Seuran viikkohoroskooppi 27.5-2.6. – Hyvää syntymäpäivää, Marco Bjurström!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Marco Bjurström
Marco Bjurström on syntynyt 31.5.1966. © Vesa Tyni/Otavamedia
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Marco Bjurström viettää syntymäpäiviään 31. toukokuuta. Paljon onnea, Marco!

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Koet tarvetta saavuttaa jotakin konkreettista, mutta huomiotasi, aikaasi ja energiaasi venytetään nyt moneen suuntaan, mikä haittaa keskittymistäsi. Niele harmisi ja hyväksy se, että joskus elämä on arvaamatonta eivätkä aikataulut aina pidä. Iloitse pie­nistä edistysaskelista ja suostu välillä kompromisseihin.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Jakson painopiste on vahvasti ihmissuhteissa. Suuret tunteet värittävät elämääsi. Joko koet niitä itse ja jaat ­läheistesi kanssa tai saat vastaan­ottaa niitä toisten taholta. Liikehdintää tapahtuu, ja jokin suhde voi muuttaa kurssiaan suurestikin. Kannattaa olla rehellinen niin itseään kuin muitakin kohtaan.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet elementissäsi ja säkenöit saadessasi paistatella huomion keskipisteessä. Ideoitasi kuunnellaan, ja jokin niistä saattaa nyt saada tukea arvaamatto­malta taholta ja lähteä suorastaan lentoon. Seuraelämä on antoisaa, mutta jakso suosii myös totista työtä. Panemalla itsesi kunnolla peliin saavutat menestystä.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Näet kovasti vaivaa, jotta asiat sujuisivat mielesi mukaan, mutta mikään tekemäsi ei tunnu nyt riittävän. Luovu suosiolla liiasta kontrollin tarpeesta ja ole avoin muiden ehdotuksille ja vaihtoehtoisille toimintatavoille. Saatat yllättyä hyvinkin iloisesti, ja omat voimavarasi säästyvät muuhun kuin määräilyyn.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Menneisyys tuntuu nyt tavalla tai toisella ryömivän nykyisyyden rinnalle. Kenties tapaat pitkän tauon jälkeen vanhan tuttavan tai palaat muistoissasi vanhoihin tapahtumiin. Jokin ihmissuhteesi voi vaatia erityistä huomiotasi. Kohtaa hankalat asiat rohkeasti. Huomaat, että kykenet ratkaisemaan ne parhain päin.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Sinussa tuntuu nyt olevan sitä jotain, joka panee toisten päät pyörälle. Sinun ei tarvitse juurikaan nähdä ylimää­räistä vaivaa saadaksesi kiedottua muut pikkusormesi ympärille toteuttamaan pienimpiäkin oikkujasi. Kannattaa kuitenkin miettiä, mihin moista vaikutusvaltaa on mielekästä ja reilua käyttää.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Joku auktoriteettiasemassa oleva kyseenalaistaa toimintatapojasi tai odottaa sinulta tavallista enemmän. Sen sijaan, että pahoittaisit mielesi, suhtaudu tilanteeseen mahdollisuutena oppia ja kehittyä. Sinussa on potentiaalia, joka vain odottaa, että ottaisit sen hyötykäyttöön. Kiinnitä huomiota rahankäyttöösi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Kepeämpi puolesi pyrkii esiin itsesi ja läheistesi iloksi ja yllätykseksi. Kun sallit itsesi nauttia elämän pikku mukavuuksista, sujuvat velvollisuudetkin paremmin. Jos joku henkilö tupsahtaa mieleesi tavallista useammin, siihen lienee syynsä. Ehkä olisi korkea aika tehdä aloite tai ottaa pitkästä aikaa häneen yhteyttä.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Johonkin käsillä olevaan ongelmaan on olemassa ratkaisu, joka saattaa äkkiseltään vaikuttaa liiankin helpolta. Hyväksy se sen sijaan, että yrittäisit mennä vaikeamman kautta, sillä asian pitkittäminen tai monimutkaistaminen ei tuo mukanaan mitään hyötyä, päin vastoin. Säästä aikasi ja energiasi mukavampaan.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Jakso on sitä onnistuneempi mitä aktiivisemmin otat itse osaa sen ­tapahtumiin. Jos jättäydyt sivusta­katsojan rooliin, sinulle voi tulla tunne, että suunnitelmiasi tai elämäsi rakenteita myllerretään ja olet muiden armoilla. Muutokset eivät ole suunnattuja sinua vastaan, joten vaikuta ihmeessä niiden sisältöön.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Sisäinen tasapainosi on hyvä, ja sen myötä itseluottamuksesikin on kohdallaan. Tiedät, mitä haluat, eikä tielläsi pitäisi nyt olla mitään ylittämättömiä esteitä sen saavuttamiseksi. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikki tulisi ilmaiseksi. Tiedät myös, mihin rahkeesi riittävät ja mihin tarvitset ulkopuolista apua.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sinun on nyt tavallista helpompi pukea sanoiksi sisäisiä tuntemuksiasi ja lausua niitä ääneen. Jakso sopiikin erityisen hyvin aiemmin syntyneiden jännitteiden purkamiseen tai muiden erimielisyyksien hedelmälliseen käsittelyyn. Olet monin tavoin onnetarten suosiossa ja koet vahvasti kulkevasi oikeaan suuntaan.

X