Seuran viikkohoroskooppi 23.9.-29.9. – Hyvää syntymäpäivää, Kiira Korpi!

Jaa artikkeli
Kiira Korpi
Taitoluistelija Kiira Korpi syntyi 26. syyskuuta vuonna 1988. © Sara Pihlaja/OM-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Taitoluistelija Kiira Korpi viettää 33-vuotissyntymäpäiväänsä 26. syyskuuta.

Seuran viikkohoroskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi syksyinen viikko tuo tullessaan. Iloista juhlapäivää entinen taitoluistelija Kiira Korpi!

VAAKA

(23.9.–23.10.)

Tapaat punnita asioita eri kanteilta ennen kuin teet päätöksesi, minkä vuoksi saat joskus moitteita jahkailusta. Nyt moisesta ei ole tietoakaan. Tiedät tarkalleen, mitä haluat ja mikä on seuraava askel, jonka aiot ottaa. Vauhtisi on kova, ja lähimmäisesi saattavat olla kummissaan, mutta itse olet luottavainen.

SKORPIONI

(24.10.–22.11.)

Jos olet ajautunut huomaamattasi umpikujaan, nyt silmäsi aukeavat ja alat toimia. Jokin asia elämässäsi voi nyt kokea täyskäännöksen – ­tai ainakin joudut tarkistamaan suuntaasi. Sinusta löytyy riittävästi rohkeutta murtautua ulos ahdistavaksi käyneestä tilanteesta ja antaa mahdollisuus jollekin aivan uudelle.

JOUSIMIES

(23.11.–21.12.)

Jos tyydyt olettamaan, mitä kumppanisi toivoo tai mitä sinulta itseltäsi odotetaan, saatat kokea melkoisia yllätyksiä. Pidä sen sijaan aistisi ja mielesi avoimina ja kuuntele, millaisia viestejä ympäriltäsi saat. Vaikka kuinka haluaisit olla kukkona tunkiolla tai pitää lankoja käsissäsi, se ei nyt vain onnistu.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Syyskuu 2021 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

kuukausihoroskooppi syyskuu

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä syyskuussa on luvassa. © iStock

KAURIS

(22.12.–19.1.)

Olet kartuttanut tietoa, jota voit nyt jakaa eteenpäin. Merkityksesi jollekulle on suurempi kuin osaat kuvitellakaan, ja esimerkkisi auttaa monia ylittämään eteen tulevia esteitä. Itse et tästä välttämättä ole edes tietoinen, mutta jos olet, voit olla syystä ylpeä. Jokin yllätys myllää suunnitelmasi uusiksi.

VESIMIES

(20.1.–18.2.)

Jakson onnistuminen edellyttää sinulta ehdotonta rehellisyyttä niin itseäsi kuin muitakin kohtaan. Katteettomat lupaukset karahtavat armotta kiville, ja teeskennellyt tunteet paljastuvat nopeasti. Toisaalta kaikki se, mihin lähdet nyt mukaan aidosta halustasi, saa vahvan ja lennokkaan lähdön. Unohda hölynpöly.

KALAT

(19.2.–20.3.)

Mikäli sinusta tuntuu, että aiemmin tekemäsi päätös oli vikatikki, nyt on hyvä hetki tunnustaa se ja tehdä korjausliike. Mitään ei ole menetetty, ja vaikka ylpeytesi saisikin pienen kolhun, kokemuksen mukanaan tuoma viisaus korvaa sen. Luota jatkossakin omaan arvostelukykyysi ja tee itsesi näköisiä ratkaisuja.

OINAS

(21.3.–19.4.)

Saatat nyt törmätä varsin mielenkiintoisiin henkilöihin, jotka auttavat sinua avaamaan uusia ovia tai näkemään asiat tuoreesta vinkkelistä. Mikäli tunnistat hengenheimolaisen, hänestä kannattaa pitää kiinni. Tarkkuutta vaaditaan, sillä olet tavallista alttiimpi hukkaamaan tavaroitasi tai sotkemaan aikatauluja.

HÄRKÄ

(20.4.–20.5.)

Olet voimiesi tunnossa, ja jos mielessäsi häämöttää jokin päämäärä, rynnistät sitä kohti nyt tyylipisteistä tai toisten tunteista piittaamatta. Tavoitteiden saavuttaminen palkitsee, mutta jos tulet talloneeksi liian monille varpaille, vie vaurioiden korjaaminen aikaa ja energiaa. Kultainen keskitie on paras.

KAKSOSET

(21.5.–20.6.)

Podet kenties levottomuutta tai neuvottomuutta jonkin uuden tuntemattoman edessä. Älä jää ahdistuksesi kanssa yksin vaan käänny rohkeasti muiden, kokeneempien puoleen. Muutenkin hyödyt nyt siitä, että jaat ajatuksesi ja huolesi avoimesti toisten kanssa. Se auttaa sinua pitämään asiat oikeissa mittasuhteissaan.

RAPU

(21.6.–22.7.)

Vakiintuneet rutiinisi ja ajattelutapasi voivat nyt joutua melkoiseen myllyyn. Vanhassa pysyttely ei enää onnistu, mutta toisaalta täyttä varmuutta tulevastakaan ei ole luvassa. Ei ihme, jos hieman huimaa. Uteliaisuus, joustavuus ja periksi antaminen toimivat paremmin kuin kynsin ja hampain vastaan paneminen.

LEIJONA

(23.7.–22.8)

Tekeminen tuntuu nyt pelkältä puurtamiselta. Ilon puuttuessa tuloksetkaan eivät ole ­kaksisia. Sen sijaan seuraelämä on poikkeuksellisen antoisaa, joten panosta siihen. Nautit hyvistä keskusteluista ja löydät luontevasti paikkasi erilaisissa kokoonpanoissa. Usein se on keskipisteessä, jossa oletkin elementissäsi.

NEITSYT

(23.8.–22.9.)

Sen sijaan että kalastelisit muiden hyväksyntää pyrkimällä miellyttämään heitä, sinun kannattaa keskittyä omiin tarpeisiisi. Jos ne jäävät tyystin velvollisuudentunteesi jalkoihin, joudut ­maksamaan kovan hinnan luovuutesi ja elämänilosi ­tyrehtymisenä. Mieti, mikä saa sinut kukoistamaan.