusuinen. Pieni varoituksen sana koskeekin uusia tuttavuuksia. Varaa tarpeeksi aikaa tutustumiseen ja suhtaudu skeptisesti liian sokerisiin sanoihin.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Huomaat energiasi lisääntyvän, minkä myötä alat kaivata aiempaa enemmän hauskanpitoa ja sosiaalista kanssakäymistä toisten kanssa sekä uusia virikkeitä tai haasteita työssäsi ja harrastuksissasi. Luvassa onkin sangen eläväinen ja tapahtumarikas jakso, joka saa elämän maistumaan taas makealta ja mielekkäältä.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Saatat kokea, että ylitsesi kävellään tai että mielipidettäsi ei oteta huomioon päätöksiä tehdessä. Ennen kuin alat kiukutella tai syytellä toisia välinpitämättömyydestä, mieti, oletko todella tuonut omat näkemyksesi selkeästi julki vai pelkästään olettanut muiden automaattisesti tietävän, mitä päässäsi liikkuu.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Eteesi tulee lukuisia tilaisuuksia hauskanpitoon, ja niihin kannattaa toki kursailematta tarttua. Mielialasi kohoaa jakson edetessä, ja yleisen hilpeyden vallitessa arvostelukykysi saattaa laskea. Ehkäpä onkin nyt turvallisinta pidättäytyä tärkeiden papereiden allekirjoittamisesta tai sopimusten solmimisesta.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Raha tuntuu nyt polttelevan taskuissasi tavanomaista enemmän, joten riski tuhlailuun ja suoranaisiin virhehankintoihin on olemassa. Kannattaa mieluummin investoida johonkin sellaiseen, josta olet haaveillut pitkään, niin voit ainakin olettaa saavasi iloa törsäilystäsi. Eräs henkilö yllättää sinut toden teolla.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Aikatauluilla ja suunnitelmilla on nyt taipumusta muuttaa muotoaan, mikä edellyttää sinulta kärsivällisyyttä ja joustavuutta. Ihmiset saattavat käydä hermoillesi tavallista enemmän, ja haikailet päästä tilanteeseen, jossa et joutuisi koko ajan tekemään kompromisseja tai huomioimaan muita. Etsi tapoja rentoutua.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Hankkeesi ovat myötätuulessa, ja projektisi etenevät kuin juna, minkä ansiosta mielialasi on korkealla ja aikasi riittää muuhunkin kuin jatkuvaan asioiden selvittelyyn. Tee asioita, joista olet joutunut ajan puutteen takia laistamaan. Ystävien tapaaminen tai omien harrastusten parissa vietetty aika tekee hyvää.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Omatuntosi on nyt korostunut, ja koet, että kaikki sanomisesi ja tekemisesi ovat suurennuslasin alla. Sinulle on tärkeää, että tekosi ovat oikeudenmukaisia ja hyväksi myös muille. Se on kunniallista mutta myös uuvuttavaa. Keskity nyt konkreettiseen tekemiseen ja pohdi suuria kokonaisuuksia myöhemmin.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet tehokas ja aikaansaava ja nautit vauhdista ja tekemisen meiningistä niin paljon, että tarkkuutesi voi herpaantua ja yksityiskohtien huomioiminen unohtua. Paina ajoissa jarrua äläkä anna yltiöpäisyytesi ajaa sinua ja hankkeitasi vikasuuntaan. Tekemisen ilosta sen sijaan kannattaa nauttia täysin rinnoin.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Saavutat parhaat tulokset hyödyntämällä luontaisia vahvuuksiasi – järjestelmällisyyttä, huolellisuutta ja ahkeruutta. Se ei ehkä kuulosta yhtä hauskalta, luovalta ja lennokkaalta kuin eräiden villi ideointi ja riskinotto, mutta lopussa saat nähdä vetäneesi pidemmän korren. Muista pitää hauskaa puurtamisen vastapainoksi.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olet energinen ja viet eteenpäin keskeneräisiä hankkeita ja aloitat uusiakin. Panoksesi huomataan ja sitä arvostetaan. Älä silti anna kehujen vaikuttaa toimiisi liikaa. Jos huomaat, ettei jokin asia ota millään edetäkseen, tarkista, onko se alun perinkään sitä mitä tavoittelit. Älä taistele näyttämisen vuoksi.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Ihmissuhteesi ovat nyt hieman tulenarkoja, joten äkkileimahduksia syttyy tämän tästä aivan olemattomistakin syistä. Aikalisä ja pieni etäisyyden otto tekevät terää ja rauhoittavat tilanteen. Mitään lopullista välien rikkoutumista ei ole näköpiirissä, mutta aina on hyvä välttää toisen tahallista loukkaamista.

X