Seuran viikkohoroskooppi 23.10.–29.10. – Hyvää syntymäpäivää, Leena Lander!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Kirjailija Leena Lander on syntynyt 25.10.1955. Hyvää syntymäpäivää!
Kirjailija Leena Lander on syntynyt 25.10.1955. Hyvää syntymäpäivää! © Mirva Kakko/Om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Leena Lander viettää syntymäpäiviään 25. lokakuuta – onnea!

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Saatat nyt saada yllättäviä uutisia tai joutua tekemään isojakin ratkaisuja nopealla aikataululla. Koet kenties olevasi jonkinlaisella vedenjakajalla ja teet inventaariota elämästäsi. Pidä katseesi tulevaisuuden tavoitteissa, mutta älä väheksy menneisyyden merkitystä. Jos jokin vanha asia hiertää, selvitä se.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Hermostut, kun et pääse seikkailemaan haluamallasi tavalla. Purat tylsistyneisyyttäsi ja turhautuneisuuttasi läheisiisi, mikä puolestaan aiheuttaa yhä lisää ongelmia ja ahdistusta. Hyväksy tilanne sellaisena kuin se on ja kaiva jostain esiin luontainen optimismisi. Sen avulla löydät tilanteesta jotain hyvääkin.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Edessä on hieman raskas jakso. Ihmissuhteissa saattaa esiintyä ongelmia tai joudut tarpomaan jonkin hankkeesi kanssa vastatuuleen. Älä vaadi itseltäsi mahdottomia. Riittää, että onnistut luotsaamaan laivaasi eteenpäin ilman että se karahtaa karille. Vastukset ovat tilapäisiä, ja vaivannäkösi tulee palkituksi.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Elät nyt välitilassa, jossa odotat jotain tapahtuvaksi, mutta et vielä oikein tiedä, mitä ja milloin. Älä hötkyile äläkä yritä jouduttaa prosessia vaan suostu elämään epävarmuudessa toistaiseksi. Saat huomata, että se on hyvin inspiroiva ja luova tila, joka voi muokata ajatteluasi ja suunnitelmiasi paljonkin.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Informaation ja ajatusten jakaminen muiden kanssa on jakson parasta antia. Osaat verkostoitua, ja varsinkin eräs uusi tuttavuus saattaa osoittautua jatkossa hyvinkin merkitykselliseksi. Jokin asia elämässäsi on tullut pisteeseen, jossa joudut päättämään, jatkaako yhä vai olisiko viisainta heittää pyyhe kehään.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet levoton ja kärsimätön ja teet äkillisiä suunnanmuutoksia. Jokin sinulle aiemmin tärkeä tavoite voi menettää hohtonsa – tai sitten keksit aivan uusia haaveilun kohteita. Ei ihme, että läheisilläsi on nyt vaikeuksia pysyä vauhdissasi. Olet itsekin altis vauhti­sokeudelle, joten rauhoitu ja pohdi, mitä aidosti haluat.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Yllättävä kohtaaminen jättää pohdittavaa ja voi poikia hienon oivalluksen. Joku koettaa horjuttaa asemaasi tai omia kunnian tekemästäsi työstä. Anna hänen pörhistellä, totuus tulee kyllä ilmi. Sinun kannattaa nyt kuunnella ja tarkkailla enemmän kuin olla itse äänessä ja esillä. Raha-asioissa on myötätuulta.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Elämässäsi tuntuu olevan paljon meneillään, mutta mitään valmista ei tahdo syntyä eivätkä asiat ja hankkeet taida olla kovin selkeitä edes itsellesi. Sinun kannattaakin nyt keskittyä konkreettisiin askareisiin, kunnes sankin sumu hälvenee ja näet paremmin, minne olet matkalla. Jokin elämäsi osa-alue on uudistumassa.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Sinusta voi nyt tuntua siltä kuin joutuisit ajamaan autoa eteenpäin katselemalla peruutuspeiliin. Älylaitteet saattavat temppuilla tai aikataulut pettää. Jokin menneisyyden tapahtuma tai henkilö auttaa sinua kuitenkin hahmottamaan asioiden nykytilaa ja päättämään, miten haluat toimia ja mihin suuntaan lähteä.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Jos tunnet itsesi kuormittuneeksi, se voi johtua informaatioähkystä. Ota omaa aikaa ja raivaa ympärillesi tilaa ja rauhaa, jotta saat taas kiinni ajatuksistasi. Et voi hallita läheskään kaikkea, mitä ympärilläsi tapahtuu, mutta voit kohdella kauniisti itseäsi ja läheisiäsi. Pienillä teoilla on suuri vaikutus.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Siinä missä lisääntyvä pimeys verottaa monien voimia, sinä jaksat painaa eteenpäin ja pitää yllä positiivista asennetta. Olet hoksaavainen ja hyödyt tilaisuuksista, jotka hitaammilta menevät sivu suun. Sydämenasioissa et olekaan yhtä varma itsestäsi ja siitä, mikä olisi oikea siirto. Odota ja katsele rauhassa.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Hyvää tarkoittavat neuvosi eivät nyt millään ota mennäkseen jakeluun, mikä saattaa turhauttaa. Luovu suosiolla viisaamman roolistasi ja kohtaa ihmiset sellaisina kuin he ovat, ei sellaisina kuin he mielestäsi voisivat parhaimmillaan olla. Saatat oppia jotakin, ja ainakin kohtaamiset ovat rennompia ja hauskempia.

X