Seuran viikkohoroskooppi 25.11.-1.12. – Hyvää syntymäpäivää, Eila Roine!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Eila Roine
Näyttelijä Eila Roine syntyi 26. marraskuuta vuonna 1931. © Pekka Holmström/Otavamedia
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä Eila Roine viettää 90-vuotissyntymäpäiväänsä 26. marraskuuta.

Seuran viikkohoroskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, Eila Roine!

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Eteesi kasaantuu roppakaupalla menoja ja tekemistä, ja vaarana on, että vauhtisi kiihtyy liikaakin. Voit ja suoriudut paremmin, jos pystyt pitämään tekemisten määrän maltillisena. Mieti, mikä kulloinkin on tärkeintä ja karsi ronskilla kädellä toisarvoisia puuhia. Jotain uutta mielenkiintoista on tuloillaan.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Asiat rullaavat nyt toivomaasi suuntaan. Olet haluttua seuraa, ja luvassa voi olla tavalla tai toisella silmiä avaava uusi tuttavuus. Olet avoin ehdotuksille ja myös tavallista spontaanimpi tarttumaan niihin. Juhlat ja muut kokoontumiset ovat nyt erityisen antoisia, ja osaat tuoda niissä parhaat puolesi esiin.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Marraskuu 2021 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Jos eteesi tulee pulmia, niihin kannattaa reagoida itse sen sijaan, että odottaisit jonkun muun hoitavan asian. Luota itseesi ja uskalla tehdä valintoja äläkä suotta pelkää virheitä, sillä ne voit korjata myöhemmin kokemuksesta viisastuneena. Tärkeintä on nyt mennä eteenpäin eikä jäädä polkemaan paikalleen.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet nyt poikkeuksellisen säntillinen ja kurinalainen ja kykenet edistämään kauankin keskeneräisinä odotelleita hankkeita. Myös keskittymiskykysi on hyvä, joten jakso sopii vaikkapa uusien asioiden opiskeluun tai tarkkaavaisuutta vaativaan puuhasteluun. Mielesi on tyyni, ja ihmissuhteissa vallitsee harmonia.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet päättäväinen halutessasi jotakin ja saatat käyttäytyä muiden mielestä turhankin jyräävästi. Pyri kiinnittämään huomiota siihen, miten tuot asiasi julki. Pehmeämpi lähestymistapa ja muiden kuunteleminen palvelevat sinua varmasti paremmin kuin laput silmillä eteenpäin paahtaminen.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Älä jämähdä sohvalle vaan pidä itsesi liikkeessä. Se auttaa sinua pysymään energisenä ja aktivoi mieltäsi tuottamaan uusia, luovia ideoita. Sopivan raskas fyysinen harjoittelu auttaa myös kanavoimaan tunteitasi, jotka voivat muuten helposti ottaa ylivallan. Jokin yhteydenotto osoittautuu merkitykselliseksi.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Sinulla on paljon mielipiteitä etkä epäröi tuoda niitä julki. Rehellisyys on yleensä hyvästä, mutta toisinaan se voi saattaa sinut myös kiipeliin. Varo loukkaamasta kenenkään tunteita. Suhtautumisesi rahaan ja muihin resursseihisi on nyt tavallista järkevämpää. Kiinnität huomiota hyvinvointiisi, mikä näkyy.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Käyt melkoisilla kierroksilla, mutta et silti saa paljoakaan aikaiseksi. Sen sijaan että hermoilet ja huseeraat liian monen asian kimpussa, rauhoitu ja mieti, mistä kenkä puristaa. Jos teet asioita vääristä lähtökohdista, ei ole ihmekään, että ne eivät ota edistyäkseen. Kun motivaatio on aito, asiat selkiytyvät.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Jos takkisi on tyhjä, tunnusta se ainakin itsellesi. Pane itsestäsi huolehtiminen etusijalle. Jätä väliin turhat menot ja varaa aikaa levolle ja harrastuksillesi tai mitä nyt eniten kaipaatkaan. Oikein valittu seurakin voi nyt olla omiaan antamaan kaipaamaasi iloa ja energiaa. Tee vähemmän mutta ajatuksella.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Sinulla on nyt suuri rooli muiden ihmisten elämässä, tiedostit sen tai et. Olet monelle roolimalli tai tuki ja turva, ja itsekin hyödyt keskusteluista ja kanssakäymisestä muiden kanssa. Imet vaikutteita ja ideoita ja jaat auliisti neuvojasi ja ajatuksiasi. Tuloksena voi syntyä hedelmällisiä yhteistyökuvioita.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Mielesi on aktiivinen ja ongelmanratkaisukykysi huipussaan. Neuvot kernaasti muitakin ja löydät paljon parannettavaa asioista, joita toiset eivät ehkä miellä ongelmiksi ollenkaan. Älä anna innokkuutesi lähteä laukalle vaan kuulostele, milloin apuasi aidosti kaivataan ja milloin pelkkä kuunteleminen riittää.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Olet nyt keskittynyt etupäässä omiin ajatuksiisi ja hankkeisiisi – ja hyvästä syystä. Tunnut tietävän vaistomaisesti, miten kussakin tilanteessa on parasta toimia, joten muiden ehdotukset tai varoittelut lähinnä häiritsevät ja ärsyttävät. Muut voivat pitää sinua huumorintajuttomana puurtajana, mutta tulosta syntyy.

X