Seuran viikkohoroskooppi 23.7.–30.7. – Hyvää syntymäpäivää, Minttu Mustakallio!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Näyttelijä Minttu Mustakallio on syntynyt 23.7.1973. Hyvää syntymäpäivää!
Näyttelijä Minttu Mustakallio on syntynyt 23.7.1973. Hyvää syntymäpäivää! Kuva: Pekka Nieminen/Om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Minttu Mustakallio viettää syntymäpäiviään 23. heinäkuuta – onnea!

Mitä Seuran viikkohoroskooppi lupaa sinulle tällä viikolla? Lue tästä oma horoskooppisi!

Leijona

(23.7.–22.8.)

Tunnet kuin olisit luomassa nahkaasi ja aloittamassa elämässäsi uutta kappaletta. Se voikin olla mahdollista, sillä jakso suosii uusia raikkaita aloituksia ja vanhasta irti päästämistä. Olosi on rento, ja suhtaudut luottavaisesti tulevaan, vaikkei mitään selvyyttä siitä, mitä se tuo tullessaan vielä olisikaan.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Seuraelämä tarjoaa nyt tilaisuuksia irrotella ja päästää hulvaton puolesi valloilleen. Käytä ne hyväksesi, sillä hauskanpito auttaa sinua myös herättämään luovan potentiaalisi, joka on jo pitkään kaivannut enemmän tilaa elämässäsi. Tehokkuutesi ja uskottavuutesi eivät kärsi, vaikka otatkin välillä rennommin.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olet hyvin karismaattinen ja vakuuttava, joten jos sinulla on hankkeita tai ideoita, joille kaipaat taustatukea, nyt on hyvä hetki pyytää sitä. Harva pystyy vastustamaan viehätysvoimaasi, joten myös romanttiset aloitteet saanevat helposti vastakaikua. Jokin mieltäsi painanut ongelma ratkeaa yllättävän helposti.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Eteesi voi nyt tulla tilaisuus solmia jokin tuottoisa sopimus tai tehdä hyvät kaupat. Olet nopea liikkeissäsi ja haluat tehdä vaikutuksen osaamisellasi, mikä voi johtaa turhaan riskinottoon. Mikäli onnistut säilyttämään fokuksesi ja pitämään pääsi kylmänä, sinun on mahdollista päästä tavoitteisiisi ja ylikin.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Näytät ehkä pintapuolisesti iloiselta ja huolettomalta, mutta sisimmässäsi teet ankaraa ja totista työtä. Mietit kenties paikkaasi maailmassa tai podet merkityksettömyyden tunnetta. Sinulle tekisi hyvää päästä puhumaan henkeviä jonkun samoin ajattelevan kanssa, niin huomaisit, ettet ole yksin ajatustesi kanssa.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Henkinen puolesi on hereillä ja tarjoaa antejaan. Ne tulevat ehkä unina, äkillisinä ahaa-elämyksinä tai erityisen vahvana intuitiona. Joka tapauksessa ne rikastuttavat elämääsi ja näyttävät osviittaa, mihin suuntaan sinun kannattaisi seuraavaksi pyrkiä. Huolehdi siitä, että sinulla on aikaa kuunnella itseäsi.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Vaikka luovuttaminen ei yleensä kannata, nyt toistuvat ongelmat tai asioiden takkuaminen voivat merkitä yksinkertaisesti sitä, että suuntasi on väärä ja sinun tulisi käyttää aikasi ja energiasi johonkin muuhun. Voi olla, ettet ole myöntänyt edes itsellesi epäilyksiäsi jonkin asian suhteen. Nyt ne kirkastuvat.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Jokin kohtaaminen tai kokemus auttaa sinua avartamaan katsantokantaasi ja hahmottamaan kokonaisuuksia ja asioiden syitä ja seurauksia uudella tavalla. Jokin oivallus muuttaa ehkä elämäsi suuntaa merkittävästikin. Elämässäsi puhaltavat muutenkin uudet, vapaammat tuulet. Mielialasi ja energiasi ovat korkealla.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Sisäinen tasapainosi ja keskittymiskykysi ovat huipussaan, minkä vuoksi selvität ongelman kuin ongelman näennäisen kevyesti. Varmuutesi ja tehokkuutesi vievät sinut nyt vaikka läpi harmaan kiven. Saatat kuitenkin mieluummin panostaa lomailuun, sillä ihmissuhteissasikin vallitsee nyt suloinen sopu ja harmonia.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sinulla on selkeä suunta tai tavoite, johon tähtäät, mutta harmiksesi aikeitasi kyseenalaistetaan tai tiellesi kasaantuu esteitä haittaamaan etenemistäsi. Älä anna periksi äläkä provosoidu turhaan vänkäämiseen, vaikka harmittaisikin. Olet oikealla tiellä, ja tilapäiset vastukset vain lisäävät varmuuttasi siitä.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Vauhtisi hidastuu ulkopuolisista syistä. Voi olla, että kohtaat sellaisia vastuksia matkallasi, joihin tavallisesti toimivat hurmaajan elkeesi eivät tepsi. Suhtaudu ongelmiin niiden vaatimalla vakavuudella ja ole valmis näkemään vaivaa niiden selvittämiseksi, niin saat luovittua karikosta taas selville vesille.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Edessä on innostavia kohtaamisia, mutta aika ajoin jännitteet ihmissuhteissa voivat nousta pintaan. Silloin tarvitaan malttia ja harkintaa ettei tilanne karkaa hyppysistä. Et suostu nyt kenenkään kynnysmatoksi ja puolustat asemiasi ehkä hieman turhankin ärhäkkäästi. Liikoja paineita on hyvä purkaa urheiluun.

Lue myös: Seuran suuri kesähoroskooppi 

Anna.fin kuukausihoroskooppi 

X