Seuran viikkohoroskooppi 22.-28.7. – Hyvää syntymäpäivää, Jaakko Saariluoma!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Jaakko Saariluoma
Jaakko Saariluoma syntyi 25.7.1967. © Roope Permanto/Otavamedia
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Syntymäpäiväänsä heinäkuun 25. päivänä viettää Jaakko Saariluoma. Onnea Jaakko!

Mitä Seuran viikkohoroskooppi lupaa tähtimerkillesi seuraavan seitsemän päivän jaksolle? Syntymäpäiväänsä taas viettää suomalainen näyttelijä Jaakko Saariluoma. Hyvää syntymäpäivää!

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet sinut itsesi kanssa, ja itsevarmuutesi tekee esiintymisestäsi vakuuttavaa. Tähtäät ja yllätkin korkealle, mutta vielä parempi lopputuloksesta tulee, mikäli maltat keskittyä ja panostaa kaikkesi yhteen tai pariin tavoitteeseen. Älä siis hajota energiaasi liikaa. Jokin erityisen onnekas sattumus ilahduttaa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Parhaat puolesi ovat pinnassa, mikä tekee sinusta hyvin puoleensavetävän. Olet hauskaa seuraa ja uskallat ilmaista tunteitasi ja persoonaasi tavallista avoimemmin. Romantiikka ja ystävyys kukoistavat, ja perhesuhteissa vallitsee suloinen harmonia. Tehokkuuden sijaan saatat nyt tuntea vetoa puhtaaseen laiskotteluun.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Jakso suosii rakkautta ja romantiikkaa, ja jos suhteesi on päässyt väljähtymään, saat puhallettua sen uuteen liekkiin. Sisäinen tasapainosi on hyvä. Osaat ilmaista itseäsi kiihkottomasti ja selkeästi ja kuunnella muita rauhassa ja provosoitumatta. Nyt onkin loistava hetki ottaa käsittelyyn hankalatkin asiat.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Kohtaat monia houkuttelevalta tuntuvia tilaisuuksia, mutta kaikki ei nyt ole aivan sitä, miltä päältä päin näyttää. Vältä hätiköityjä päätöksiä ja ole tarkkana varsinkin, kun on kyse rahallisesta panostuksesta. Myös tunne-elämäsi on nyt häilyvää. Tunteet leimuavat kuumina mutta saattavat myös jäähtyä nopeasti.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Edistyt mukavasti jossakin hankkeessasi ja saat siitä kiitosta muiltakin. Jokin ihmissuhde on syventymässä, mikä tuo elämääsi turvaa ja merkityksellisyyden tunnetta. Itsevarmuutesi kohoaa tuntiessasi, että olet pystyvä ja tärkeä. Se saa sinut arvostamaan itseäsi ja ottamaan paremmin vastuuta hyvinvoinnistasi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Vauhti on kova, ja otteesi ohjaksista lipsuu. Älä suotta pyristele vastaan vaan ota tilanteet sellaisina kuin ne eteen tulevat. Liiasta kontrollista luopuminen voi olla yllättävän vapauttavaa ja hauskaakin, varsinkin silloin, jos et ota itseäsi liian vakavasti. Seuraelämä on antoisaa, ja rakkausrintamallakin tapahtuu.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Ihmissuhteet ovat nyt tapetilla, ja oma roolisi niissä korostunut. Tulet tietoiseksi tähän asti pinnan alla kyteneistä ongelmista. Niistä kannattaa ottaa kiinni heti, sillä olet nyt sekä terävä että rohkea, mikä auttaa keskustelemaan asioista niiden oikeilla nimillä. Jokin uusi suhdekin voi nyt saada alkunsa.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Sinussa palaa sekä halu että kyky muutokseen. Se on hienoa, kunhan sovellat sitä vain itseesi ja omaan elämääsi. Olet vain kovin hanakka neuvomaan myös muita sen suhteen, miten heidän tulisi elämäänsä elää, mikä ei aina herätä myönteistä vastakaikua. Anna muiden tehdä omat ratkaisunsa ja myös mahdolliset virheensä.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Jokin kauan mieltäsi kalvanut asia alkaa hahmottua. Osaat nyt nähdä sen monelta eri kantilta, ja varmuutesi sen suhteen, mitä itse haluat, kasvaa. Vaikka tekemäsi päätökset ovat vaikutuksiltaan suuria ja kauaskantoisia, mielialasi on kepeä. Mitä rehellisempi osaat olla itsellesi, sitä kestävämpiä ratkaisusi ovat.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Tahtosi on nyt raudanluja, ja viet sen läpi, vaikka päällisin puolin voit näyttää seesteiseltä ja harmittomalta. Poikkiteloin asettuvien osaksi jää astua sivuun. Aivan mitättömien asioiden vuoksi ei kannata sapeleita kalistella, mutta asiat, joilla on sinulle aidosti merkitystä, on nyt hyvä viedä maaliin.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Luovuutesi kukkii, mutta osa ideoista jää toteuttamatta vain siksi, että sinua laiskottaa. Ota huoletta rennommin, sillä joutilaisuus silloin tällöin on juuri sitä, mitä tarvitset ladataksesi akkujasi. Pane kuitenkin nyt saamiasi ideoita korvan taakse, sillä niiden joukossa voi piillä varsinainen timantti.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Olet tavallista itsevarmempi, ja seuraelämä saa sinut suorastaan säihkymään. Jos joskus oletkin ujo tai syrjäänvetäytyvä, nyt moisesta ei ole tietoakaan. Uusien tuttavuuksien solmiminen käy kuin itsestään. Nauti täysillä riennoista ja suosiosta, mutta muista myös varata tarpeeksi aikaa lepoon ja palautumiseen.

Lue myös: Jaakko Saariluoma: Haluan säilyttää poikamaisuuden

X