Seuran viikkohoroskooppi 28.2.–5.3. – Hyvää syntymäpäivää, Aira Samulin!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Tanssinopettaja Aira Samulin on syntynyt 27.2.1927. Hyvää syntymäpäivää!
Tanssinopettaja Aira Samulin on syntynyt 27.2.1927. Hyvää syntymäpäivää! © Pekka Mustonen / om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Aira Samulin viettää syntymäpäiviään 27. helmikuuta – onnea!

Kalat

(19.2.–20.3.)

Ole tarkka sen suhteen, ettet ota liikaa vastuuta tai vastaa myöntävästi useampaan tarjoukseen kuin mihin aidosti ehdit ja jaksat panostaa. Mitä selkeämmäksi pystyt arkesi järjestämään, sitä vahvemmaksi ja pystyvämmäksi itsesi tunnet. Jos taas joudut hutiloimaan ajan puutteen vuoksi, voimattomuus ottaa vallan.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Jokin ratkaisematon riita hiertää yhä. Vasta selvitettyäsi sen saat voimasi ja energiasi takaisin, joten tee aloite äläkä odottele, että toinen osapuoli tekee sen. Avoimuus ja rehellisyys ovat tärkeitä, mutta liian kärkevät mielipiteet ja oman oikeassa olemisen todistelu vievät sinut vain kauemmas tavoitteestasi.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Seuraelämäsi vilkastuu, ja kohtaat paljon uusia mielenkiintoisia ihmisiä. Vedät muiden huomion puoleesi, sillä sinusta tuntuu säteilevän aivan erityisen vahvaa vetovoimaa, josta et itse ole tietoinen. Jokin kesken jäänyt hanke kannattaa nyt saattaa loppuun, sillä myös itsekurisi ja -varmuutesi ovat huipussaan.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Huomiosi kohdistuu nyt tavallista enemmän rahaan ja materiaan. Olet kiinnostunut kohentamaan taloustilannettasi ja pohdit erilaisia vaihtoehtoja tavoitteen toteuttamiseksi. Romantiikka ei nyt ole tärkeysjärjestyksessäsi kovinkaan korkealla, mutta mikäli olet parisuhteessa, myös siihen kannattaa tietoisesti panostaa.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Motivaatiosi työskennellä tavoitteidesi eteen voi nyt olla hieman hakusessa. Häiriötekijät nakertavat keskittymiskykyäsi, ja pinnasi kiristyy helposti paineiden ja vaatimusten alla. Mitä enemmän hermoilet, sitä suuremmalla todennäköisyydellä asiat menevät myttyyn. Keskity tietoisesti yhteen asiaan kerrallaan.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Kuun vaihtuessa elämässäsi alkavat puhaltaa uudet tuulet, jotka tuovat nostetta ja menestystä niin työhösi kuin henkilökohtaiseen elämääsikin. Jos itsevarmuutesi on ollut kateissa, palaa se nyt entistäkin vahvempana ja lataa sinut halulla ryhtyä tekemään jotain erityisen merkittävää. Romantiikkakin kukoistaa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Et ole tottunut suhtautumaan työhösi tai muihin velvoitteisiisi löysin rantein vaan pyrit aina antamaan parastasi ja jopa ylittämään itsesi. Se on kunniakasta ja ihailtavaa, mutta nyt ylisuorittaminen ja liika pinnistely ovat kääntymässä sinua vastaan ja muodostavat riskin hyvinvoinnillesi. Pysähdy ja lepää.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Kevään korvalla aistikkuutesi herää talviunestaan. Askeleissasi on uutta kepeyttä ja silmissäsi pilkettä, joka ei jää huomiotta. Ilmassa on paljon flirttiä ja romantiikkaa, joista kannattaa nauttia täysin siemauksin. Eteesi osuu myös tilaisuuksia solmia hyödyllisiä suhteita, jotka auttavat sinua eteenpäin urallasi.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Omistaudut hankkeillesi niin intohimoisesti, että muu elämä jää helposti liian vähälle huomiolle. Vaikka mielekäs tekeminen on suuri ilo ja antaa paljon, nyt kannattaa pitää aistit avoinna, sillä tarjolla on myös poikkeuksellisen kiintoisia kohtaamisia ja säkenöivää romantiikkaa, joita paitsi ei kannata jäädä.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Sinulla on sana hallussasi, ja esittelet mielelläsi nokkeluuttasi seurassa. Hauskuuttajan roolisi saa pääsääntöisesti hyvän vastaanoton, mutta ole silti hiukan varovainen sen suhteen, mitä missäkin seurassa päästelet suustasi, sillä varomaton sanailu väärässä tilanteessa voi saattaa sinut melkoiseen kiipeliin.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Monenlaista pikkuharmia on nyt luvassa. Suuntaa katseesi pitkän tähtäimen tavoitteisiisi, niin säilytät suhteellisuudentajusi ja hermosi vastusten edessä. Ihmissuhteissa pitkät ystävyys- ja parisuhteet ovat harmonisia ja antoisia. Romantiikkaa janoavien sinkkujen elämässä puolestaan vallitsee melko kuiva kausi.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Ihmissuhteissa on säpinää, ja uudet tuttavuudet piristävät elämääsi. Jokin suhde voi tuottaa päänvaivaa, mutta kun otat asiaksesi selvittää, mistä kenkä puristaa, huomaat että kyse on pikemminkin väärinkäsityksestä kuin aidosta ongelmasta. Kommunikointisi on nyt suoraa ja aitoa, ja saat viestisi helposti perille.

X