Seuran viikkohoroskooppi 23-29.4. – Hyvää syntymäpäivää, Laura Birn!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Laura Birn © Tommi Tuomi
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Laura Birn viettää syntymäpäiviään 25. huhtikuuta. Paljon onnea, Laura!

Oinas

(21.3.–19.4.)

Ilmassa on nyt vahvaa energiaa, ja koet uudistumisen tarvetta, mikä saattaa purkautua äkkinäisinä irtiottoina tai haluna antaa kitkerää palautetta mielestäsi väärässä oleville henkilöille. Tunnista tarpeesi ja mieti, millaisia muutoksia kaipaat. Yritä kuitenkin välttää turhaa rähjäämistä tai toisten komentelua.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Mainio jakso, joka suosii varsinkin sosiaalisia suhteita ja henkilökohtaiseen elämääsi liittyviä uudistuksia. Osaat pukea ajatuksesi ja haaveesi sanoiksi tavallista tarkemmin, ja sinulta löytyy myös riittävästi itsevarmuutta tehdä niin. Kuulet kenties yllättävän uutisen tai eteesi tupsahtaa unelmiesi tilaisuus.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Mielesi on nyt levoton, ja sinun saattaa olla vaikea tavoittaa rentoutta ja harmonista oloa edes läheisimpiesi seurassa. Pyri sopeutumaan parhaasi mukaan tilanteeseen ja tiedosta, että vaihe on ohimenevä. Empatia ja kärsivällisyys niin itseäsi kuin muitakin kohtaan lienee paras tapa kohdata hankalat tilanteet.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Elät aikaansaavaa vaihetta ja nautit nähdessäsi työsi tulokset. Myös ihmissuhteissasi riittää vipinää ja romantiikkaa. Kumppania kaipaavan kannattaa olla aloitteellinen, sillä vetovoimasi on nyt suurta, ja osaat tuoda itsestäsi parhaat puolet esiin. Anna energiasi virrata pysymällä myös fyysisesti aktiivisena.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Jos ihmissuhteissasi on ollut piileviä jännitteitä, ne nousevat nyt pintaan. Vaikka ristiriitojen kohtaaminen ja käsittely voi olla epämiellyttävää ja kuluttavaa, ota se mahdollisuutena päästä selvittämään välit ja aloittamaan taas puhtaalta pöydältä. Jokin yllättävä tapahtuma ohjaa sinut kohti uutta suuntaa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet tavallistakin tehokkaampi ja kunnianhimoisempi. Älä pidä kynttilääsi vakan alla vaan näytä muillekin, mihin sinusta on. Nyt voit parantaa asemiasi jossain yhteisössä tai pyytää vaikka palkankorotusta. Ihmissuhteissasi vallitsee harmonia, ja saat läheisiltäsi tukea pyrkimyksillesi. Myös romantiikka kukkii.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Koet ehkä itsesi väärinymmärretyksi tai tunnet olevasi väärässä paikassa tai seurassa. Keskity miettimään, mitä oikeasti itse haluat sen sijaan, että yrittäisit tehdä väkisin vaikutuksen muihin tai hakisit vahvistusta mielipiteillesi tai toiveillesi ulkopuolelta. Ota vastuu omasta tyytyväisyydestäsi, niin olosi helpottuu.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Luota vaistoihisi tehdessäsi omaa elämääsi koskevia päätöksiä, sillä ne toimivat nyt varmemmin kuin muiden tuputtamat ohjeet. Karismasi on huipussaan, ja saatat kerätä ympärillesi ihailijoita aivan huomaamattasikin. Sinua taitavat nyt kuitenkin kiinnostaa romanttisia seikkailuja enemmän yksityiset projektisi.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Käyt melkoisilla kierroksilla. Elämäsi on toki mielenkiintoista, mutta vauhtisokeuden vallassa voit sortua ottamaan turhan suuria riskejä tai arvioimaan voimavarasi väärin. Jos haluat menestystä, pyri kanavoimaan energiasi tasaisesti muutamaan kohteeseen sen sijaan, että sauhuaisit päättömästi siellä täällä.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Jos asiat eivät nyt etene haluamallasi tavalla, on ehkä viisasta ottaa askel taaksepäin ja miettiä, olisiko jokin toinen menettelytapa parempi. Jos olet valmis tinkimään ylpeydestäsi ja ottamaan neuvoja ja apua vastaan, säästät aikaa ja vaivaa. Ihmissuhteissa sinulla on nyt taipumusta jyrkkyyteen. Jousta vähän.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olet valmis menemään vaikka läpi harmaan kiven saavuttaaksesi jotain itsellesi tärkeää. Sinnikkyys on hienoa, mutta varo, ettet heittäydy liian vaateliaaksi muiden edessä, sillä se saa heidät vain takajaloilleen ja vastahakoisiksi auttamaan sinua. Osaat olla varsinainen hurmuri halutessasi. Nyt se kannattaa.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Suhtaudut myönteisesti niin itseesi kuin toisiinkin, mikä tekee kohtaamisistasi muiden kanssa antoisia ja hauskoja. Luovuutesi kukoistaa, joten osaat ratkaista nokkelasti eteesi tulevat ongelmat. Itseluottamuksesi on kohdallaan, ja nyt onkin hyvä hetki laatia pitkälle luotaavia suunnitelmia. Kuulet hyviä uutisia.

X