Seuran viikkohoroskooppi 22.5.–28.5. – Hyvää syntymäpäivää, Anja Snellman!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Kirjailija Anja Snellman on syntynyt 23.5.1954.
Kirjailija Anja Snellman on syntynyt 23.5.1954. Hyvää syntymäpäivää! Kuva: Tommi Tuomi/OM-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Anja Snellman viettää syntymäpäiviään 23. toukokuuta – onnea!

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet nyt hyvin energinen, hauska ja hersyvä, ja osaksesi lankeaa luonnostaan tunnelman nostatus ja ylläpito. Jakson paras anti on kuitenkin läheisimmissä ihmissuhteissa. Saatat huomata jonkin suhteen muodostuneen aiempaa merkityksellisemmäksi tai löydät uusia puolia puolisostasi. Osoita tunteesi kiertelemättä.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Sinulla on nyt tarve saada konkreettisia tuloksia kaikessa, mihin ryhdyt. Tarmokkuutesi ja uteliaisuutesi ansiosta sinulla onkin monta rautaa tulessa, eikä energiasi ainakaan toistaiseksi osoita ehtymisen merkkejä. Älä silti erehdy pitämään itseäsi koneena ja muista vaalia myös suhteitasi perheeseen ja ystäviin.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Sinun on nyt vaikeaa pysyä aloillasi, sillä tarpeesi saada kokea uusia asioita tai laajentaa muulla tavoin elämäpiiriäsi valtaa yhä enemmän alaa. Jos ympäristönvaihdos ei onnistu, voit ravita nälkääsi vaikkapa opiskelemalla jotain uutta tai perehtymällä eri tavoin elävien ja ajattelevien ihmisten tarinoihin.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet nyt hieman herkkänahkainen ja otat muiden eriävät mielipiteet helposti henkilökohtaisena arvosteluna. Pyri suhtautumaan asioihin hieman laajakatseisemmin ja tiedosta, ettei kaikessa ole kysymys sinusta. Kuntoilu ja muu hyvinvointiin panostaminen palkitsee sinut nopeasti rentoutuneempana ja kepeämpänä olona.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Jotain uutta on nyt syntymässä joko sisäisestä tarpeestasi tai ulkopuolisten olosuhteiden muuttumisen myötä. Et voi välttyä muutokselta prosessin käynnistyttyä, mutta voit vaikuttaa omaan asenteeseesi. Epäilyksen hetkellä turvaudu luottoystäviisi ja aktiviteetteihin, jotka hallitset hyvin ja joista saat iloa.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Saatat kokea jonkinlaista vierauden tunnetta aiemmin tuttujen ja turvallisten asioiden tai ihmisten parissa. Tästä ei kuitenkaan kannata tehdä liian pitkälle vietyjä johtopäätöksiä eikä varsinkaan polttaa siltoja takanaan, sillä vaihe on ohimenevä. Toki jokin asia tai suhde on voinut aidosti tulla tiensä päähän.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet ahnas uusille kokemuksille ja hankkeille etkä välttämättä osaa ottaa toisia riittävästi huomioon rynniessäsi kyynärpäät tanassa kohti tavoitteitasi. Pyri toimimaan hieman hienovaraisemmin ja epäitsekkäämmin, niin huomaat saavasi toisista paitsi mainiota seuraa myös oivallista taustatukea pyrkimyksillesi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Kaipaat ympärillesi tilaa ja ilmaa, mikä voi näkyä luontoon hakeutumisena tai konkreettisena suursiivoamisena, jolloin kaikki aikansa elänyt lentää säälittä roskiin. Onkin tärkeää, että saat tuulettaa kunnolla elämääsi ja ajatuksiasi, sillä nuhjuisuudesta vapautuminen synnyttää tilaa uusille ihanille asioille.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olet nyt rohkea ja aloitteellinen ja koet tarvetta saada kohentaa asioiden tilaa, oli kyse sitten ihmissuhteista, ympäristöstä tai omasta ja läheistesi hyvinvoinnista. Innostunut asenteesi tarttuu muihinkin, ja saat heidät helposti puhuttua mukaan projekteihisi. Saatat syttyä vapaaehtoistyöstä tai kuntoilusta.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Kaipaat nyt innoitusta, joten hakeudu inspiroivien ja mielenkiintoisten ihmisten yhteyteen. Kiinnostavat elämäkerrat voivat myös olla antoisaa luettavaa ja tarjota sellaista ajattelemisen aihetta, jota voit soveltaa omiin tulevaisuudensuunnitelmiisi ja valintoihisi. Romantiikka kukoistaa niin varatuilla kuin sinkuillakin.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Elät vahvasti ja vaadit paljon niin itseltäsi kuin muiltakin. Kaikki puolivillainen tai laimea sekä teoissa että puheissa ärsyttää sinua, sillä haluat saada tuloksia, jotka sekä näkyvät että tuntuvat. Tämä koskee myös vapaa-aikaasi. Harrastuksissasi ja ihmissuhteissasi piisaa nyt tunnetta, menoa ja meininkiä.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Jokin pitkään muhinut väärinkäsitys tai kiista nousee taas pintaan, ja nyt onkin otollinen hetki istua alas ja selvittää asia juurta jaksaen. Osaat tuoda kantasi julki rauhallisesti, ja sinusta huokuu pyrkimys ymmärtää toisenkin näkökulma, joten lähtökohdat ovat lupaavat. Raha-asioissa voi nyt hyvinkin lykästää.

X