Seuran viikkohoroskooppi 24.8.-30.8.

Jaa kaverilleTilaa Seura
Valtteri Bottas
Vuonna 1989 syntynyt F1-kuljettaja Valtteri Bottas juhlii syntymäpäiviään 28.8. Onneksi olkoon! © Kari Pekonen / Otavamedia

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Itsevarmuutesi on kohdillaan, ja viihdyt hyvin nahoissasi. Se tekee sinusta uskomattoman puoleensavetävän, ja moni hakeutuu seuraasi vaikka tikusta asiaa tehden. Sinulla on nyt hyvät mahdollisuudet panna uusia asioita alulle, mutta jos et kaipaa mitään sellaista, voit hyvin vain olla ja nauttia elämästäsi.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Kohtaat hurmaavan henkilön, mutta et oikein osaa sanoa, onko hän lintu vai kala. Vietä aikaa hänen kanssaan pähkäilemättä liikoja etukäteen, niin saat kyllä ennen pitkää selville hänen todellisen luontonsa. Arjessa on luvassa väärinkäsityksiä ja kommelluksia, mutta mikään niistä ei juurikaan hiljennä menoasi.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Innostut helposti uudesta ja tunnet viehtymystä riskinottoon. Nyt sinulla onkin otollinen hetki rikkoa rajojasi, sillä henkinen vireesi on poikkeuksellisen hyvä ja omaksut asioita tarkasti ja nopeasti. Ihmissuhteissa sen sijaan tunnet ajoittaista epävarmuutta, ja kyseenalaistat toisten motiiveja turhankin helposti.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Nyt ei ole kompromissien tai pitkien neuvottelujen aika, vaan sinun tulee edetä rohkeasti ja määrätietoisesti kohti tavoitettasi, mikäli mielit hyödyntää jakson huikean energian. Toimi pelkäämättä mahdollisia virheitä. Tiedät itse parhaiten, mikä sinulle sopii ja mikä ei, joten valitse toimintatapasi sen mukaan.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Huomaat läheisissä ihmissuhteissasi huojuntaa. Valtasuhteet tai suhteiden laatu saattavat muuttaa muotoaan, mikä vaatii sopeutumista ja ymmärrystä puolin ja toisin. Älä haraa turhaan vastaan. Muutokset ovat vääjäämätön seuraus ihmisten henkilökohtaisesta kasvusta, eivät henkilökohtainen hyökkäys sinua vastaan.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Luovuutesi kukoistaa ja järkesi leikkaa kuin partaveitsi. Ei ihme, että muut seuraavat toimiasi ihmeissään ja kenties kateellisinakin. Pidä kuitenkin varasi, ettet vauhtisi sokaisemana jätä läheisiäsi tyystin oman onnensa nojaan. Varaa aikaa rentoon yhdessäoloon rakkaimpiesi kanssa. Se tekee hyvää sinullekin.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet herkkänahkainen ja pahoitat helposti mielesi toisten sanomisista, vaikkei niitä olisi kritiikiksi tarkoitettukaan. Käytä herkkyyttäsi nyt itsetutkiskeluun ja sen kartoittamiseen, mitä toivot tulevaisuudelta ja millaisia toimia olet itse unelmiesi toteutumisen eteen valmis tekemään. Raha-asioissa on onnea.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Ihmissuhteesi ovat nyt tapetilla, ja vaikka luvassa on pientä kahnausta, myös ikimuistoisen ihania hetkiä riittää. Suhtaudu avoimesti ja myönteisesti kumppanisi hulluiltakin tuntuviin ideoihin, niin luottamus välillänne kasvaa. Se käynnistää positiivisen kierteen, jonka hedelmistä saat nauttia vielä pitkään.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Asiat eivät suju oikein mielesi mukaan eivätkä varsinkaan toivomassasi tahdissa, joten nyt ei auta muu kuin pysytellä kärsivällisenä. Rakkaudessa saattaa ilmetä pieniä ryppyjä, mutta mitään lopullista välirikkoa ei ole näköpiirissä. Kiinnitä huomiota tapaasi viestiä ja pyri välttämään turhaa negatiivisuutta.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Elämäsi on nyt hyvin vauhdikasta, ja sinulle tarjoutuu hienoja tilaisuuksia toteuttaa itseäsi, ansaita rahaa tai aloittaa jokin uusi hanke. Kaiken hektisyyden ja lukemattomien ideoiden ja ehdotuksien keskeltä voi kuitenkin olla vaikeaa erottaa niitä todellisia kultajyviä. Sinulta vaaditaankin nyt tarkkaa pelisilmää.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Jokin hankalalta tuntunut ja voimiasi verottanut asia ottaa viimein kunnon edistysaskeleen, ja saatat tuntea helpotuksen aivan fyysisenäkin rentoutumisena ja vapautumisena. Suunta on selvästi eteenpäin. Jotain uutta on avautumassa, mutta sen konkreettinen sisältö on vielä hämärän peitossa.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet oikeilla jäljillä, ja jokin suuri läpimurtokin on mahdollinen. Ole tarkka puheissasi, ettet puhu sivu suusi tai lupaile jotakin, johon aikataulusi ei veny. Nyt kannattaa varata kaikki ylimääräinen aika omiin tarpeisiisi, sillä jokin itsellesi tärkeä hanke saattaa vaatia nopeaa reagointia ja läsnäoloasi.

X