Seuran viikkohoroskooppi 25.1.-31.1.

Kansanedustaja Ilkka Kanerva
Vuonna 1948 syntynyt kansanedustaja Ilkka Kanerva juhlii syntymäpäiviään 28.1. Onneksi olkoon! © TIIA AHJOTULI / OM-ARKISTO

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Ihmissuhteissa saattaa esiintyä tahmeutta, jonka alkuperää sinun on vaikea ymmärtää. Älä turhaudu äläkä osoita mieltäsi vaan kiinnitä erityistä huomiota siihen, miten kommunikoit muiden kanssa. Aseta sanasi taiten, ole läsnä ja vältä turhaa sanahelinää. Pyri olemaan mahdollisimman aito, niin asiat selviävät.

Kalat

(19.2.–20.3.)

On tärkeämpää puhua kuin hautoa asioita sisällään, sillä muutoin on vaara, että kaikki julki lausumattomat asiat kehrääntyvät epämääräiseksi vyyhdiksi, joka tukkii ajatustesi ja energiasi virran, himmentää päämääräsi ja syö turhaan voimiasi. Pidä silmäsi auki, hengenheimolainen löytyy lähempää kuin uskotkaan.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Luovuus ja romantiikka ovat huipussaan. Kannattaakin tietoisesti raivata niille tarpeeksi tilaa arjen keskelle, niin ne pääsevät kunnolla kukoistamaan. Älylliset haasteet ja tuoreet ideat pitävät sinut henkisesti aktiivisena ja vireänä, varsinkin, jos pääset jakamaan ajatuksiasi muiden samanhenkisten kanssa.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Joudut huomion kohteeksi, halusit sitä tai et, joten varaudu asiaan huolehtimalla siitä, että tunnet olosi mahdollisimman tasapainoiseksi. Syö ja lepää kunnolla ja vietä riittävästi aikaa omien ajatustesi parissa, niin et ole niin helposti muiden johdateltavissa. Joko henkinen tai fyysinen reviirisi laajenee.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Tunnet voimakasta kutsumusta uusien asioiden pariin ja haluat päästää irti vanhoista kuvioista. Jakso suosiikin uusia aloituksia, opiskelua sekä matkailua. Ihmissuhteissasi on nyt haasteita kommunikoinnin saralla, ja vaara tulla väärinymmärretyksi tai loukata jotakuta tahtomattaan on tavallista suurempi.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Mielesi askaroi suurten kysymysten parissa, ja kyseenalaistat monia asioita, joita olet tähän asti pitänyt muuttumattomina ja itsestään selvinä. Arvomaailmasi voi mennä ainakin osittain uusiksi, kun asetat itsellesi uudenlaisia tavoitteita ja haasteita. Tunnet olevasi uuden vaiheen kynnyksellä ja vahvasti elossa.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Suhtaudut nyt poikkeuksellisen intohimoisesti niin ruokaan, juomaan kuin ihmisiinkin, mutta liika on liikaa, ja korjausliike elintavoissasi saattaakin olla enemmän kuin paikallaan. Yhteistyö muiden kanssa on silti erittäin hedelmällistä, ja niissä ympyröissä kiihkeä paneutuneisuutesi pääsee hyvin oikeuksiinsa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jokin terveydentilaasi liittyvä asia kaipaa huomiota. Kyseessä saattavat olla uniongelmat tai jokin muu päivittäiseen jaksamiseesi vaikuttava asia, joten asiaan kannattaa puuttua tosissaan heti, ennen kuin tilanne pääsee pahemmaksi. Viihdyt hyvin kotosalla ja osaat loihtia ympärillesi miellyttävän ilmapiirin.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Luovuutesi virtaa vuolaana, joten avaa sille kanavia suhtautumatta tuloksiin turhan kriittisesti tai tosikkomaisesti. Jokin suuri unelma tai päämäärä alkaa hahmottua mielessäsi. Siihenkin kannattaa asennoitua sallivasti ja avoimin mielin. Syvälliset keskustelut ja elämää suuremmat kysymykset kiehtovat mieltäsi.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Kotiin ja muuhun henkilökohtaiseen turvallisuudentunteeseen liittyvät asiat ovat nyt keskiössä. Haluat kenties selvittää vakuutusasioita tai hoitaa pitkään korjaamista odottaneet asiat kuntoon. Jos olet tullut tuhlailleeksi liikaa, nyt on hyvä puhaltaa peli poikki ja aloittaa säästäminen pahan päivän varalle.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet mainiossa vireessä sekä fyysisesti että henkisesti ja pystyt helposti saamaan jalansijaa uusilla alueilla sekä edistämään hankkeitasi niin työssä kuin harrastuksissasikin. Mikäli havittelet mahdollisuuksia ansaita lisää rahaa, nyt on otollinen hetki laskea verkkoja vesille tai allekirjoittaa sopimuksia.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet idearikas ja onnekas, joten nyt ei pidä jarrutella vaan antaa palaa. Ilmaise toiveesi ja suunnitelmasi rohkeasti ja suoraan. Hämmästyt nähdessäsi, miten paljon tukea ne saavat taakseen ja miten nopeasti ideasi lähtevät lentoon. Pelkästä onnesta ei ole kyse; saat kiittää itseäsi hyvin tehdystä pohjatyöstä.