Seuran viikkohoroskooppi 26.8.-1.9. – Hyvää syntymäpäivää, Sinikka Sokka!

Jaa artikkeli
Sinikka Sokka
Hyvää syntymäpäivää, Sinikka Sokka! © Niclas Mäkelä / OM-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä Sinikka Sokka on syntynyt 27.8.1948 eli viettää 73. syntymäpäiväänsä.

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, miten tähtimerkkisi syksy käynnistyy. Syntympäväiväänsä viettää näyttelijä Sinikka Sokka. Onnea Sinikka!

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Saatat nyt joutua venymään enemmän kuin tahtoisit ja ­suoriutumaan suuremmasta taakasta kuin mihin rahkeesi riittäisivät. Vastapainoksi onni on puolellasi. Saat kenties apua yllättävältä taholta tai keksit uusia, tehokkaampia työtapoja. Uurastuksesi myös noteerataan, ja saat siitä aikanaan paljonkin kiitosta.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Edessä on henkisesti hyvin aktiivinen, ehkä jopa stressaava jakso. Joudut tekemään tärkeitäkin päätöksiä nopealla aikataululla ja olemaan tavallista tietoisemmin hereillä, joten aikaa kaipaamaasi päiväunelmointiin ei jää. Lohduttaudu sillä, että olet nyt skarppi ja osaat tehdä oikeat ratkaisut. Pian helpottaa.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Olet tavallista optimistisempi ja aloitteellisempi ja saatatkin nyt onnistua polkaisemaan liikkeelle varsin onnistuneita hankkeita. Niin ikään luovuutesi kukoistaa, ja rohkenet esitellä sen tuotoksia tavallista avoimemmin muillekin. Keskustelut ovat antoisia ja avaavia, ja osaat välillä nauraa myös itsellesi.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Osaat olla melko jääräpäinen sille päälle ­sattuessasi. Nyt olet päättänyt onnistua jossain hankkeessasi etkä päästä muitakaan vähällä. Liika puskeminen karkottaa tukijasi ja kiristää tunnelmaa, joten ota askel taaksepäin ja anna tarpeeksi tilaa toisille. Älä vaadi muilta enempää kuin mihin olet itse valmis.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Sisäinen tasapainosi on nyt erinomaisen hyvä, mikä tekee sinusta selvänäköisen ja varman päätöksenteossa ja tehokkaan toimissasi. Tyyneytesi ja tyytyväisyytesi heijastuvat muihinkin, ja lähellesi päästämäsi harvat ja valitut voivat rohkaistua hyvää tekevässä ja rauhoittavassa seurassasi suorastaan kukoistamaan.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Uhkut salaperäistä vetovoimaa, joka tuntuu lumoavan muut ilman että itse edes huomaat. Jos olet potenut stressiä, nyt tilanne rauhoittuu ja tunnet taas olevasi oma itsesi. Ehkäpä juuri tässä on suosiosi salaisuus. Muut uskoutuvat sinulle ja janoavat hyväksyntääsi. Itse et niinkään kaipaa vahvistusta muilta.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Sensuelli puolesi valtaa taas alaa. Tylsät rutiinit syövät elämäniloasi, joten tarjoa kitsastelematta aisteillesi niiden kaipaamia virikkeitä ja ­nautintoja. Ne auttavat sinua jaksamaan tilanteet, joissa joudut tekemään sellaista, mistä et piittaisi, tai taipumaan liiaksi toisten tahtoon yhteisen hyvän nimissä.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Jakso sekä antaa että ottaa. Sinulla on hyvät mahdollisuudet saada se, mitä halajat, mutta ilmaiseksi se ei tule. Jos olet valmis tinkimään muista asioista ja panemaan itsesi todella likoon, on menestys huikeaa. Ihmissuhteissa olet ­hieman oikukas, joten pientä kärhämää voi varsinkin perhepiirissä olla luvassa.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Itseluottamuksesi on hyvä, ja jos löydät tarpeeksi motivoivan tavoitteen, jaksat myös keskittyä ja nähdä vaivaa tavallista enemmän. Etsi siis ­itsellesi sopivan kokoinen haaste ja käy sen ­kimppuun. Jos jokin rahaan tai omaisuuteen liittyvä asia on aiheuttanut päänvaivaa, ratkaisu on nyt löytymässä ja mielenrauhasi palaamassa.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Saatat nyt ajautua tavallista helpommin napit vastakkain muiden kanssa. Joku voi kyseen­alaistaa toimintatapojasi tai tavoitteidesi ­mielekkyyttä, mutta itse tiedät, mitä olet tekemässä ja mihin tähtäät, joten älä provosoidu vaan jätä hänen puheensa omaan arvoonsa. Joku elättelee romanttisia toiveita suhteesi.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Sinusta löytyy nyt sopivassa suhteessa rehellisyyttä, avoimuutta, rohkeutta ja seikkailunhalua, joten ei ihme, että toiset tuntuvat suorastaan lumoutuvan seurastasi. Toisten hurmaamisen lisäksi voit rikastuttaa omaakin elämääsi, sillä uskallat nyt sanoa ääneen suuriakin toiveita ja saada niille tukijoita.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Jakso on etenkin ihmissuhteiden kannalta suorastaan häikäisevä. Vakiintuneiden suhde voi saada uusia, syvempiä sävyjä. Intohimoa ja hauskuutta piisaa. Sinkuilla puolestaan ei ole ­tarjokkaista pulaa. Romanttisen rakkauden lisäksi myös ystävyys- ja liikekumppanuudet kukoistavat ja avaavat uusia mahdollisuuksia.

X