Seuran viikkohoroskooppi 24.1.–30.1. – Hyvää syntymäpäivää, näyttelijä Sari Havas!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Näyttelijä Sari Havas on syntynyt 25.1.1962. Hyvää syntymäpäivää!
Näyttelijä Sari Havas on syntynyt 25.1.1962. Hän on horoskoopiltaan vesimies. Hyvää syntymäpäivää! © Paula Kukkonen / OM-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi paljastaa, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Lue oma horoskooppisi!

Näyttelijä Sari Havas viettää syntymäpäiviään 25. tammikuuta. Hän on horoskoopiltaan boheemi ja herkkä vesimies. Lue, mitä tammikuun 2020 viikkohoroskooppi ennustaa sinulle.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Ympärilläsi tapahtuu nyt enemmän kuin henkilökohtaisessa elämässäsi, mutta täysin osattomaksi myllerryksistä et sinäkään jää. Saattaa olla, että joudut tukemaan läheistäsi tai päädyt puun ja kuoren väliin muiden ihmisten kiistassa. Älä haaskaa liikaa energiaasi menemällä niihin mukaan vaan panosta omiin asioihisi.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Saatat nyt olla liikaa muiden vietävissä ja erehtyä luulemaan, että haluat itsekin asioita, joita joku on sinulle tuputtanut. Nyt ei kannata tehdä hankintoja tai päätöksiä suuntaan tai toiseen vaan odotella rauhassa, mitä mieltä niistä olet, kun hieman aikaa on kulunut. Ihmissuhteissa voi esiintyä jännitteitä.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Saatat tuntea olosi hieman hämmentyneeksi etkä ole aivan tavanomaisen itsevarma sen suhteen, kuka olet ja mitä haluat. Vaikka epävarmuus tekisi olosi hankalaksi, jaksolla on itse asiassa paljonkin annettavaa. Sen sijaan, että piiskaisit itseäsi eteenpäin, kuulostele, mitä sisimpäsi haluaa sinulle kertoa.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet nyt tavanomaista uteliaampi ja avoimempi uusille ehdotuksille ja valmis muuttamaan rutiinejasi tai suunnitelmiasi, kunhan perusteet sille ovat tarpeeksi vakuuttavat. Jakso tuokin elämääsi paljon uusia raikkaita ideoita ja virtaa. Näennäisestä joustavuudestasi huolimatta pidät silti ohjat omissa käsissäsi.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Jokin ongelma tulee ratkaistavaksi, ja vastakkain joutuvat järkesi ja sydämesi, joista jälkimmäinen vie voiton ennemmin tai myöhemmin. Tee itsellesi ja läheisillesi palvelus ja tuo julki, mitä todella sisimmässäsi haluat, vaikka se ei äkkiseltään ajateltuna tuntuisikaan loogiselta tai varmimmalta vaihtoehdolta.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Intuitiosi on vahva, mutta se, miten paljon uskallat siihen luottaa, onkin eri asia. Huomaat ehkä ärtyväsi tavallista helpommin pienistä asioista tai tuntevasi selittämätöntä ahdistusta tai tyytymättömyyttä. Sen sijaan että syyttelisit muita, käännä katseesi sisimpääsi ja selvitä, mistä kenkä oikeasti puristaa.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet muutoksen kynnyksellä, mutta asiat tuntuvat junnaavan harmillisesti paikallaan. Nyt ei pidäkään rynnätä tekemään tulevaisuutta koskevia päätöksiä vaan ottaa mieluummin askel taaksepäin ja arvioida sitä, miten aiemmat päätöksesi ovat vaikuttaneet asioiden nykytilaan. Historiasta voi oppia hyvinkin paljon.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Nyt sinulla olisi hyvä hetki päivittää haaveitasi. Saatat yllätykseksesi huomata jonkin aiemmin houkuttelevana pitämäsi asian menettäneen hohtoaan. Anna itsellesi lupa luopua aikansa eläneistä tavoitteista ja vaihtaa ne uusiin. Aito innostus on luotettava kompassi, vaikka se johdattaisikin sinua yllättävään suuntaan.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Hankaluudet tuntuvat kasaantuvan, ja saatat kokea kaikkien hankkeittesi olevan vastatuulessa. Lohduttaudu sillä, että asiat, jotka menevät nyt myttyyn, olisivat olleet tuhoon tuomittuja joka tapauksessa, joten oikeastaan säästyt monelta tulevalta harmilta. Arvostelukykysi horjuu. Hyödynnä siis viisaampien neuvoja.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Suuntaudut vahvasti eteenpäin, mikä tuo dynaamisuutta elämääsi, mutta saattaa myös estää sinua huomaamasta tässä ja nyt tarjolla olevia tilaisuuksia. Tämä koskee varsinkin ihmissuhteita, joten jos olet haaveillut vaikkapa löytäväsi Sen Oikean, pidä silmäsi auki ja pysy valppaana – onni saattaa kävellä vastaan.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Ihmissuhteissa riittää säpinää sekä hyvässä että pahassa. Ilmaiset yleensäkin itseäsi melko spontaanisti, mutta nyt filtterit puuttuvat tyystin, ja tuot sumeilematta esiin niin positiiviset kuin negatiivisetkin ajatuksesi. Jos joku samanhenkinen ryhtyy kanssasi leikkiin, luvassa on lennokasta ajatustenvaihtoa.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Luvassa on alkuvuoden romanttisin jakso, joten älä täytä kalenteriasi tylsillä menoilla tai liialla työnteolla, jotta ehdit nauttia yhdessäolosta rakkaasi kanssa. Myös mahdollisuus kohdata joku aivan erityisen kiehtova uusi tuttavuus on tavallista suurempi. Osaat nyt tehdä elämänlaatuasi kohentavia päätöksiä.

Lue myös: Seuran vuosihoroskooppi 2020 – Uusi vuosi ja uudet kujeet!

Lue lisää:

Seuran viikkohoroskooppi

Anna.fin kuukausihoroskooppi

Anna.fin viikkohoroskooppi

X