Seuran viikkohoroskooppi 27.11.–3.12. – Hyvää syntymäpäivää, Jorma Pulkkinen!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Juontaja Jorma Pulkkinen on syntynyt 2.12.1939. Hyvää syntymäpäivää!
Juontaja Jorma Pulkkinen on syntynyt 2.12.1939. Hyvää syntymäpäivää! © Jaakko Jaskari/Om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Jorma Pulkkinen viettää syntymäpäiviään 2. joulukuuta – onnea!

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Nyt kannattaa tehdä inventaariota kuluneesta vuodesta – ehkä jopa pidemmästäkin jaksosta – ja lyödä lukkoon suunnitelmat ja tavoitteet tulevalle. Mitä tarkemmat, sitä parempi. Selvitä itsellesi, mitä haluat ja uskalla päästää irti asioista, jotka eivät enää palvele tarkoitustaan ja sitovat turhaan energiaasi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Jos olet työstänyt jotain ongelmaa tai paininut haasteen kimpussa, läpimurto saattaa nyt olla ovella. Joka tapauksessa aivosi käyvät kierroksilla ja tuottavat paljon ideoita ja luovia ratkaisuja käytännön ongelmiin. Ihmissuhteissasi pyyhkii hyvin. Varsinkin kun muistat pukea lämpimät tunteesi myös sanoiksi.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Tunnet tarvetta vetäytyä omiin oloihisi ja suojella sisintäsi muiden uteluilta ja painostukselta. Teetkin siinä viisaasti, mutta jätä silti ovi raolleen tarkasti valikoiduille seuralaisille. Samoin ajattelevan henkilön kanssa jaetut ajatukset tyynnyttävät levottomuuttasi ja valavat sinuun luottamusta tulevaan.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet jonkin uuden alussa, ja innostus ravistelee koko olemustasi. Itseluottamuksesi on huipussaan, ja olet valmis ottamaan tavallista suurempia riskejä tavoitellessasi haluamaasi. Muutamien ihmisten on vaikea pysyä kärryillä touhuistasi, mutta sinua ei nyt käy pysäyttäminen. Jokin asia tai suhde voi nyt jäädä historiaan.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet vaihtamassa isommalle vaihteelle, mutta et vielä tiedä, kuinka kovaksi vauhti kiihtyy ja miten pitkälle rahkeesi riittävät. Älä huoli, voit edetä pikku askelin ja tehdä päätöksiä matkan varrella. Kun osaat nimetä tarkemmin, mitä varsinaisesti tavoittelet, päämäärä selkeytyy ja varmuutesi kasvaa.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Jakson painopiste on ihmissuhteissa. Saatat itse kipuilla tai haluta määritellä jonkin suhteen uudelleen tai joku on pyristelemässä etäämmälle vaikutuspiiristäsi. Muista, että painostamalla tai väkisin vääntämällä et pääse hedelmälliseen ratkaisuun. Empatia, kärsivällisyys ja rehellisyys ovat hyviä työkaluja.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Älä päästä itseäsi pitkästymään, sillä silloin sorrut helposti ylilyönteihin tai hätiköityihin irtiottoihin. Opettele uusi taito tai tee jotain muuta älynystyröitäsi stimuloivaa. Jokin tavoitteesi häämöttää lähellä, mutta näennäisesti suorin reitti sitä kohti ei ole valittavissa. Joudut keksimään kiertotien.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Elämäsi osa-alueet tuntuvat olevan liikkeessä, ja vaikka kaikki sinua koskevat muutokset eivät olisikaan itse valitsemiasi, saat myöhemmin huomata, että ne ovat antaneet kaipaamasi pukkauksen oikeaan suuntaan. Suhtaudu siis pelon sijaan avoimesti ja uteliaisuudella uusiin ihmisiin, paikkoihin ja tilanteisiin.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Elämääsi kohdistuu nyt jonkinlaista painetta. Se voi koskea taloustilannettasi tai ihmissuhteitasi, mutta olennaista on nyt pitää pää kylmänä ja olla sortumatta paniikkiratkaisuihin tai oman egon pönkittämiseen hinnalla millä hyvänsä. Keskity konkreettisiin askareisiin ja etsi ilon aiheita pienistä asioista.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Osasi on nyt valaa öljyä laineille siellä missä myrskyää. Muut arvostavat mielipiteitäsi ja sinusta huokuvaa karismaa ja arvokkuutta. Muiden tyynnyttely sujuu sinulta pinnistelemättä ja luonnostaan, ja olosi on rento ja luottavainen. Rakkauttakin on ilmassa, ja joku saattaa nyt lähestyä sinua romanttisin aikein.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Luovuutesi etsii purkautumisväylää, ja jos et suo sille sellaista, saat pian huomata olosi käyvän ärtyneeksi tai mielialasi laskevan. Hakeudu kauniiden ja kohottavien asioiden pariin ja ota aktiivinen vastuu kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistasi. Se ei ole itsekkyyttä, sillä siitä pääsevät hyötymään läheisesikin.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Ilmassa on kepeää ja kuplivaa energiaa, joka elävöittää etenkin sosiaalisia suhteitasi. Jos olet suunnitellut tekeväsi jonkinlaisen romanttisen aloitteen, nyt on hyvä hetki toimia. Tilanteet ja olosuhteet muuttuvat nopeasti, mutta sinä pysyt hienosti tilanteen tasalla ja saatat joskus olla jopa askelen edellä.

X