Seuran viikkohoroskooppi 22.2.-28.2.

Jaa kaverilleTilaa Seura
Outi Mäenpää
Näyttelijä Outi Mäenpää on syntynyt 24.2.1962. Hyvää syntymäpäivää! © Niclas Mäkelä / Otavamedia

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet poikkeuksellisen itsevarma ja luottavainen tulevaisuuden suhteen. Nyt onkin mainio hetki laatia niin pienempiä kuin isompiakin suunnitelmia ja toteuttaa pitkään vaalimiasi unelmia. Olet kysyttyä seuraa, ja kutsuja erilaisiin tilaisuuksiin riittää. Jokin tavallista suurempi onnenpotku on myös mahdollinen.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Kepeä energia siivittää menoasi. Jaksat taas innostua asioista ja tunnet aitoa tekemisen iloa. Älä siis jää laakereillesi lepäämään vaan etsi tapoja ilmaista itseäsi ja purkaa energiaasi. Ihmissuhteissa tapahtuu paljon ja nopeasti, joten joustavuutta ja kykyä reagoida asioiden saamiin käänteisiin tarvitaan.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sinusta huokuu nyt lämpöä ja karismaa, jota muiden on miltei mahdotonta vastustaa, joten nyt jos koskaan on otollinen hetki pyytää toisten tukea itsellesi tärkeisiin asioihin ja tuoda ideoitasi ja ajatuksiasi julki. Läheiset suhteet kukoistavat, ja saat nauttia runsaista kiintymyksen ja hellyyden osoituksista.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Luvassa on menoa ja meininkiä. Sinulla on nyt hyvät mahdollisuudet menestyä kaikessa, mihin ryhdyt, mutta vain, mikäli onnistut pitämään läheisesi ja yhteistyökumppanisi puolellasi. Kannattaa varoa liikaa päsmäröintiä ja etsiä sen sijaan kompromisseja, vaikka olisitkin vakuuttunut omien ideoidesi paremmuudesta.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Uudet tuttavuudet tuovat elämääsi nostetta ja vaihtelua, ja jokin niistä saattaa vaikuttaa pitkällekin tulevaisuuteesi. Mielesi on kirkas ja aktiivinen, mutta fyysinen hyvinvointisi voi olla hieman huonommissa kantimissa. Mikäli kuntosi on päässyt rapistumaan, nyt on otollinen hetki aloittaa sen kohentaminen.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Elämääsi ravistelevat muutokset rikkovat rutiinisi, ja joudut sopeutumaan pakon edessä uusiin tilanteisiin ja olosuhteisiin. Sen sijaan, että tuhlaisit aikaasi vääjäämättömän vastustamiseen tai turhaan hermoiluun, turvaudu luontaiseen arvokkuuteesi ja rohkeuteesi ja pysyttele rauhallisena. Lopputulos palkitsee.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet levoton ja kaipaat tavanomaista enemmän fyysistä haastetta pystyäksesi rauhoittumaan ja saamaan paremman otteen ajatuksistasi. Älä siis edes yritä sitoa itseäsi paikoillesi vaan toimi kuten kehosi viisaudessaan sinua ohjaa. Pinnan alla kuplii, mutta ajatusten kypsyminen toteutuspisteeseen ottaa aikansa.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Elämänpiirisi on laajenemassa, sillä huomiosi suuntautuu nyt vahvasti itsesi ulkopuolelle. Olet kiinnostunut uusien asioiden opiskelusta ja matkustamisesta sekä toisten ihmisten kohtaloista ja kokemuksista. Kohtaamiset ja keskustelut ovat antoisia ja avaavia ja nostavat esiin aivan uusia puolia itsestäsikin.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Hankkeesi ovat mukavassa myötätuulessa, ja olet itsekin luottavainen ja varma ratkaisujesi suhteen. Se puolestaan lisää rentouttasi ja hyvää mieltäsi entisestään ja saa toisetkin viihtymään ja kukoistamaan lähelläsi. Nyt kannattaakin nauttia siitä, että asiat sujuvat eikä takertua mitättömiin pikkuseikkoihin.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Vaikka suunnitelmien muutokset tai peruuntumiset pakottavatkin sinut tekemään asioita toisin kuin olit ajatellut, on jakso ehdottomasti positiivinen ja antoisa. Jokin oivallus auttaa sinua ratkaisemaan pitkään vaivanneen ongelman, ja raha-asioissa on luvassa myönteistä kehitystä. Panosta ystävyyssuhteisiisi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Jakson painopiste on ihmissuhteissa. Saatat huomata voimasuhteiden muuttuneen tai jonkin siteen syventyneen. Tai sitten olet vain kasvanut ulos jostakin aiemmin läheisestä suhteesta. Älä tee mitään hätiköityä vaan anna tilanteiden elää ja kehittyä rauhassa. Nyt hämmentävältä tuntuva tilanne näyttäytyy myöhemmin päivänselvänä.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Tunne paikallaan polkemisesta turhauttaa sinua. Pysähtyneisyys on kuitenkin vain näennäistä ja edeltää usein suurta oivallusta tai loikkaa eteenpäin. Keskity asioihin, jotka auttavat sinua nauttimaan elämästäsi tässä ja nyt. Luova puuhastelu, liikunta ja ystävien seura ovat omiaan kohottamaan mielialaasi.

X