Seuran viikkohoroskooppi 26.2.–4.3. – Hyvää syntymäpäivää, Maria Veitola!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Radio- ja televisiotoimittaja Maria Veitola on syntynyt 26.2.1973. Hyvää syntymäpäivää!
Radio- ja televisiotoimittaja Maria Veitola on syntynyt 26.2.1973. Hyvää syntymäpäivää! © Pekka Holmström/Om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Maria Veitola viettää syntymäpäiviään 26. helmikuuta – onnea!

Kalat

(19.2.–20.3.)

Suhtaudut muihin lämpimästi ja arvostavasti ja toivot itsellesi samanlaista kohtelua. Se on perusteltua, mutta nyt olet varsin herkkähipiäinen ja voit tulkita tylyydeksi tai välinpitämättömyydeksi aivan harmittomatkin sanat tai teot. Älä ylireagoi. Jakso suosii rahaan liittyviä neuvotteluja ja investointeja.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olosi voi olla hieman hankala, etkä tunne olevasi oma itsesi tai kotonasi oikein missään. Helpota oloasi etsimällä sopivia tapoja rentoutua ja hae tekemistä, joka vie hetkeksi ajatukset pois itsestäsi, mietteistäsi ja tuntemuksistasi. Asiat loksahtavat kyllä pian kohdalleen. Vältä siihen asti äkkiliikkeitä ja turhaa draamaa.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sinua hellitään mukavilla yllätyksillä ja inspiroivilla kohtaamisilla, jotka antavat sinulle virtaa ja intoa lähteä tavoittelemaan aivan uusia asioita. Olet hyväntuulinen ja tavallista itsevarmempi, mikä on voitokas yhdistelmä. Saat osaksesi ihailua ja aitoa tukea, joista kannattaa nyt ottaa ilo ja hyöty irti.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Jokin pinnan alla kytenyt erimielisyys tai jännite voimistuu, eikä kalvava tunne helpota ennen kuin suostut tekemään asian hyväksi jotakin. Ärsyyntymiskynnyksesi on matalalla, mikä voi ilmetä äyskimisenä ja äkkipikaisuutena, mutta parempaan lopputulokseen pääset, jos maltat aidosti kuunnella myös vastapuolta.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Jaksoon sisältyy nyt jotain vapauttavaa. Ehkä rohkaistut tuomaan itsestäsi esiin puolia, joita olet tähän asti peitellyt, tai saat tilaisuuden päästä irti jostakin asiasta, henkilöstä tai tilanteesta, joka on aiheuttanut huolta tai ahdistusta. Joka tapauksessa vapautuminen tuo sinulle uutta energiaa ja riemua.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Energiasi on vahvaa, ja voit olla nyt jopa uhkarohkea. Kannattaa kiinnittää huomiota siihen, miten ilmaiset itseäsi. Älä tee ota tai jätä -ehdotuksia etenkään sellaisille henkilöille, joiden kumppanuutta aidosti arvostat. Vaikka saat paljon aikaiseksi, ehkä jotain varsin mittavaakin, vauhtisokeutta tulee varoa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Sosiaalinen elämäsi osoittaa aktivoitumisen merkkejä, ja etenkin rakkausrintamalla puhaltavat lämpimät tuulet. Sinulta löytyy rohkeutta rikkoa rutiineja ja kokeilla jotain uutta. Älä takerru liikaa yksityiskohtiin vaan keskity suuriin linjoihin. Voit löytää aivan uusia reittejä, joita pitkin pääset eteenpäin.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Käsillä on mielenkiintoinen jakso, jonka myötä voit laajentaa ympyröitäsi tai tuttavapiiriäsi ja kasvattaa tietojasi ja ymmärrystäsi tavalla tai toisella. Myös talouteesi liittyvät asiat ovat myötätuulessa, ja jos olet painiskellut jonkin ongelman kanssa, siihen on nyt hyvät mahdollisuudet löytää ratkaisu.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jos jokin uusi asia sykähdyttää sinua, tartu siihen kaksin käsin. Voit nyt löytää elämällesi uuden suunnan tai ainakin sitä rikastuttavan uuden mausteen, jonka merkitystä ei tule väheksyä, sillä se antaa sinulle kipeästi kaipaamaasi piristystä. Kun olet tyytyväinen, viehätysvoimasi muidenkin silmissä kasvaa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Et ole nyt aivan parhaassa vedossasi ja podet ehkä alakuloisuutta tai pettymystä. Se on vain vastaliike sille, että olet paahtanut liian lujaa ja tuhlannut surutta voimavarojasi. Pysähdy miettimään, minne olet menossa, ja arvioi rehellisesti, onko suunta sittenkään oikea. Ei ole myöhäistä kääntää kurssia.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Leikkisä ja kepeä puolesi pyrkii esiin. Jos koet, että sinun tulisi hillitä ja kontrolloida sitä, liekasi on liian kireällä, ja on aika ottaa itsellesi enemmän vapautta ja tilaa. Tunnollisuus ja vakavuus ovat arvokkaita ominaisuuksia, mutta niiden ei tulisi antaa tukahduttaa uteliaisuuttasi ja kokeilunhaluasi.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Mielesi on nyt niin vikkelä, että se tuottaa sinulle kiireen tuntua silloinkin, kun mitään hoppua ei oikeasti ole. Älä antaudu sen riepoteltavaksi vaan pyri pitämään kiinni rentoudesta ja leppoisuudesta. Silloin sinun on helpompaa erottaa ajatusten ja ideoiden vuosta ne, joita kannattaa aidosti kuunnella.

X