Seuran viikkohoroskooppi 23.11.–29.11.

Jaa kaverilleTilaa Seura
Petri Tamminen
Vuonna 1966 syntynyt kirjailija Petri Tamminen viettää syntymäpäiväänsä 23.11. Onneksi olkoon! © ARTO WIIKARI / OM-ARKISTO

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Tunne-elämäsi on oikukasta ja saattaa hämmentää itseäsikin. Yllättäviä ihastumisia ja vihastumisia putkahtelee esiin kuin sieniä sateella, etkä tunne olevasi kovinkaan hyvin kiinni elämäsi ohjaksissa. Ota aikalisä ja vetäydy hetkeksi omiin oloihisi rauhoittumaan ja kokoamaan ajatuksiasi. Tyynempää on luvassa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet taitava ilahduttamaan ja yllättämään kanssaihmisiäsi. Nyt kyvyilläsi on erityisen paljon kysyntää, sillä moni ympärilläsi on kipeästi piristyksen tarpeessa. Järjestä mukavaa tekemistä pienelle tai isommallekin porukalle. Pääset ilmentämään luovuuttasi ja saat mielihyvää nähdessäsi ihmisten viihtyvän.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Jokin väärinkäsitys poikii ongelmia ja joudut perustelemaan kantasi juurta jaksaen saadaksesi sotkun selvitettyä. Se vaiva kannattaa kuitenkin nähdä, sillä opit taas lisää selkeän viestinnän tärkeydestä. Asian ratkettua tunnet askeleesi kevyiksi ja mielesi iloiseksi. Jokin isohko investointi on pian edessä.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Et suhtaudu myötämielisesti komenteluun tai vapautesi rajoittamiseen. Se, joka moista yrittää, saa kuulla kunniansa. Älä kuitenkaan tee mitään liian äkkinäistä äläkä polta siltoja takanasi. Osa ärhäkkyydestäsi karisee, jos teet jotain hieman uskaliasta tai sellaista, joka vie sinut mukavuusalueesi ulkopuolelle.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Alati kiihtyvä rahanmeno ryyditettynä vielä jollain ennakoimattomalla menoerällä syöksee sinut helposti epätoivoon. Hermoilemalla et kuitenkaan pääse puusta pitkään. Asian hoitaminen vaatii rohkeaa ja suoraa kohtaamista. Uskoudu jollekulle luottoihmisellesi ja saat huomata, ettei hätä ole tämän näköinen.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet onnekas ja aikaansaava, joten laske ihmeessä verkkoja rohkeasti vesille ja katso, mitä tarttuu pyydykseen. Jokin asumiseen liittyvä asia vaatii päätöksentekoa. Sen kanssa ei pidä hätiköidä, joten älä suostu puolivillaisiin kompromisseihin painostuksenkaan alla. Ystävyyssuhteisiin kannattaa panostaa.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Luvassa on ylimääräistä rahanmenoa, joten harkitse hankintojasi tarkkaan. Siirrä myöhemmäksi kaikki sellainen, mikä ei ole välttämätöntä. Jaksamisesi kanssa on vähän niin ja näin. Ehkä kannattaa myöntää, että takki on tyhjä ja alkaa kerätä voimia hiljalleen takaisin. Vältä valvomista ja syö terveellisemmin.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Jokin yllätys sekoittaa suunnitelmasi ja pakottaa sinut nopeisiin ratkaisuihin, jotka eivät herätä muissa pelkkää ihastusta. Sinun on nyt mahdotonta olla mieliksi kaikille, joten älä edes yritä vaan valitse ratkaisu, jonka sisimmässäsi tunnet oikeaksi. Sydämesi saattaa puhua aivan toista kieltä kuin järkesi.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Rakkaus ja ystävyys ovat nyt etusijalla, ja hyvä niin, sillä ne auttavat sinua tuntemaan itsesi tärkeäksi ja elämäsi merkitykselliseksi. Näin pystyt tyynemmin ottamaan vastaan pienet pettymykset, joita jakso myös tarjoaa. Tiedossa voi olla jonkin odottamasi asian peruuntuminen tai osoittautuminen erilaiseksi kuin luulit.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Kalenterisi on täynnä, ja lisää tekemistä tyrkytetään joka suunnasta. Sinun on opittava itse vetämään rajat sille, mitä ehdit, jaksat ja haluat tehdä, sillä muut eivät sitä puolestasi tule tekemään. Jokin ongelma, jonka luulit jo ratkaisseesi, ilmestyy jälleen eteesi. Ei auta kuin paneutua siihen vielä kerran.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Työt ja velvollisuudet vievät liikaa aikaa ihmissuhteiltasi, minkä vuoksi podet jatkuvaa riittämättömyyden tunnetta ja huonoa omaatuntoa. Mitäpä jos vain päättäisit potea huonoa omaatuntoa vaihteeksi tekemättömien töiden vuoksi ja viettäisit enemmän aikaa rakkaittesi seurassa. Se auttaisi itseäsikin jaksamaan paremmin.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Pieni irtiotto arjesta tekisi sinulle hyvää. Jos et pääse vaihtamaan maisemaa fyysisesti, turvaudu kohottaviin kirjoihin tai elokuviin, jotka tarjoavat tuoretta näkökulmaa ja auttavat sinua nousemaan hetkeksi arjen harmauden yläpuolelle. Taloustilanteeseesi on luvassa parannusta, mikä osaltaan piristänee.

X