Seuran viikkohoroskooppi 25.9.–1.10. – Hyvää syntymäpäivää, Danny!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Laulaja Ilkka ”Danny” Lipsanen on syntynyt 24.9.1942. Hyvää syntymäpäivää!
Laulaja Ilkka ”Danny” Lipsanen on syntynyt 24.9.1942. Hyvää syntymäpäivää! © Pekka Nieminen/OM-ARKISTO
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Ilkka ”Danny” Lipsanen viettää syntymäpäiviään 24. syyskuuta – onnea!

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olet mainiossa vedossa ja saatat innostua tavallista riehakkaampiin ja spontaanimpiin tempauksiin. Energisyytesi tarttuu muihinkin, ja olet kenties tietämättäsi inspiraation lähde useammallekin ihmiselle. Jokin mieltäsi painanut asia loksahtaa kohdalleen, ja ihmettelet, mikä siinä alun perin niin vaikeaa olikaan.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Olosi on kuin tulisilla hiilillä, ja sinun on vaikea suhtautua asioihin rennosti tai ylimalkaisesti. Jännitteiden kasaantuessa keskityt odottamaan pahinta, mikä tekee olostasi entistäkin tukalamman. Muista hengittää ja tiedosta, että kaikki ei yksinkertaisesti ole sinun hallittavissasi. Joustavuus olisi poikaa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Viihdyt hyvin nahoissasi, mikä tuo olemiseesi ja tekemisiisi rentoutta ja varmuutta. Moni epävarmuudesta tai jännityksestä kärsivä kokee nyt seurasi hyvin rentouttavaksi ja rauhoittavaksi, joten älä ihmettele, jos suosiosi tuntuu äkisti kasvaneen. Itse olet autuaan tietämätön muihin tekemästäsi vaikutuksesta.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Jokin hankkeesi on vastatuulessa, mikä koettelee jopa sinun pitkää pinnaasi. Älä haaskaa voimiasi tuloksettomaan taisteluun vaan keskitä voimavarasi muuhun. Sosiaalinen elämäsi on oikein mukavassa nosteessa, ja syvälliset keskustelut mielekkäässä seurassa antavat sinulle uutta virtaa ja ajattelemisen aihetta.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Jokin yllättävä käänne voi myllertää suunnitelmasi uusiksi, mutta nopea reagointisi ja joustavuutesi auttavat sinua kääntämään tilanteen eduksesi. Tiedät, mitä haluat ja osaat luovia tiesi sitä kohti, vaikka reitille esteitä osuisikin. Läheistesi voi olla vaikea seurata mielesi liikkeitä. Selitä, missä mennään.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet nyt hieman ailahtelevainen ja koet ehkä riittämättömyyttä ja epävarmuutta. Jo se, että uskallat ilmaista ajatuksesi ääneen auttaa päästämään niistä enimmät ilmat ja näkemään, että kyse on omista ajatuksistasi ja peloistasi, ei muiden. Pystyt nyt vetoamaan toisiin helposti, ja he auttavat sinua mielellään.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Voit vaikuttaa paljon arkesi sujuvuuteen omalla asennoitumisellasi. Jos keskityt vaalimaan rentoutta ja huumoria, osaat sivuuttaa kohdallesi osuvat pikkuharmit olankohautuksella ja suhtautua isompiinkin kupruihin luottavaisesti. Jos pidät kynsin hampain kiinni kontrollista, pinnasi voi kiristyä äärimmilleen.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Jakso on hektinen, ja sinusta saattaa nyt tuntua vaikealta säilyttää jalansijaa tutuissa asioissa ja nähdä edes lähitulevaisuuteen. Jos kykenet sietämään epävarmuutta ja sitä, että asiat tapahtuvat nyt nopeammin kuin mihin olet tottunut, voit tehdä suuria läpimurtoja ja saavuttaa menestystä useallakin saralla.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

On tullut aika kohdata jokin asia, jonka olemassaolon olet yrittänyt kieltää tai jonka käsittelemistä olet toistuvasti lykännyt. Pelko pois. Rehellisyys ja myötätunto niin itseäsi kuin toisiakin kohtaan auttavat avaamaan tiukimmatkin lukot. Jakso sisältää oivallusten siemeniä. Kylvä ne hedelmälliseen maahan.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Näet oman paikkasi maailmassa selvemmin kuin aikoihin. Tiedät, kuka olet ja mitä elämältäsi haluat. Nyt onkin aika tehdä jotain konkreettista asioiden hyväksi. Vaikka visiosi alkaakin olla selvä, riittää yksityiskohdissa vielä paljon työstettävää ja miettimistä. Olosi on kuitenkin huojentunut ja luottavainen.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet tavallistakin valovoimaisempi, ja sinusta huokuu lämpöä ja viehätysvoimaa, joka avaa ovet ja sydämet, missä ikinä liikutkin. Jokin ravisuttava kokemus tai kohtaaminen voi saada omankin sydämesi läpättämään, ja vahvat tunteet rakkausrintamalla ovat nyt enemmän kuin todennäköisiä. Varaudu siis kuumaan kyytiin.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Suuntaa nyt katseesi sisäänpäin ja keskity järjestelemään tunteitasi yhtä tehokkaasti kuin osaat järjestellä elämäsi ulkoisiakin puitteita. Pohdi rehellisesti, elätkö arvojesi ja toiveidesi mukaista elämää vai onko aika kenties ajanut joidenkin asioiden tai suhteiden ohi. Raivaamalla tilaa teet tietä uudelle.

X