Seuran viikkohoroskooppi 25.10.–31.10. – Hyvää syntymäpäivää, hiihdon olympiavoittaja Helena Takalo!

Jaa kaverilleTilaa Seura
Helena Takalo
Hiihdon olympiavoittaja Helena Takalo on syntynyt 28.10.1947. Hyvää syntymäpäivää! © Heikki Saukkomaa/LK
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Hiihdon olympiavoittaja Helena Takalo on horoskoopiltaan skorpioni – hyvää syntymäpäivää!

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Etenet nyt vaistosi varassa ja teet toisten mielestä ehkä uhkarohkeitakin siirtoja. Itse kuitenkin olet rauhallinen kuin viilipytty ja varma siitä, mitä olet tekemässä. Tämä voi päteä rahaan tai työhön liittyvien asioiden lisäksi myös ihmissuhteisiisi, joten äkkikäänteitä voi olla luvassa silläkin rintamalla.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Aivosi käyvät kierroksilla ja suoltavat ajatuksia ja ideoita kuin liukuhihnalta. Päästäksesi ajatuksen tasolta ideoiden konkreettiseen toteuttamiseen sinun tulisi pystyä välittämään ja myymään ne myös muille, sillä yksin niiden eteenpäin vieminen on turhan työlästä. Yhteistyö on paitsi tehokasta myös antoisaa.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Avainsana on nyt muutos. On hyvä tiedostaa jo etukäteen, että olivatpa muutokset toivottuja ja itse suunniteltuja tai yllättäviä ja itsestäsi riippumattomia, ne tulevat verottamaan voimavarojasi raskaalla kädellä. Anna itsellesi riittävästi aikaa sopeutua äläkä vaadi itseltäsi samaa tehoa kuin normaalisti.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Saatat tuntea olosi hieman hankalaksi: aivan kuin kulkisit jonkun toisen vaatteissa tai eläisit jonkun toisen elämää. Epämääräinen olosi enteilee tulevia muutoksia, mutta prosessia ei pidä hoputtaa, joten ainoa, mitä voit tehdä, on tottua sietämään epävarmuutta. Lievitä ahdistustasi tekemällä mieluisia asioita.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Jakson paras anti löytyy läheisimmistä ihmissuhteistasi. Sinulla voi olla vaikeuksia ajatustesi pukemisessa sanoiksi, mikä voi vieraampien kanssa johtaa väärinymmärryksiin. Läheiset taas osaavat lukea muutakin kuin sanallista viestintääsi, mikä auttaa hälventämään hämmennystäsi. Teet ehkä hyvän investoinnin.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Jakso nostaa esiin vaikeuksia ja monenmoista kahnausta, mikäli joudut liikaa tekemään yhteistyötä tai kompromisseja. Parhaiten menestyt, jos pääset toteuttamaan itseäsi ja visioitasi omaan rivakkaan tahtiisi ja itsellesi mieluisin metodein. Kiinnitä huomiota terveellisiin elintapoihin, niin vauhtisi ei hyydy.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sinulla on nyt korostunut tarve saada jättää joko kuvaannollinen tai konkreettinen kädenjälkesi kaikkeen, mitä teet. Pelkkä ulkoapäin tulevien käskyjen noudattaminen puolestaan on hyvin hankalaa tai jopa mahdotonta, mikäli et kykene tuntemaan sitä mielekkääksi tai arvojesi mukaiseksi. Anna luovuudellesi tilaa.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet suora ja rohkea ja valmis puhumaan kipeistäkin asioista niiden omilla nimillä. Edessä voi olla jokin konflikti tai syvällisempi välienselvittely, mutta kun muistat pitää päämäärän kirkkaana ja kunnioittaa vastapuolta, lopputulos on molempia osapuolia tyydyttävä ja pääsette aloittamaan puhtaalta pöydältä.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Sinulla tuntuu olevan jatkuva tulipalokiire ja monta projektia meneillään, mutta onko kyse todellisesta kiireestä vai pikemminkin kyvyttömyydestäsi tai haluttomuudestasi pysähtyä? Olet vähän tavallista herkkähipiäisempi, mikä altistaa sinut ottamaan turhan päiten nokkiisi tai heittäytymään marttyyriksi.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Elämäsi peruspilarit huojuvat, ja joudut väkisinkin pois mukavuusalueeltasi. Ihmissuhteissa saattaa esiintyä draamaa, ja ammatillisessa mielessä tai asumisen suhteen voi eteen tulla aivan konkreettisia muutoksia. Sinulla toki riittää rohkeutta kohdata elämän eteen heittämät haasteet ja ottaa niistä niskalenkki.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet energinen mutta arvostelukykysi ei ole terävimmillään, joten saatat olla tavanomaista alttiimpi hutiostoksille tai äkkipäätöksille, joita joudut harmittelemaan myöhemmin. Ihmissuhteissa voi nyt esiintyä pientä hankausta, ja koet toisten neuvot helposti siten, että rattaisiisi yritetään heittää kapuloita.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Entinen elämäsi ja sen roolit ovat käyneet ahtaiksi, ja joudut rimpuilemaan itsellesi enemmän tilaa kasvaneille tai muuttuneille tarpeillesi sekä uusille tavoille toteuttaa itseäsi. Se voi herättää lähipiirissäsi hämmennystä tai vastustusta, mutta luovuttamisen hinta olisi liian kova, joten pidä pintasi.

Lue lisää:

Kaikki Seuran horoskoopit ja syntymäpäiväsankarit löydät täältä.

Vuosihoroskooppi 2019

Anna.fin kuukausihoroskoopit

X