Seuran viikkohoroskooppi 22.3.–28.3.

Jaa artikkeliTilaa Seura
Jere Karalahti
Jääkiekkoilija Jere Karalahti on syntynyt 25.3.1975. Hyvää syntymäpäivää! © Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Oinas

(21.3.–19.4.)

Tunnet tavallista suurempaa tarvetta vetäytyä omiin oloihisi ja pysyt mieluummin vaitonaisena omista ajatuksistasi kuin tuot niitä julki. Tämä hämmentää muita ja innostaa heitä panemaan sanoja suuhusi tai arvuuttelemaan, mitä mielessäsi liikkuu, mikä puolestaan ärsyttää sinua. Ota rohkeasti kaipaamaasi tilaa ja aikaa.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet kriittisellä tuulella ja arvioit tavoitteidesi ja ihmissuhteidesi merkitystä erityisen tarkalla silmällä. Hyvällä pohjalla olevat ja aidosti vastavuoroiset ihmissuhteet kukoistavat, mutta heikommissa kantimissa olevat suhteet saattavat tulla tiensä päähän. Et halua nyt mielistellä tai nöyristellä ketään.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Suuntasi on vahvasti eteenpäin, ja jakso suosiikin itsensä kehittämistä, opiskelua ja ihmissuhteiden syventämistä. Mikäli jokin osa-alue työssäsi on ollut erityisen haastava, nyt on hyvä hetki perehtyä siihen kunnolla ja ottaa asia vihdoinkin haltuun. Pidä luovuuttasi yllä tarjoamalla itsellesi uusia elämyksiä.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Olet tavallista alttiimpi ihastumaan mutta myös polttamaan näppisi, joten pidä pääsi kylmänä poikkeuksellisen hurmaavien uusien tuttavuuksien seurassa. Myös siirtymiset paikasta toiseen ja matkustelu ovat nyt astetta haasteellisempia, joten kannattaa olla erityisen tarkkana aikataulujen ja varausten kanssa.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Käyt läpi murrosvaihetta ja suuria tunteita. Saatat jopa sortua melodramaattisuuteen. Suhtaudut myös poikkeuksellisen kiihkeästi omistamiseen ja materiaan, joten älä ihmettele, jos lähimmäisesi osoittavat tympääntymisen merkkejä. Mieti, mistä kenkä oikeasti puristaa ja minkä asian suhteen koet turvattomuutta.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet kuin tuuliviiri sen suhteen, mitä haluat, joten teet viisaasti, kun yksinkertaisesti siirrät päätöksentekoa tärkeissä asioissa sen verran, että ajatuksesi tasaantuvat ja tiedät tarkemmin, mitä oikein tahdot. Toisten ongelmien suhteen ajattelusi toimii moitteettomasti ja osaat antaa muille arvokkaita neuvoja.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Jos päädyt treffeille, niistä tulee mitä todennäköisimmin ikimuistoiset. Janoat kohottavia ja kauneudenkaipuutasi ruokkivia elämyksiä, joten tarjoa niitä itsellesi runsain mitoin. Keskeneräiset projektit kannattaa ottaa uudelleen käsittelyyn, mikäli ne vielä vetävät puoleensa. Teet helposti visioistasi totta.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Olet nyt epätavallisen leikkisä ja hilpeä, joten älä edes yritä tehdä mitään suurta vakavuutta edellyttävää vaan nauti mieluummin hauskanpidosta hyvällä omallatunnolla. Rentoutesi saa toisetkin vapautumaan seurassasi, ja saattaa olla, että joku ihastuu sinuun päätä pahkaa, joten romanssikin voi olla tiedossa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet poikkeuksellisen intuitiivinen, ja myös unesi saattavat tarjota odottamattomia oivalluksia, joten niitä kannattaa nyt kirjata ylös. Mikäli ihmissuhteissasi on ollut eripuraa tai väärinymmärryksiä, nyt on otollinen hetki alkaa selvittää asioita. Osaat valita oikeat sanat ja tuoda ajatuksesi esiin vilpittömästi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Nyt olisi hyvä, että hidastat tahtia ja elät arkeasi tietoisena asioista, joita ympärilläsi tapahtuu, ja muutoksista, joita kenties kaipaat omaan elämääsi tai asuinympäristöösi. Stressaantuneena sorrut helposti virhearvioihin tai hätiköityihin, turhiin hankintoihin, joista ei ole iloa kuin ohikiitäväksi hetkeksi.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Rakkaus on nyt mukana kuvioissa tavalla tai toisella. Joko rakastut itse tai nykyinen suhteesi hehkuu erityisen lämpimänä – tai ehkä toimit Amorina toisille. Kaikki tämä sujuu vailla ponnisteluja, ja voit vain nauttia hyvistä energioista ja lempeästä ilmapiiristä. Olet tavallista alttiimpi sortumaan heräteostoksiin.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Panet nyt omat tarpeesi etusijalle, mikä voi yllättää ne, jotka ovat tottuneet myötäilevään ja pehmeään puoleesi. Sinulla on kuitenkin omaan kehitykseesi ja hyvinvointiisi liittyviä asioita ratkottavana, joten teet oikein varatessasi niille aikaa. Hemmottele itseäsi, niin sinulla riittää annettavaa muillekin.

X