Seuran viikkohoroskooppi 28.8.–3.9. – Hyvää syntymäpäivää, Valtteri Bottas!

Jaa artikkeliTilaa Seura
F1-kuljettaja Valtteri Bottas on syntynyt 28.8.1989. Hyvää syntymäpäivää!
F1-kuljettaja Valtteri Bottas on syntynyt 28.8.1989. Hyvää syntymäpäivää! Kuva: Tiia Ahjotuli/Otavamedia
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Valtteri Bottas viettää syntymäpäiviään 28. elokuuta – onnea!

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Sinulta vaaditaan nyt sisua ja uskallusta tehdä päätöksiä ja käsitellä aroiltakin tuntuvia asioita suoraan ja kiertelemättä. Vain siten pääset eteenpäin ja saat mahdolliset ongelmat ratkotuiksi. Kiitokseksi rohkeudestasi jokin ihmissuhdesotku selviää, mikä vapauttaa käyttöösi runsain mitoin uusia voimavaroja.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Sinun tulisi nyt pyrkiä laajentamaan perspektiiviäsi eikä sortua tavoittelemaan vain omaa etuasi tai nopeita tuloksia, sillä kaikki lyhytnäköinen toiminta on tuomittu epäonnistumaan. Suuntaa katse rohkeasti tulevaisuuteen ja mieti, mitä haluat saavuttaa muutaman vuoden tähtäimellä. Ota sen jälkeen ensiaskel.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Joudut hapuilemaan eteenpäin ja tekemään päätöksiä hieman sumussa, mikä voi tuntua sinusta turhan uskaliaalta. Epävarmoina aikoina kaikki ovat enemmän tai vähemmän samassa veneessä, joten älä anna epävarmuuden halvaannuttaa itseäsi. Jos teet virheen, voit varmasti korjata sen myöhemmin. Rakkaudessa onnistaa.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Sinulla on nyt taipumusta jossitteluun ja aiemmin tekemiesi ratkaisujen kyseenalaistamiseen. Se on hedelmällistä vain siinä tapauksessa, että osaat ammentaa siitä viisautta, jota käytät tässä ja nyt. Muuten se ei johda mihinkään muuhun kuin tyytymättömyyteen. Keskity elämään nykyhetkessä. Onni löytyy läheltä.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olet huono tekemään kompromisseja ja toimit mielelläsi itsenäisesti. Nyt on kuitenkin tärkeää löytää rinnalle kumppani tai useampiakin, joiden kanssa kemiat ja ajatukset käyvät siinä määrin yksiin, että yhteistyö onnistuu. Huomaat, että porukalla hommat hoituvat sutjakasti ja tuoreet ideat tulevat tarpeeseen.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Vähemmän on nyt enemmän, joten valitse tarkasti, mihin haluat panostaa aikaasi ja energiaasi. Rakkauselämä ja ystävyyssuhteet ovat tavalla tai toisella korostuneita ja antavat sinulle paljon. Näet itsekin mielelläsi vaivaa läheistesi hyvinvoinnin ja tyytyväisyyden eteen. Jokin moraalikysymys voi tulla vastaan.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Saatat tuntea olevasi jonkinlaisella vedenjakajalla vailla riittäviä tietoja oikeasta suunnasta tai takuita onnistumisesta. Se on omiaan lisäämään stressiäsi ja luomaan turhaa painetta elämääsi. Kärsivällisyys on nyt terävin työkalusi. Odottele rauhassa, sillä asiat lutviutuvat aikanaan mitä parhaiten.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet nyt hyvin intuitiivinen, ja jos uskallat luottaa vaistoosi enemmän kuin järkeen, tuloksena voi olla jokin yllättävä oivallus tai löytö. Joka tapauksessa saat lisää sävyjä ja jännitystä elämääsi, mikä puolestaan lisää elämäniloasi ja yleistä tyytyväisyyttäsi. Sinulle saatetaan nyt tarjota merkittävää roolia.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Parhaat puolesi eli eloisuutesi, hauskuutesi ja nokkeluutesi korostuvat nyt entistäkin selvemmin, ja oikeassa seurassa puhkeat suorastaan kukkaan. Jakso sopii mitä mainioimmin verkostoitumiseen ja uusien tuttavuuksien solmimiseen. Nyt kannattaa siis ehdottomasti vastata myöntävästi sinulle esitettyihin kutsuihin.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Pyrit määrätietoisesti eteenpäin elämässäsi. Nyt liian rivakat otteet ja tiukka tahti ovat kuitenkin vaarassa kostautua ja aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä. Maltti ja pienet askeleet ovat valttia. Näin mielesikin pysyy mukana menossa, etkä joudu jälkikäteen harmittelemaan hätäpäissä tekemiäsi ratkaisuja.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Tartut nyt empimättä havaitsemiisi epäkohtiin ja onnistutkin löytämään ratkaisuja ja kehitysideoita helpon oloisesti. Ole kuitenkin varovainen ja hienotunteinen havaitessasi puutteita tai parannettavaa kanssaihmisissäsi. Muut eivät välttämättä innostu tavoittelemaan omassa elämässään juuri sinun ihanteitasi.

X