Seuran viikkohoroskooppi 23.8.–29.8.

Jaa artikkeliTilaa Seura
Antti Reini
Näyttelijä Antti Reini on syntynyt 27.8.1964. Hyvää syntymäpäivää! © Hanna-Kaisa Hämäläinen / om-arkisto

Leijona

(23.7.–22.8.)

Saat nyt paistatella ihailevien katseiden loisteessa. Vakiintuneiden parien rakkaus kukoistaa, ja sinkuilla riittää vientiä. Vaikka nautitkin seurustelusta ja yhdessäolosta, kannattaa silti ainakin toisella silmällä seurata, mitä työ- tai talousrintamalla tapahtuu, ettei erityisen otollinen tilaisuus mene sivu suun.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Pääset nauttimaan vaihteeksi pehmeämmästä energiasta, joka palvelee erityisen hyvin läheisiä ihmissuhteitasi ja taittaa pahimman terän myös siltä aika armottomaltakin kritiikiltä, jonka usein kohdistat itseesi. Osaat arvostaa kauneutta sekä elämän pieniä ja isompia iloja. Olet hyvää seuraa, ja lähelläsi viihdytään.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Haluat tulla kuulluksi ja ymmärretyksi, mutta aito vuorovaikutus edellyttää, että myös sinä olet valmis kuuntelemaan avoimin mielin ja tuomitsematta vastapuolen näkemyksiä, vaikka ne poikkeaisivatkin omistasi. Uudet kohtaamiset ovatkin ehdottomasti jakson parasta antia ja virkistävät mieltäsi pitkäksi aikaa.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Luovuutesi kaipaa ilmaisukanavaa, joten höllää vähän itsekritiikkiäsi ja kokeile ennakkoluulottomasti uusia juttuja. Olet varsin suosittua seuraa ja tunnetusti taitava flirttailija, joten romanssinnälkäisille löytyy runsain mitoin mahdollisuuksia solmia lähempää tuttavuutta uusien, kiehtovien ihmisten kanssa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Asiat eivät nyt mene suunnitelmiesi mukaan, mutta älä silti menetä hermojasi tai toivoasi. Suhtaudu hankaluuksiin testeinä, jotka mittaavat niin motivaatiosi syvyyttä kuin menetelmiesi ja aikataulusi järkevyyttäkin. Pureudu ongelmiin analyyttisesti ja hio kärsivällisesti toimintatapojasi. Opit hurjasti uutta.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Sinusta huokuu sisäistä rauhaa ja sellaista harmoniaa, joka vetoaa suuresti levottomampiin yksilöihin. Sinä kuitenkin viihdyt hyvin omissa oloissasi etkä kaipaa suuremmin seuraelämää tai muita virikkeitä. Näennäisen rauhallisen pinnan alla kuitenkin kuplii villisti, kun mielesi työstää ahkerasti tulevia projekteja.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Jakso on hyvin virittynyt. Et viihdy yksin vaan janoat poikkeuksellisen paljon toisten läheisyyttä. Varsinkin rakkauden fyysinen puoli kiinnostaa ja on hyvin tyydyttävää. Mikäli olet ajatellut lähestyä jotakuta viehättävänä pitämääsi henkilöä romanttisin aikein, nyt on sangen otollinen hetki panna töpinäksi.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Tunnut saaneen roimasti lisää virtaa, mikä näkyy lisääntyneenä tehokkuutena ja innostuksena kaikessa, mihin keksit ryhtyä. Vietät myös mielelläsi aikaa erilaisissa kokoonpanoissa ja löydät niistä oman paikkasi ja roolisi poikkeuksellisen luontevasti ja vaivattomasti. Saat paljon aikaan väsymättä juuri lainkaan.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Osaat nyt ilmaista ajatuksesi selkeästi ja vakuuttavasti, joten jakso suosii neuvotteluja tai palvelusten pyytämistä. Varo silti ajamasta asiaasi liian ponnekkaasti, mikäli haluat saada hankkeillesi parhaan mahdollisen tuen. Myös ihmissuhteesi hyötyvät siitä, että kerrot rehellisesti, mitä vastapuolelta toivot.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Edessä on hieno jakso. Olet aikaansaava, ja menestys on taattu varsinkin kaikessa sellaisessa tekemisessä, johon ryhdyt täydestä sydämestäsi ja aidosta halusta. Myös ihmissuhteissasi puhaltavat suotuisat tuulet. Vedät muita puoleesi ja olet itsekin tavallista rohkeampi tutustumaan uusiin ihmisiin.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Sinulla on suuria suunnitelmia ja tähtäät korkealle, mutta joudut taistelemaan laiskuutta ja mukavuudenhalua vastaan päästäksesi tavoitteeseesi. Keskittymiskykysi ei ole paras mahdollinen, mikä osaltaan vaikeuttaa etenemistäsi. Karsi nyt elämästäsi kaikki ylimääräinen ja yritä suojata itsesi häiriötekijöiltä.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Sinulla näyttäisi nyt olevan onnea sekä raha-asioissa että rakkaudessa, ja tunnet olosi vakaaksi ja turvalliseksi, mikä lisää halukkuuttasi sitoutua ja antaa parastasi. Kohtaat ehkä henkilön, josta tulee sinulle mentori tai suunnannäyttäjä pyrkiessäsi kohti tavoitteitasi. Sinkuilla on hyvät mahdollisuudet löytää kumppani.

X