Seuran viikkohoroskooppi 24.6-30.6. – Hyvää syntymäpäivää, Nicke Lignell!

Jaa artikkeli
Nicke Lignell
Näytteljiä Nicke Lignell viettää kesäkuussa 55-vuotissyntymäpäiväänsä. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Syntymäpäiväänsä kesäkuun 24. päivänä viettää näyttelijä Nicke Lignell – paljon onnea!

Rapu

(21.6.–22.7.)

Olet vahvoilla. Tunnet itsesi ja tiedät, mihin rahkeesi riittävät. Tiedät myös, mitä et missään tapauksessa halua, ja osaat siksi asettaa tavallista jämäkämmin rajat niille, jotka yrittävät hyötyä kiltteydestäsi. Nyt jos koskaan kannattaa tehdä kauaskantoisia suunnitelmia ja lähteä rohkeasti tavoittelemaan unelmiaan.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Sinulla tuntuu nyt olevan ekstra-annos energiaa. Oikein suunnattuna voit saavuttaa sen avulla suuria, mutta jos et löydä sille hedelmällistä purkautumiskanavaa, se voi tehdä sinusta kärsimättömän, turhautuneen ja riidanhaluisen. Itsesi ja muiden vuoksi kannattaakin ottaa työn alle sopivan haastavaa tekemistä.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Edessäsi on harmoninen jakso, joka sopisi oivallisesti lomailuun ja läheisten kanssa yhdessäoloon. Vaikka loma ei olisikaan mahdollista, osaat nyt suhtautua asioihin ja kanssaihmisiin tavallista leppoisammin ja sallit myös itsellesi hieman löysemmän otteen. Rakkautta ja romantiikkaa on tarjolla runsain mitoin.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olet tavallista tunteellisempi ja jaat auliisti huomiotasi ja lämpöäsi rakkaillesi. Myös luovuutesi kukoistaa, ja saatat nyt keksiä aivan uusia kohteita, joihin haluat kanavoida sitä. Pidä tuntosarvesi koholla kohdatessasi uusia ihmisiä. Saatat löytää heidän joukostaan jopa uuden sydänystävän tai innoittajan.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Olet tavallistakin intensiivisempi, mikä voi näkyä tunteiden roihuamisena tai muuna impulsiivisena käytöksenä. Ehkä kannattaa miettiä yön yli ainakin elämääsi pitkällä tähtäimellä vaikuttavia siirtoja ja tyyriitä hankintoja. Toisaalta rohkeutesi voi hyvinkin tulla palkituksi, eikä virheitä kannata pelätä liikaa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Käyt melkoisilla kierroksilla, ja sinun voi olla vaikea hidastaa tahtiasi, vaikka mitään kiireellistä toimitettavaa ei olisikaan. Turha säntäily kuitenkin syö energiaasi, jonka voisit käyttää hedelmällisemminkin. Jos et millään pysty rauhoittumaan, valitse ainakin sellaista tekemistä, josta on aidosti hyötyä.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Ihmissuhteet ovat nyt keskiössä niin hyvässä kuin pahassakin. Vakiintuneiden suhde voi syventyä entisestään, ja kumppania kaipaavilla on nyt hyvät saumat löytää mieleistään seuraa. Mutta jos olet yrittänyt lakaista kyteviä ongelmia maton alle, ne lävähtävät nyt kasvoillesi ja vaativat tulla käsitellyiksi.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olet nyt taipuvainen menemään siitä, missä aita on matalin. On toki hyvä osata ottaa joskus hieman rennommin, mutta aidosti tärkeissä asioissa löysäily harmittaa sinua jälkikäteen, joten kokoa tahdonvoimasi rippeet ja tee parhaasi. Joku käyttää kaikki konstinsa päästäkseen lähellesi. Anna hänelle mahdollisuus.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet tarkkanäköinen, ja sisäinen tasapainosi on hyvä. Tämän ansiosta osaat nyt suhtautua mahdollisiin ongelmiin viileän analyyttisesti ja löydät kaikkia osapuolia tyydyttävät ratkaisut. Seuraasi hakeudutaan kernaasti ja sinulle uskalletaan avautua kipeistäkin asioista. Älä silti ota muiden taakkoja kantaaksesi.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet melko kärkäs kritisoimaan läheistesi valintoja ja tekemisiä. Empaattisempi ja kärsivällisempi suhtautumistapa tekisi hyvää ilmapiirille, ja itsekin pääsisit helpommalla, kun et kiinnittäisi liikaa huomiota epäkohtiin. Et voi muuttaa kuin itseäsi ja omaa suhtautumistasi, mutta sillä onkin valtava vaikutus.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet tarmokas, luova ja aikaansaava. Nyt kannattaa siis tarttua toimeen ja tehdä asioita, joita olet suunnitellut tekeväsi sitten joskus. Onnikin tuntuu olevan puolellasi, joten isotkin hankkeet vaikuttavat nyt realistisilta toteuttaa. Ihmissuhteissa on hyvä olla suora ja rehellinen eikä leikkiä salaperäistä.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Sinulla on nyt onnea niin talouteen kuin rakkauteenkin liittyvissä asioissa. Olet itsevarma, ja viehätysvoimasi on poikkeuksellisen suurta, mistä on paljon hyötyä yrittäessäsi saada tukea ideoillesi. Ainoa este menestykselle oletkin sinä itse. Mielesi muuttuu helposti, etkä välttämättä sitoudu täysillä tekemisiisi.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Kesäkuu 2021 – Lue oma horoskooppisi!

X