Seuran viikkohoroskooppi 27.9.–3.10.

Jaa artikkeliTilaa Seura
Hannu Väisänen
Kuvataiteilija ja kirjailija Hannu Väisänen on syntynyt 2.10.1951. Hyvää syntymäpäivää! © Paula Kukkonen / OM-arkisto

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet energinen ja innostunut, eikä tielläsi ole menoasi hidastavia esteitä, joten anna palaa ja toteuta itseäsi mielekkäällä tavalla. Liian ennalta-arvattavat ja helpot projektit eivät sytytä sinua, vaan janoat haasteita, joissa pääset antamaan parastasi ja oppimaan samalla uutta. Joku kaipaa yhteydenottoasi.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Luontainen oikeudentajusi pääsee nyt oikeuksiinsa, kun joudut setvimään muiden solmuun menneitä ihmissuhdekuvioita. Muuten jakso on luonteeltaan kepeä. Nautit erityisesti syvällisistä keskusteluista mielenkiintoisessa seurassa, joten osallistu erilaisiin tilaisuuksiin tai kutsu itse inspiroiva porukka koolle.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Vaikka järkevyys on yleensä hyvästä, nyt voisit antaa hieman suuremman roolin ja vapaata temmellystilaa luovuudellesi. Jokin asia kaipaa tuoretta näkökulmaa, ja sitä on järkeilemällä miltei mahdotonta saavuttaa. Ota siis välimatkaa käsillä olevaan ongelmaan ja tee jotain hyödytöntä ja hauskaa. Oivallus seuraa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Aikataulusi on päässyt taas salakavalasti kiristymään ja tyytymättömyytesi kasvamaan samassa suhteessa. Jos jatkuvasti toimit omia arvojasi vastaan, tuloksena on tunne hallinnan menettämisestä ja katkeruus siitä, että huomaat tanssivasi enemmän toisten kuin oman pillisi mukaan. Muutos lähtee itsestäsi. Toimi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Tunnet nyt halua vetäytyä syrjään ja viettää aikaa omissa oloissasi ilman ulkoapäin tulevia vaatimuksia. Se onkin mainio tapa palautua menneistä rasituksista ja kerätä voimia tuleviin haasteisiin. Olet joutunut kantamaan melkoista vastuuta, ja sitä riittää kannettavaksi jatkossakin. Olet ansainnut aikalisän.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Yhteistyö on nyt valttia, vaikka se ehkä vaatiikin sinulta pientä asennemuutosta. Jokin hanke tai ideasi on loistava, mutta saat siihen aivan uutta potkua jakamalla vastuuta muillekin ja ottamalla vastaan uusia ideoita ja näkökulmia. Alkukankeuden jälkeen huomaat, miten hauskaa ja antoisaa yhdessä tekeminen on.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Edessä on seesteinen jakso. Tunnet olevasi tilanteen tasalla kaikilla elämäsi osa-alueilla, ja jos jotain yllättävää ilmeneekin, osaat sopeutua muuttuneeseen tilanteeseen kiihkottomasti ja järkevästi. Et haikaile mahdottomia vaan olet realistinen kaikissa hankkeissasi. Terveyteen liittyvät asiat kiinnostavat.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Jokin asia tai ihmissuhde vaatii nyt erityisen paljon aikaasi ja huomiotasi, jotta se ei karkaa väärille urille. Neuvotteluissa kannattaa pitää kieli keskellä suuta ja antaa tarpeeksi aikaa ja tilaa myös vastapuolen näkemyksille. Kun saat kuprun oikaistua, voitkin nauttia rennommasta menosta ystävien seurassa.

Härkä

(20.4.–20.5.)

On tärkeää pysähtyä välillä arvioimaan omia aikaansaannoksiaan ja antaa itselleen tunnustusta hyvin tehdystä työstä. Nyt on oikea aika suunnata katse taaksepäin ja tehdä inventaariota viime aikojen tapahtumista. Huomaat päässeesi pitkälle ja selättäneesi isojakin vastuksia. Hankkimasi oppi kannattaa hyödyntää.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet aktiivinen ja päämäärätietoinen, joten hankkeesi ottavat nyt aimo harppauksen eteenpäin. Olet eduksesi, kun pääset esittelemään ideoitasi ja ajatuksiasi, joten huolehdi, että pääset puhumaan niistä oikeassa seurassa. Myös ihmissuhteesi hyötyvät siitä, että uskallat puhua asioista niiden oikeilla nimillä.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Joudut arvioimaan jonkin asian tai ihmissuhteen luonnetta uudelleen, mikä vaatii sinulta paitsi rohkeutta myös uskallusta ja rehellisyyttä. Vaihtoehtona on kuitenkin tympeä umpikuja ja jumittuminen, joten nosta kissa rohkeasti pöydälle. Muutoksen tuulet tuovat elämääsi uutta virtaa, ja lopputulos voi yllättää.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Luvassa on melko leppoisa ja ihmissuhdemyönteinen jakso. Viihdyt hyvin seurassa, ja toisetkin hakeutuvat mielellään lähellesi. Nyt kannattaakin panostaa seuraelämään ja antaa vaativampien projektien levätä hetki. Kaikki vastentahtoinen tekeminen tai liika puristaminen osoittautuu piankin kannattamattomaksi.

X