Seuran viikkohoroskooppi 26.7.–1.8.

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Sebastian Aho
Jääkiekkoilija Sebastian Aho on syntynyt 26.7.1997. Seura toivottaa hyvää syntymäpäivää! © AFP / Lehtikuva

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet tottunut saamaan tahtosi läpi ja puhumaan toiset puolellesi. Niinpä hämmästyt joskus huomatessasi, että sanomasi ei tahdo mennä perille kanssaihmisiä vakuuttavalla tavalla. Älä jää jankkaamaan vaan keskity mieluummin konkreettisiin tekoihin ja luota sanoja enemmän esimerkin voimaan. Fyysinen energiasi on vahvaa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jakso suosii yhdessäoloa läheisten kanssa, ja mikäli olet valmis avautumaan ajatuksistasi, huomaat saavasi niille tukea ja vastakaikua. Keskeneräiset asiat tai hankkeet vaivaavat mieltäsi, joten sinun on hyvä saattaa ainakin jokin niistä kunnialliseen päätökseen ennen kuin suunnittelet aloittavasi mitään uutta.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Läheisissä ihmissuhteissasi saattaa nyt esiintyä jännitteitä, sillä olet haluton tekemään kompromisseja itsellesi tärkeissä asioissa. Sen sijaan yhteistyö hieman vieraampien kanssa sujuu leikiten ja ruokkii luovuuttasi ja rohkeuttasi. Kannattaakin koota sopiva porukka ja panna alulle jokin vaativampi projekti.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Kiinnität enemmän huomiota asioihin, joissa on jotain vikaa kuin niihin, jotka ovat mallillaan. Vaihtamalla katsantokantaa lisäät hyvinvointiasi ja nostat mielialaasi välittömästi. Asiat, joista kannattaa nyt erityisesti nauttia, ovat harmoniset ihmissuhteet ja kykysi saada paljon aikaan pienellä panostuksella.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Matkustat paljon joko silkasta liikkumisen halusta tai velvollisuuksien pakottamana. Vaikka oletkin tottunut matkaaja, varaudu myöhästymisiin ja suunnitelmien uusiksi panemiseen. Pitkä pinna, riittävän väljä aikataulu ja huumorintaju auttavat tilanteista selviämiseen. Eräs kohtaaminen saa sinut mietteliääksi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Asiakirjat tai muut dokumentit voivat nyt aiheuttaa päänvaivaa. Älä allekirjoita mitään, mitä et täysin ymmärrä, ja muista lukea myös pienellä painettu. Muuten jakso on mitä menestyksekkäin. Teoissasi, esiintymisessäsi ja sanoissasi on voimaa ja uskottavuutta, ja pystyt saattamaan jonkin ison asian päätökseen.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Sinun on nyt helppo tehdä elintapojasi tai muuta elämääsi koskevia parannuksia, joten jos olet suunnitellut vaikkapa opettelevasi jonkin uuden taidon, ryhtyväsi kuntokuurille tai säästämään rahaa, ryhdy saman tien tuumasta toimeen. Ihmissuhteissa saattaa esiintyä jonkin verran jännitteitä. Opettele joustamaan.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Jonkinlainen ryhtiliike voisi nyt olla paikallaan. Jos tiedät viime aikoina menneesi sieltä, missä aita on matalin, nyt kannattaa karsia tekemisten määrää ja satsata vain muutamaan itsellesi tärkeään asiaan, mutta kunnolla ja tosissaan. Mielihyvä jonkin tavoitteen saavuttamisesta kovan työn kautta voittaa velttoilun.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Nyt olisi oiva hetki harrastaa rehellistä itsetutkiskelua ja miettiä, millä saralla olet piilotellut kykyjäsi tai tukahduttanut todellisia ajatuksiasi ja toiveitasi. Kurinalaisuus ja suunnitelmallisuus vievät sinut niin pitkälle kuin olet valmis menemään, mutta ne myös vaativat sitoutumista ja työtä. Tähtää korkealle.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Kotiin tai läheisten hyvinvointiin liittyvät asiat vievät nyt paljon aikaasi ja huomiotasi, mutta panostuksesi niihin otetaan kiitollisena vastaan. Saat aikaan myönteisiä muutoksia siellä, missä niille on tarvetta. Varaa kuitenkin aikaa myös itsellesi ja omille tarpeillesi. Luova tekeminen virkistää mieltä.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Pyri miettimään ennen kuin puhut, sillä väärinkäsitysten ja yhteentörmäysten vaara on nyt suuri. Erilaisia rientoja riittää, ja vietät paljon aikaa kodin ulkopuolella. Jokin yllätys, peruutus tai viime hetken muutos myllertää suunnitelmiasi, joten varaa riittävästi aikaa varsinkin siirtymisiin ja matkustamiseen.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Et ehkä tee sitä mielelläsi, mutta säästät itsesi paljolta myöhemmältä harmilta, jos suostut nyt ottamaan rahankäyttösi ja talousasiasi suurennuslasin alle. Olet varsin altis heräteostoksille ja hemmottelet mieluusti itseäsi ja rakkaitasi, mutta yli varojen eläminen panee pian stopin kaikelle hauskuudelle.

X