Seuran viikkohoroskooppi 27.1.-2.2. – Hyvää syntymäpäivää, Eija Ahvo!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Eija Ahvo viikkohoroskooppi
Eija Ahvo syntyi 31.tammikuuta vuonna 1951. © Sampo Korhonen/Om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä ja laulaja Eija Ahvo viettää 71-vuotissyntymäpäiväänsä 31. tammikuuta.

Seuran viikkohoroskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, upea näyttelijä Eija Ahvo!

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Seisot jonkin uuden kynnyksellä ja tunnet sen kenties miellyttävänä värähtelynä tai riemun puuskina. Jos jo tiedät, mitä uutta elämääsi on tulossa tai mihin suuntaan lähdet, enää ei ole syytä jarrutella. Jos taas et ole vielä aivan varma, nauti kihelmöivästä tunteesta ja odota merkkiä mieli ja aistit avoimina.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet tavallista rohkeampi, aloitteellisempi ja avoimempi uusien asioiden edessä. Innostut kenties kokeilemaan uutta harrastusta tai panet itsesi muutoin aiempaa rohkeammin likoon. Jaksosta tulee vähintäänkin kiinnostava, mutta jos kaikki menee nappiin ja onnetar suosii, siitä voi tulla suorastaan käänteentekevä.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

Oinas

(21.3.–19.4.)

Edessäsi on energinen ja menestyksekäs jakso, jonka aikana sinun on mahdollista tuoda persoonaasi ja ajatuksiasi esille myönteisessä valossa. Innostuksesi on voimavarasi, mutta se voi olla myös kompastuskivesi, mikäli et pysty pitämään sitä aisoissa tai kohdista sitä oikein. Hiljaa hyvä tulee, olkoon mottosi.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Karismasi on nyt silmiinpistävää. Huomaat itsekin, miten läsnäolosi sähköistää tunnelman kaikkialla missä liikut. Se kohottaa itseluottamustasi ja saa sinut toimimaan tavallista rohkeammin ja päättäväisemmin. Jakso sopiikin mitä mainioimmin aloitteiden tekemiseen niin ihmissuhteissa kuin muissakin hankkeissasi.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Sinulla on oivat mahdollisuudet saavuttaa paljon – mutta ei ahnehtimalla tai kiirehtimällä. Joudut nyt kenties hieman painamaan jarrua tai odottelemaan. Se kuitenkin kannattaa, sillä kärsimättömyys voi käydä kalliiksi joko konkreettisesti tai kuvaannollisesti. Muista, että huolella suunniteltu on jo puoliksi tehty.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Jakson painopiste on ihmissuhteissa. ­Odotukset parisuhteessa eivät ehkä kohtaa tai joudut muuten puntaroimaan jonkin suhteen laatua ja kestävyyttä. Hyvällä tahdolla ja avoimuudella solmut aukeavat. Yritä olla avoin omien tunteidesi ja ajatustesi suhteen ja aidosti vastaanottavainen vastapuolen mielipiteille.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Asiat eivät suju siten kuin toivoisit, mikä vetää mieltäsi matalaksi. Älä anna tilapäisten vastoinkäymisten lannistaa, sillä sellaisia tulee ja menee. Kääri hihat ja keskity siihen, mitä olet tekemässä sen sijaan että vilkuilisit sivuille. Pienin askelin etenemällä saavutat aikanaan haluamasi – ja matkalla opit paljon.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Vahva jakso, joka auttaa sinua voittamaan jonkin aiemmin ylivoimaiselta tuntuneen esteen. Kyseessä voi olla jokin konkreettinen tai sisäinen pulma, joka ratkeaa yllättävällä tavalla. Olet luova, päättäväinen ja kilpailunhaluinen mutta rakentavalla tavalla. Innostat esimerkilläsi ­muitakin ylittämään itsensä.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Sinun kannattaa varoa kieltäsi ja mieltäsi, sillä kumpikin saattaa nyt suoltaa jotakin, jonka ­kannattavuutta joudut puntaroimaan ­myöhemmin uudelleen. Ilmassa on epävar­muutta, ja jokin kokonaisuuden kannalta ­olennainen seikka on edelleen pimennossa. Odottele rauhassa ja keskity mukavaan, ­harmittomaan puuhailuun.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Elät monin tavoin merkityksellistä ja antoisaa aikaa. Ympyräsi ovat tavalla tai toisella laajenemassa. Saatat solmia uusia tuttavuuksia, muuttaa isompaan asuntoon tai alkaa opiskella jotain uutta. Olet tavallista vastaanottavaisempi muiden ideoille ja ajatuksille ja valmis muokkaamaan elämääsi rohkeastikin.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Sinulla on paljon energiaa ja ideoita. Osaat myös pukea ajatuksesi sanoiksi tavallista vakuuttavammin, joten jos kaipaat hankkeillesi taustatukea, nyt on hyvä hetki pyytää sitä. Pieni varoituksen sana koskee liiallista intoilua. Moposi lähtee helposti keulimaan, ja sen myötä paraskin idea voi karahtaa kiville.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet päämäärätietoinen ja kilpailunhaluinen, mikä toki antaa pontta hankkeillesi. Yritä ­kuitenkin vaalia harmonista ja rakentavaa ilmapiiriä, ettei kaikki mene suorittamiseksi ja taisteluksi. Jokin henkilö tai tapahtuma menneisyydestä voi nyt muistuttaa itsestään ja auttaa ymmärtämään asioita uudessa valossa.

X