Seuran viikkohoroskooppi 25.5.-31.5.2018

Jaa kaverilleTilaa Seura
Heli Sutela
Näyttelijä ja koomikko Heli Sutelalla on syntymäpäivät 24.5.1968. Onneksi olkoon! © Kari hautala / om-arkisto

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Elät jollain tavalla aallonharjalla, vapaasti itseäsi toteuttaen. Asiat sujuvat erinomaisesti korkealentoisissa piireissä tai matkalla. Mielipiteitäsi kunnioitetaan, ja osaat esittää ne oikealla tavalla. Tunne-elämä on pääosin rauhallista, ja nautinnot korostuvat. Kutsu rakas ystäväsi syömään tunnelmalliseen ravintolaan.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Talousasiat laittavat sinut pohtimaan uusia ratkaisuja. Ehkä saat uutta tietoa hyvistä sijoituksista, tai läheisen raha-asiat vaikuttavat omaan tilanteeseesi. Kaikenlaiset vastuukysymykset ovat esillä pidemmällä tähtäimellä, joten et voi juuri koskaan lepäillä laakereillasi. Juuri nyt suhteitakin puidaan näissä merkeissä.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Viime jaksolla sinut napannut kova tahti jatkuu, ja otat kiinni saamattomuuden aikoja. Sama jatkuu vielä usean viikon ajan. Jaksat raataa fyysisesti, mikä näkyy kenties pihalla ja puutarhassa. Jaksat myös panostaa harrastukseen, ja se on mieluisaa erityisesti kahden kesken. Suhteissa on poissaoloa ja kysymysmerkkejä.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Työssä on tärkeää oikeiden yksityiskohtien oivaltaminen ja niiden tuominen oikealla tavalla esiin. Voit näyttää juuri sinulle ominaista osaamista. Luot uusia suhteita tavallista kauemmas – jos ei nyt, niin lähiaikoina. Ryhmissä vahvistetaan tunnesiteitä, tai perhepiirissä kokoonnutaan suuremmalla joukolla.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Saat kokea ihailua, sillä osoitat muille pätevyyttäsi monella tavalla. Kyse ei välttämättä ole kovasta työstä vaan oikeanlaisesta esiintymisestä tai loppuun hiotusta tyylistä. Raha-asiat aiheuttavat päänvaivaa, ja niihin täytyy suhtautua avoimin mielin lähiaikoina. Käsityksesi omistamisesta saattaa muuttua.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Vapautat itseäsi kahleista tai kangistuneista käyttäytymistavoista. Ehkä koet siinä vasta alkusoittoa, ja suurin vapautuksen tunne tulee vasta kuukausien tai vuosien päästä. Moni seikka viittaa asuntoasioihin, joiden järjestelyssä on ennakkoluulottomuutta. Houkuttaako reissu toiseen kaupunkiin rakkaan luo?

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Harkitse tarpeellisen teknisen taidon opettelua viimeistään nyt. Saat opiskelusta paljon hyötyä, jos se liittyy käytännön asioihin. Työympyröissäsi on muutoksen virettä, asioita uudistetaan ja perinteitä ravistellaan ehkä kovallakin kädellä. Myös arkeasi on tarvetta uudistaa. Suhteisiin sekoittuu talous.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Käyt herkästi käsiksi käytännön hommiin, ja voit soveltaa niihin uutta lähestymistapaa. Kesäpihasi laittamisessa on uusia tuulia, ja voit innostua teknisestä nikkaroinnista – tai sitten lähipiirin pihoilla kuuluu kaikenlaista pauketta. Suhteissa on hetkiä muisteloiden parissa, ja vanha ihminen on arvossaan.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Todennäköisesti suoritat jotain valtavalla vimmalla, ja olet muutenkin kiihkeä ja kantaaottava. Saat paljon aikaan ultranopeasti. Ehkä sinun on kuitenkin muutettava toimintatapojasi. Perhepiirissä tai lähiympäristössä tapahtuu näinä aikoina muutoksia, ja saatat tuntea, ettet enää kuulu asuinpaikkaasi. Rakkaus tyytyy arkeen.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Keskity puutteiden löytämiseen opiskelun saralla, sillä niin löydät vastauksen pitkäaikaiseen pulmaan. Kyseinen puute voi liittyä esimerkiksi tietotekniikkaan. Ehkä alat opiskella jotain, mitä et ollut koskaan aiemmin ajatellut. Mikä maa, mikä valuutta vetää sinua puoleensa vastustamattomasti? Rauha? Veden läheisyys?

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olisivatko viime vuosien poukkoilut ohi? Jokin uusi tasaisuus tai pysyvyyden tunne on joka tapauksessa vahvistumassa. Keskityt lähiaikoina enemmän omistuksiisi ja niiden muuttamiseen. Olet vahvistamassa otettasi ryhmästä, ja pystyt johtamaan joukkoja. Perhesuhteet pitävät sinua paikoillasi, vaikka hammasta purren.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Muutoksen tuulet alkavat virrata elämääsi, joten olisiko aika poistua tallatuilta laduilta? Aina ei ole tarkoituksenmukaista puurtaa, jos seinä on vastassa tai jos raatamisesta saatu hyöty on pieni. Mars vahvistaa tietoisuuttasi oikeasta linjasta juuri nyt. Menneisyyden kokemukset nostattavat tunteita pintaan.

X